Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lažni parfem - Karolina Važanić - mybaby

Htio bi upozoriti članove na članicu mybaby koja mi je prodala lažni Dior Homme Intense. Naručio sam bez suviše pitanja osiguran sa njenih 33 pozitivna reviewa, međutim kada je došao parfem shvatio sam da je fejk što se vidi po sprejeru, poklopcu, cijevčici sprejera i na kraju samom mirisu kojeg dobro poznam jer ga imam otprije, a imao sam i druge Dior Homme flankere. Dotičnu sam zamolio da mi vrati novac i da ću joj vratiti parfem, ali naravno to nije bila opcija jer je gospodična znala da prodaje fejk. Naravno i da su joj podaci adrese i kontakta na tisak najavi lažni, što samo dokazuje namjernu prevaru. Moja je krivnja što previše vjerujem, ali eto, da se netko drugi ne opeče. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/291d648763380cab4ea8ce2501a3ebd9.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a33c440c9ccffc807a363016120ef647.jpg)
2022 01 11
Strašno! Nevjerovatno je da piše kako trenutno nije u mogućnosti vratiti novce. Kako ih je primila na račun, tako nek ih vrati.🙄
2022 01 11
Prema pravilima stranice dotična ne smije oglašavati fejk artikle. Savjetujem vam da joj posaljete jos jednu obavijest da ukoliko vam ne uplati novce na račun otvarate još jednu temu na forumu sa njezinim imenom i prezimenom u naslovu. Povrh svega primjećujem i dječje stvari kod dotične u oglasima,krasna majka ,nema sta!
2022 01 11
Ako u oglasu nije pisalo da je parfem original onda ovo nije prevara, vaša je greška što niste ni pitali, a kao stručnjak ste za parfeme
2022 01 11
> NinnaLu: > Ako u oglasu nije pisalo da je parfem original onda ovo nije prevara, vaša je greška što niste ni pitali, a kao stručnjak ste za parfeme pretpostavljam da gospodin nije ni mislio da je fejk parfem, pa nije ni pitao...kao i sama što bih postupila, ali ovdje svašta naučiš :s
2022 01 11
> NinnaLu: > Ako u oglasu nije pisalo da je parfem original onda ovo nije prevara, vaša je greška što niste ni pitali, a kao stručnjak ste za parfeme Ajme meni... prodaja fejkova je zabranjena zakonom, pa tako i na ovoj stranici🤦🏼‍♀️ Znači.. ne bi trebalo ništa pitati, ali eto... 🙄
2022 01 11
> meowzz: > > NinnaLu: > > Ako u oglasu nije pisalo da je parfem original onda ovo nije prevara, vaša je greška što niste ni pitali, a kao stručnjak ste za parfeme > Ajme meni... prodaja fejkova je zabranjena zakonom, pa tako i na ovoj stranici🤦🏼‍♀️ > Znači.. ne bi trebalo ništa pitati, ali eto... 🙄 Pa ni žena nije znala je li original ili nije, da je pitao tako bi mu i odgovorila, možda je parfem dobila na poklon i ne sviđa joj se i htjela ga je prodati dalje, ovdje se o nikakvoj prevari ne radi
2022 01 11
Ako je parfem oglašen kao Dior Home Intense kupac računa da se prodaje - Dior Home intense. Ne mora pisati da je original da bi se mislilo i vjerovalo da je original - to se podrazumijeva, Ako nije original ili prodavac nije siguran je li original ili ne, tako treba i navesti u oglasu. Javite se adminki u inbox, možda neće reagirati istog trena, ali će reagirati. Svjesna prevara ili ne - kupac je obmanut, nije dobio ono što je u oglasu pisalo da će dobiti i što je platio, ima pravo na povrat novca, uključujući i iznos za povratnu poštarinu.
2022 01 11
> gitadevi: > Ako je parfem oglašen kao Dior Home Intense kupac računa da se prodaje - Dior Home intense. Ne mora pisati da je original da bi se mislilo i vjerovalo da je original - to se podrazumijeva, Ako nije original ili prodavac nije siguran je li original ili ne, tako treba i navesti u oglasu. Javite se adminki u inbox, možda neće reagirati istog trena, ali će reagirati. Ajde ne pametujte ,ako je žena dobila parfem kao poklon kako je mogla i pomisliti da je fejk, isto kao što i kupac nije na to pomislio. I sta bi ona njemu sad trebala vraćati novce?
2022 01 11
Radi se o prevari jer parfem nije original. Jedino je pitanje je li namjerna ili nenamjerna. Ako ga je već htjela prodati bez da krši pravila i zakon, mogla je provjeriti je li original ili ne, to je vrlo lako. S obzirom da je Luka nabrojao više od jednog razloga zašto sumnja u njegovu autentičnost i s obzirom da su to sve vrlo očite stvari, ne bih rekla da nije znala da se radi o kopiji.
2022 01 11
> meowzz: > Radi se o prevari jer parfem nije original. Jedino je pitanje je li namjerna ili nenamjerna. > Ako ga je već htjela prodati bez da krši pravila i zakon, mogla je provjeriti je li original ili ne, to je vrlo lako. > S obzirom da je Luka nabrojao više od jednog razloga zašto sumnja u njegovu autentičnost i s obzirom da su to sve vrlo očite stvari, ne bih rekla da nije znala da se radi o kopiji. I sad ćete se sve jedna po jedna početi ulizivati Luki? 🤣 a znam da svaka od vas misli isto,a to je da je trebao pitati radi li se o originalu ili ne, tražiti slike ,kod itd
2022 01 11
Prevara uopće nije diskutabilna niti kupac snosi bilo kakvu odgovornost. Koliko vidim, ista osoba prodaje i jaknu oglašenu kao Moncler ne navodeći u oglasu da se radi o fejku iako je to evidentno.
2022 01 11
> NinnaLu: > > gitadevi: > > Ako je parfem oglašen kao Dior Home Intense kupac računa da se prodaje - Dior Home intense. Ne mora pisati da je original da bi se mislilo i vjerovalo da je original - to se podrazumijeva, Ako nije original ili prodavac nije siguran je li original ili ne, tako treba i navesti u oglasu. Javite se adminki u inbox, možda neće reagirati istog trena, ali će reagirati. > Ajde ne pametujte ,ako je žena dobila parfem kao poklon kako je mogla i pomisliti da je fejk, isto kao što i kupac nije na to pomislio. I sta bi ona njemu sad trebala vraćati novce? Kupca nije briga je li prodavač dobio parfem na poklon ili ne. Kupca jedino zanima da dobije ono za što je dao novac. U ovom slučaju nije to dobio - platio je oglašeno, a dobio nešto sasvim drugo. Novac mora biti vraćen i tu više nema priče.
2022 01 11
> NinnaLu: > > gitadevi: > > Ako je parfem oglašen kao Dior Home Intense kupac računa da se prodaje - Dior Home intense. Ne mora pisati da je original da bi se mislilo i vjerovalo da je original - to se podrazumijeva, Ako nije original ili prodavac nije siguran je li original ili ne, tako treba i navesti u oglasu. Javite se adminki u inbox, možda neće reagirati istog trena, ali će reagirati. > Ajde ne pametujte ,ako je žena dobila parfem kao poklon kako je mogla i pomisliti da je fejk, isto kao što i kupac nije na to pomislio. I sta bi ona njemu sad trebala vraćati novce? Pa da jer joj je kupac objasnio da je prodala fejk, ako ništa drugo. S time da pretpostavljam kako je prodavačica jako dobro znala što prodaje.
2022 01 11
> teehee: > Prevara uopće nije diskutabilna niti kupac snosi bilo kakvu odgovornost. > Koliko vidim, ista osoba prodaje i jaknu oglašenu kao Moncler ne navodeći u oglasu da se radi o fejku iako je to evidentno. A vi znate da je jakna fejk? 🤣👏👏
2022 01 11
1 2 3 4