Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Jysk-dostava i iskustva

Zanimaju me vaša iskustva kupovine u jysk-u. Tražila sam na internetu imaju li mogućnost dostave, ali koliko sam skužila nemaju svoju dostavu, nego to ide preko neke druge službe ako je obavljena online kupnja. Mene zanima direktna kupnja u trgovini, imaju li dostavu iz trgovine ili sve ide na principu da platiš i odeš do skladišta i voziš sam? Realno, ono što želimo kupiti ne stane nikako u auto i zbog toga nam je potrebna dostava. A za online narudžbe sam čula da se čekaju po mjesec dana, a radije bih odmah ako se može dostaviti iz trgovine.
2021 10 19
Imaju svoju dostavu, ali koliko sam shvatila, ne možete birati kad će biti dostavljeno. Proljetos sam kupila vrtni namještaj i bila uvjerena da neće sve stati u auto, a kako sam išla na put, molila sam da bude dostavljeno ili prije ili poslije određenog datuma pa su rekli da ne mogu ništa garantirati i da će me zvati kad utovare pošiljku u kamion, narudžbe valjda slažu prema adresama na istom potezu. Odustala sam od te opcije i pomirila se s činjenicom da ću u dva navrata morati po namještaj, no ipak su odjednom uspjeli nagurati sve pakete, doduše terenac je u pitanju. Svakako se još direktno kod njih raspitajte jer možda ovisi i od poslovnice do poslovnice.
2021 10 19
naručila sam online mali komad namještaja jer je jedino tako bio dostupan i nabavljiv. dostava je bila prilično brzo organizirana, platila sam prilikom preuzimanja robe, sve je proteklo vrlo brzo i jednostavno. ne znam ima li veze što živim u zagrebu, pa je to možda razlogom što je sve bilo jako dobro i brzo organizirano.
2021 10 19
I ja imam slicno iskustvo kao i FlyGirl. Osim sto sam kupila bas u ducanu, radilo se o kutnoj garnituri. Dostavu je obavljao privatnik. Ne znam kakve ugovore oni imaju. Sve je bilo ok i u roku u kojem su mi i rekli, osim sto sam se natezala s njima oko unosenja na 4.kat, a zgrada je bez lifta. To je bilo prosle godine u onom jeku korone pa mi prvo uopce nisu htjeli uci u zgradu, a onda su rekli da moze, ali su trazili min 50 kn po katu. Na kraju sam se raspi*dila i sama odnijela te 3 kutije gore.
2021 10 19
Ja imam dobro iskustvo s njihovom dostavom. Naručila sam komad namještaja (komoda/ladičar s tri ladice) i došlo je stvarno brzo, plaćala sam karticom.
2021 10 20
Moze se dostaviti i iz trgovine ako imaju na stanju. Nama su doduše tražili puno za dostavu (oko 300 kn za 60 km) pa smo sve sami nagurali u auto :D
2021 10 20