Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

OBRISANI ARTIKLI

Pozdrav! Primjetila sam da mi oko 20 artikala koje sam objavila nema na profilu. Moje su slike, nisu slike s neta. I artikli su bili novije objavljeni. Znam da se i drugima događa. Koje je objašnjenje zašto?
prije 11 dana, 09:41
Kolko sam primjetila, najcesce se brisu zbog laznih tagova (npr tag zara mango asus - sve na istom artiklu), ili zbog preprodaje, nedozvoljeni artikli... jel mozda nesto od toga?
prije 8 dana, 16:54
> Laninkutak: > Pozdrav! > Primjetila sam da mi oko 20 artikala koje sam objavila nema na profilu. Moje su slike, nisu slike s neta. I artikli su bili novije objavljeni. > Znam da se i drugima događa. Koje je objašnjenje zašto? Meni su obrisali farme Schleich igračaka jer eto nema veze sto je jedna playmobile figura i kuća pojedine misle valjda da je sve Playmobile jer se ocito ne razumiju.Imala sam u lotu dvje kuće Schleich i farmu te njihove figure a konje od playmobile a i ne kuzim kako se nekome da prijavljivati oglase.Prodana je na Marketplace u a ove Krpice me već živciraju s tim glupostima kao i dokone žene koje prijavljuju iz dosade
prije 8 dana, 18:07
Meni zadnja dva artikla obrisani (Bershka i Stradivarius). Objavila sam ih opet te mi ih svaki dan obrišu. Zna li netko?
prije 7 dana, 16:44
> Nathaniel13: > Kolko sam primjetila, najcesce se brisu zbog laznih tagova (npr tag zara mango asus - sve na istom artiklu), ili zbog preprodaje, nedozvoljeni artikli... > jel mozda nesto od toga? Nije ništa od toga.
prije 4 dana, 07:51