Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Novo bez etikete-stiglo sa oštećenjem

Kupila sam torbu - oglas je izbrisan ai je pisalo novo bez etikete. U oglasu je navedeno da je nošena 2 puta i dolazi sa vrećicom u kojoj je kupljena. Torba je stigla bez dodatne vrećice i sa oštećenjeima na rubu. Odmah sam se javila prodavačici napisala sve ovo i poslala sliku. Tražila sam da mi vrati novce a ona to odbija i kaže da je dalje prodam. S obzirom da nije moja greška što je oštećena a nije bilo navedeno smatram da treb izvršiti povrat pa neka on dalje prodaje. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/bbb0c480b79a08b728ac759738289610.jpg)
2021 10 05
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6e814dbb548758725961d1bab936bf46.jpg) Napisati ću samo jedan komentar na ovu temu. Ovo je torba koju je gospođa kupila od mene.Torba koja je prije dva mjeseca plaćena 1100 k.Moja je greška da ja nisam vidjela te dvije tockice,koje se nalaze ispod,nisam ih vidjela jer sam ju nosila u jednom,dva izlaska, i vide se ako ju okrećes kako ju je gospođa okretala,šta razumijem u potpunosti jer bi to svatko napravio kada kupi nešto polovno.U isto vrijeme je na oglasu bila crvena torba i uslikana su oštećenja,sitna ali ih je bilo jer je torba nosena,I prodala sam ju za 270 kn...Za 50 kn manje nego šta je gospođa platila ovu,a ova torba osim te točke koje ima ispod izgleda kao da je iz ducana izasla i to je razlog zbog kojeg ne želim i neću napraviti povrat.Jer ta torba vrijedi puno više od cjene za koju ju je kupila.Ocigledno je da joj se torba kao torba ne sviđa,pa lijepo onda u dućan i kupite si točno onu koju vam se sviđa za cca 1000 kn.
2021 10 05
Napisala si taj jedan komentar, ali vjerujem da ćeš moći barem pročitati nadolazeće. Povrat si dužna izvršiti, neovisno o tome koliko si ju platila i u koliko si ju izlazaka nosila iz razloga što oštećenja prije prodaje nisi navela. Tu cijela priča završava. Ti ju poslije ponovno oglasi, stavi istu cijenu ako želiš, ali budi fer i navedi oštećenje pa neka sljedeći kupac odluči želi li ju takvu i po toj cijeni ili ne. Dakle: povrat ukupno uplaćenog iznosa + troškova slanja torbe nazad tebi.
2021 10 05
Dakle i da si je platila 6627828282kn to nije problem kupca. Sa ste oglasili torbu s oštećenjem, cura bi razmislila želi li ju kupiti ili ne. Ja recimo ne bih kao ni većina cura. Ukoliko nije artikl u stanju kao što ste bili i opisali Vi ste DUŽNI VRATITI NOVAC. Kasnije ju Vi prodaje dalje ako želite ili ne želite. To nije problem kupca.
2021 10 05
Isto sam i ja napisala u porukama i zamolila da to riješimo u inboxu mirnim putem. Nije htjela i ne želi da izvrši povrat. Ja ju ne želim zadržati niti dalje prodavati kao što mi je napisala. To neka ona prodaje ako hoće po kojoj cijeni ni to nije moj problem. Ja jako dobro znam cijene Liu jo torbi imam ih više komada, isto tako znam da se nije oštetila od jednog ili dva nošenja.
2021 10 05
Ovdje se vidi da piše novo i ova druga torba koju je trebala poslati a nije ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/23fa6348ee1e465f808632dbbe95029c.jpg)
2021 10 05
> depikolozvane: > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6e814dbb548758725961d1bab936bf46.jpg) > Napisati ću samo jedan komentar na ovu temu. > Ovo je torba koju je gospođa kupila od mene.Torba koja je prije dva mjeseca plaćena 1100 k.Moja je greška da ja nisam vidjela te dvije tockice,koje se nalaze ispod,nisam ih vidjela jer sam ju nosila u jednom,dva izlaska, i vide se ako ju okrećes kako ju je gospođa okretala,šta razumijem u potpunosti jer bi to svatko napravio kada kupi nešto polovno.U isto vrijeme je na oglasu bila crvena torba i uslikana su oštećenja,sitna ali ih je bilo jer je torba nosena,I prodala sam ju za 270 kn...Za 50 kn manje nego šta je gospođa platila ovu,a ova torba osim te točke koje ima ispod izgleda kao da je iz ducana izasla i to je razlog zbog kojeg ne želim i neću napraviti povrat.Jer ta torba vrijedi puno više od cjene za koju ju je kupila.Ocigledno je da joj se torba kao torba ne sviđa,pa lijepo onda u dućan i kupite si točno onu koju vam se sviđa za cca 1000 kn. Pa tvoja je greška, vrati joj novac, ona će tebi torbu pa je prodaj dalje. Pogotovo kad je tako super cijena. I čist obraz
2021 10 05
Nisam navela oštećenje jer ga nisam vidjela ili ga nije bilo,ne kažem da ga je netko napravio,ali da sam ga vidjela bi ga uslikala kao i na drugoj torbi koju sam prodavala.Ako smatram da sam kriva priznati ću i vratiti novac ali kriva nisam jer je torba jednom,dvaput nosena.Torba izgleda kao da je iz ducana izasla,to je slikano od ispod,na rubovima,I zato ne mislim i neću napraviti povrat.A sta se tiče druge torbe rekla sam gospođi odmah da sam zaboravila i da ću poslati i opet platiti poštarinu.I to je sve od mene.
2021 10 05
Po komentarima korisnica se vidi da ste Vi krivi a ne ja. Jedino Vi tvrdite da niste krivi.
2021 10 05
> depikolozvane: > Nisam navela oštećenje jer ga nisam vidjela ili ga nije bilo,ne kažem da ga je netko napravio,ali da sam ga vidjela bi ga uslikala kao i na drugoj torbi koju sam prodavala.Ako smatram da sam kriva priznati ću i vratiti novac ali kriva nisam jer je torba jednom,dvaput nosena.Torba izgleda kao da je iz ducana izasla,to je slikano od ispod,na rubovima,I zato ne mislim i neću napraviti povrat.A sta se tiče druge torbe rekla sam gospođi odmah da sam zaboravila i da ću poslati i opet platiti poštarinu.I to je sve od mene. Da je kao iz ducana ne bi imala ostecenja!!! Vrati zeni novac i prestani se sramotit, ovakvima poput tebe treba zauvijek zabraniti pristup krpicama! Imas li ti imalo obraza? Procitaj svoje komentare i razmisli o svom ponasanju. Ovo je dno dna...
2021 10 05
> depikolozvane: > Nisam navela oštećenje jer ga nisam vidjela ili ga nije bilo,ne kažem da ga je netko napravio,ali da sam ga vidjela bi ga uslikala kao i na drugoj torbi koju sam prodavala.Ako smatram da sam kriva priznati ću i vratiti novac ali kriva nisam jer je torba jednom,dvaput nosena.Torba izgleda kao da je iz ducana izasla,to je slikano od ispod,na rubovima,I zato ne mislim i neću napraviti povrat.A sta se tiče druge torbe rekla sam gospođi odmah da sam zaboravila i da ću poslati i opet platiti poštarinu.I to je sve od mene. Pa kriva si i ako nisi vidjela. Još najbolje da si namjerno podvalila!! Rezimirajmo: nisi vidjela, tvoj propust, tvoja "krivnja". Dužna si vratiti novce! Boston, morat ćeš čini se podatke staviti na crnu listu.
2021 10 05
> teehee: > > depikolozvane: > > Nisam navela oštećenje jer ga nisam vidjela ili ga nije bilo,ne kažem da ga je netko napravio,ali da sam ga vidjela bi ga uslikala kao i na drugoj torbi koju sam prodavala.Ako smatram da sam kriva priznati ću i vratiti novac ali kriva nisam jer je torba jednom,dvaput nosena.Torba izgleda kao da je iz ducana izasla,to je slikano od ispod,na rubovima,I zato ne mislim i neću napraviti povrat.A sta se tiče druge torbe rekla sam gospođi odmah da sam zaboravila i da ću poslati i opet platiti poštarinu.I to je sve od mene. > Pa kriva si i ako nisi vidjela. Još najbolje da si namjerno podvalila!! > Rezimirajmo: nisi vidjela, tvoj propust, tvoja "krivnja". Dužna si vratiti novce! > Boston, morat ćeš čini se podatke staviti na crnu listu. Nadam se da će shvatiti da je u krivu i vratiti novce. Pričekaću još malo sa crnom listom. Ovo mi je sve mučno i lijepo sam molila da to riješimo u inboxu ali nije pristala.
2021 10 05
> Boston: > > teehee: > > > depikolozvane: > > > Nisam navela oštećenje jer ga nisam vidjela ili ga nije bilo,ne kažem da ga je netko napravio,ali da sam ga vidjela bi ga uslikala kao i na drugoj torbi koju sam prodavala.Ako smatram da sam kriva priznati ću i vratiti novac ali kriva nisam jer je torba jednom,dvaput nosena.Torba izgleda kao da je iz ducana izasla,to je slikano od ispod,na rubovima,I zato ne mislim i neću napraviti povrat.A sta se tiče druge torbe rekla sam gospođi odmah da sam zaboravila i da ću poslati i opet platiti poštarinu.I to je sve od mene. > > Pa kriva si i ako nisi vidjela. Još najbolje da si namjerno podvalila!! > > Rezimirajmo: nisi vidjela, tvoj propust, tvoja "krivnja". Dužna si vratiti novce! > > Boston, morat ćeš čini se podatke staviti na crnu listu. > Nadam se da će shvatiti da je u krivu i vratiti novce. Pričekaću još malo sa crnom listom. Ovo mi je sve mučno i lijepo sam molila da to riješimo u inboxu ali nije pristala. Nisam niti neću,rekla sam vam ukoliko želite poslati ću vam torbu koju sam zaboravila i to je sve.Ja sa krpica odlazim jer ovo je ovdje sve postala katastrofa.Imala sam toliko lijepih suradnji ovdje ali dovoljna je jedna da ti se sve zamjeri. I ukoliko želite kupovati stvari sa etiketom odite u dućan i kupite za 90 posto više novaca..Boston ukoliko ste kupovali torbe u dućanu znate koliko koštaju,ja smatram da vas nisam ostetila jer sam vam prodala torbu koja je jednom nosena i koja osim te točke izgleda kao nova.Sta se dogodilo neznam ali moja krivnja nije kao ni vaša. Ja oduvijek samo prodajem,po povratnim vidite da nisam nikad ništa kupila,niti ne planiram,ja kupujem u dućanu.Jednom sam vratila Guess torbu koja je pukla nakon tjedan dana,došla sam sa racunom I nisam dobila novce natrag.Cak niti u dućanu.Zao mi je šta je tako ispalo,ali neću gledati kako me se ovdje optužuje i stavlja u isti koš sa onima koji šalju strace,pokidane ili pak koji uopće ne pošalju. Lp
2021 10 05
Ovdje se prodaju nove i poslovne stvari. Ako su oglašene kao nove onda takve i trebaju biti. Evo od drage korisnice sam dobila jedan od original oglas gdje se lijepo vidi da piše da je nova. O čemu onda pričamo. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/deaad5fd26de185e58795869ebe94fc5.jpg)
2021 10 05
> Nisam niti neću,rekla sam vam ukoliko želite poslati ću vam torbu koju sam zaboravila i to je sve.Ja sa krpica odlazim jer ovo je ovdje sve postala katastrofa.Imala sam toliko lijepih suradnji ovdje ali dovoljna je jedna da ti se sve zamjeri. > I ukoliko želite kupovati stvari sa etiketom odite u dućan i kupite za 90 posto više novaca..Boston ukoliko ste kupovali torbe u dućanu znate koliko koštaju,ja smatram da vas nisam ostetila jer sam vam prodala torbu koja je jednom nosena i koja osim te točke izgleda kao nova.Sta se dogodilo neznam ali moja krivnja nije kao ni vaša. > Ja oduvijek samo prodajem,po povratnim vidite da nisam nikad ništa kupila,niti ne planiram,ja kupujem u dućanu.Jednom sam vratila Guess torbu koja je pukla nakon tjedan dana,došla sam sa racunom I nisam dobila novce natrag.Cak niti u dućanu.Zao mi je šta je tako ispalo,ali neću gledati kako me se ovdje optužuje i stavlja u isti koš sa onima koji šalju strace,pokidane ili pak koji uopće ne pošalju. > Lp Prvo ako je nesto novo bez etikete onda to znaci da je novo i nije noseno vec je samo etiketa skinuta. Drugo nema sanse, ali nikakve sanse da je ovo ostecenje nastalo od dva nosenja i to se ne bi desilo ni na bilo kojoj kineskoj torbi, a kamoli ovoj. Trece ako svi ovdje kazu da je Vasa greska onda niamo mi sve u krivu, a vi jedina u pravu. Cetvrto NE LAZITE da nudite jos jednu torbicu koju ste kao zaboravili poslati vec se radi o glupoj vrecici koja se dijelila prilikom kupnje u ducanima I TO DAVNO JAKO DAVNO. Pa nek me netko ispravi ako grijesim. Krivi ste i vratite zeni novce, to sto niste vidjeli ostecenje je Vasa greska i Vas problem. Takvima kao sto ste Vi treba javno stavit ime i prezime i grad uz ovu temu i da vjecno ostane kako bi je svi Vasi prijatelji, poznanici i buduci/sadasnji poslodavci mogli vidjeti.
2021 10 05
1 2 3 4 5