Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

PREVARA/ LAZNA UPLATA

Pozdrav krpicarke, Za pocetak imala sam profil na krpicama i na njemu prodavala par stvari, imala sam 4 pozitivne jer sam imala malo suradnja i profil je bio otvoren prije mozda 4 mjeseca. Znati ce koje su kupile od mene... Profil se zvao Chiarachiachi. Medutim zaboravila sam lozinku i dala sam obrisati profil jer se nikako nisam mogla ulogirati na njega. Doticna gospoda o kojoj se radi je kupila (primopredaja) adidas tenisice crno bjele sa zmijskim printom i teddy kaput, cule smo se preko whatsAppa i dogovor je bio da kako zivi jako daleko od mene (ali obje smo u Zagrebu) da ce mi taj dan donjeti za tenisice, a za kaput uplatiti iduci dan kad dobije bozicnicu, cak je nudila i da donesem kaput neki drugi dan ali kako smo daleko izasla sam u susret jer sam vjerovala da posto imam i broj mobitela i posto smo se našle da nece prevariti (jako glupo od mene sto vjerujem i sto sam se uopce nadala). Medutim ja od ponedjeljka cekam novce s raznim izlikama (radi se o 270 kuna, ali svejedno) . Cak je slagala da su novci uplaceni preko racuna (valjda njenog) decka u srijedu navecer (cak mi je i ime i prezime rekla, ali tko zna je li uopce pravo), ali naravno kada sam dosla u banku (jer nemam internet bankarstvo) uplate na račun nije bilo, provjerila sam jos 2 puta jucer i danas i takoder uplate nema uz uvjeravanje kako je uplaceno ali da je uplata u tijeku. Kada sam gospodu u srijedu zamolila da posalje potvrdu o uplati naravno da nije uz izliku da decko radi noćnu pa kada procita poruku da ce poslati... Ali naravno ni potvrda da su uplatili nije stigla. Uz to je ona od mene htjela kupiti jos jednu jaknu i kada bi se "nasli" dala bi mi za obje jakne medutim niti do susreta nije doslo pod izlikom da je odjednom kolegica bolesna i da se ne mozemo naci, to je bilo isti dan kada je onda rekla da ce "uplatiti" ... Mozda je sve samo nesretan splet okolnosti, ali ako ispadne da nije i ako nakon ovoga ja ne dobijem svoj novac oprez na ovu krpicarku i nemojte sljepo vjerovati kao ja!!
2021 12 24
Trazim vas savijet. Sto uciniti dalje...? Mogu staviti sve screenhotove razgovora na whatsappu.
2021 12 24
Ako zaboravite lozinku ne trebate brisati profil, tako funkcionira na većini stranica https://mojekrpice.hr/help/8/ne-znam-lozinku-ili-korisnicko-ime-kako-do-tih-podataka
2021 12 24
Pokusala sam tako ali nazalost me uvjjek izbacivalo sa stranice.. Iako sam pokusala i sa laptopa. :(
2021 12 24
Mislim da je tako jer sam krpice napravila preko facebook accounta a njega sam obrisala pa je valjda bila greska radi toga
2021 12 24
Aha, nemam pojma..valjda ćete ovu situaciju nekako riješiti..
2021 12 24
> Chicita007: > Mislim da je tako jer sam krpice napravila preko facebook accounta a njega sam obrisala pa je valjda bila greska radi toga Ja sam isto tako obrisala facebook, ali sam uspjela da mi na mail dode lozinka i da se prijavljujem sa korisnickim imenom i novom lozinkom, ali tek nakon par puta, probajte jos mozda Vam uspije, nije ni meni odmah🙈 A za ovo se nadam da cete ovo sto prije uspjesno rijesiti!
2021 12 24
> PetrinOrmarrr: > > Chicita007: > > Mislim da je tako jer sam krpice napravila preko facebook accounta a njega sam obrisala pa je valjda bila greska radi toga > Ja sam isto tako obrisala facebook, ali sam uspjela da mi na mail dode lozinka i da se prijavljujem sa korisnickim imenom i novom lozinkom, ali tek nakon par puta, probajte jos mozda Vam uspije, nije ni meni odmah🙈 > A za ovo se nadam da cete ovo sto prije uspjesno rijesiti! Hvala!!!!
2021 12 24
Stavite ovdje profil korisnice, ostavite negativnu s linkom na ovu temu (s ovog sadasneg profila) i bar koji vazan screen. Ako sam dobro shvatila lagala je da je uplatila? Ako je tako negativna je opravdana i ocekivana.
2021 12 24
Slagala je da je uplatila i jos uvjek nisam dobila svojih 270 kuna a ona uredno ima taj kaput. Od ponedjeljka. Dogovor je bio utorak, pa prebaceno na srijedu i tako svaki dan do danas. Cak sam ju trazila da mi vrati kaput ako ne misli platit i rekla je ne, da ce ona uplatit.
2021 12 24
> sonja90: > Stavite ovdje profil korisnice, ostavite negativnu s linkom na ovu temu (s ovog sadasneg profila) i bar koji vazan screen. > Ako sam dobro shvatila lagala je da je uplatila? Ako je tako negativna je opravdana i ocekivana. Najveci je problem sto nemogu doci do profila jer nema nijedan artikl, komunikacija se odvijala na starom profilu pa smo presle na wapp. Znam samo da se profil zove zeyker tako nekako
2021 12 24
Iz tog razloga sam napravila ovaj profil, kako bi mogla objaviti na forum.
2021 12 24
Probajte ući u stari profil da možete priložiti screenshot razgovora
2021 12 24
Razgovor imam na whatsappu tako da to nije problem
2021 12 24
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7a0d2983e9cf35cab36c8ff1ee610ad4.jpg)
2021 12 24
1 2 3 4 Sljedeći