Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Ponovno upozoravam na Notino

Već sam imala neugodnu situaciju kada su mi prodali La vie Belle Lancomov koji je po batchu bio ok, ali ishlapio u 2 minute, dobila sam povrat nakon mjesec dana natezanja. Danas stiže Chanelov mademoiselle-ista priča, s tim da je celofan bio labavo priljepljen. Pišem im reklamaciju, platila sam ga 1200kn, nije bio niti snižen. Tako da čisto želim upozoriti ostale na oprez s njima.
2022 01 13
Joj to sam doživjela parfemi su očajni.. Kupujem u muller niģdje više..
2022 01 13
> Monika_1992: > Joj to sam doživjela parfemi su očajni.. > Kupujem u muller niģdje više.. iskreno, parfeme samo u mulleru, ni dm ni bipa ni te stranice nemaju dobre parfeme kao sto trebaju biti. to se razrjeduje i nije uopce taj parfem koji treba biti. notino mi je brutalan za sminkicu i tako neke sitnice, ali parfemi nikako.
2022 01 13
Ja sam eto po drugi puta nasjela jer sam u medjuvremenu kupovala druge stvari koje su mi bile sve ok...i eto usudim se riskirati opet s parfemom i žnj.
2022 01 13
Baš duže vrijeme razmišljam da naručim Chanelov Gabrielle parfem s notina, ali s obzirom na vaše iskustvo ipak odustajem...možda bolje u mulleru ili douglasu pogledati gdje mi je jeftinije
2022 01 13
Muller i Douglas me nikad nisu razočarali, ali Bipa i DM su lutrija, češće negativna (Bipa, posebno na sniženjima), a Notino mi je u početku bio dobar a zadnjih godina isto lutrija...više čovjek ne zna gdje kupit originalan parfem i da si siguran da nije razvodnjen/star/krivo skladišten..
2022 01 13
Imate na Lijepa.hr odličnih parfema i po mome iskustvu je pouzdana stranica za parfeme i slično...
2022 01 13
Lijepa hr je ista firma kao i Notino. Bas sam tamo kupila parfem Issey Miyake koji je bio star 4 godine i sad sam narzcila Kenzo Flower eau de parfum koji nestane nakon pa pola sata nosenja. Uooce se ne osjeti iako je kao frisko proizveden tipa prije par mjeseci. Prosli koji sam kupila al normalno ne kod njih je bio dugotrajan. Obzirom da cesto kupujem na oba mjesta rekla bi da je Notino ipak malo bolji od Lijepe hr ili je samo moje iskistvo takvo.
2022 01 13
Žalosti me što kod nas svašta prolazi, a vani je to druga priča, sve što dobijem od mojih izvana nemam nikakve zamjerke a kod nas više ni maskaru nemožeš kupiti jer je neupotrebljiva doslovce suha za smeće., zadnju kozmetiku koju sam kupila grozna je i opet se vratila kupovati u ljekarni gdje se pokazalo puno bolje., tuš koji kupim u ljekarni je odličan u usporedbi sa ovim trgovinama, platim nešto više., ali na kraju to je jeftinije ako valja, jer ako ne valja opet nemate. Izgleda da je to vjerojatno godinama stajalo i završilo u Lijepoj našoj., kad se trebalo uništiti. i to me baš rastužuje, a o natezanju i vraćanju da ne pričam gledaju te kao čudovište što za svoj novac tražiš da roba odgovara kvaliteti. :s
2022 01 14
> kkorina: > Lijepa hr je ista firma kao i Notino. Bas sam tamo kupila parfem Issey Miyake koji je bio star 4 godine i sad sam narzcila Kenzo Flower eau de parfum koji nestane nakon pa pola sata nosenja. Uooce se ne osjeti iako je kao frisko proizveden tipa prije par mjeseci. Prosli koji sam kupila al normalno ne kod njih je bio dugotrajan. Obzirom da cesto kupujem na oba mjesta rekla bi da je Notino ipak malo bolji od Lijepe hr ili je samo moje iskistvo takvo. Također imam jako neugodno iskustvo sa Lijepa hr. Kupila sam kod njih dva parfema koji ishlape za pola sata. Strašno.
2022 01 14
Povrat reklamiraju kao najjednostavniju stvar na svijetu, ali u praksi nije uopće tako. Što se kozmetike tiče tu naručim s Notina i tu su mi bili ok, ili kupim u Mulleru, u Bipi mi je sve bilo poluosušeno/staro kao što Maremarenda kaže. Uglavnom što se tiče parfema pokušat ću se držati Douglasa koji se pokazao najpouzdanijim i Muller, koji u mom gradu nema neki izbor tako da radije iz Douglasa naručim. Dosta su skuplji, ali ti parfemi su druga priča spram ovih vodica.
2022 01 14
Ma općenito je, nažalost, većina ženskih parfema slabija i brzo ishlapi, za razliku od muških npr. špricnu se jednom, dvaput i osjeti se i sutra. Bez obzira što su njihovi parfemi jačeg mirisa (zapravo ima i ženskih jačih), svejedno znači sadržavaju nešto za dugotrajnost osjeta ili što li već.
2022 01 15
Ne mogu se tu skroz složiti, muški jesu ovako intezivniji možda osjetim, ali ove koje sam ja koristila su mi ostajali na odjeći dok je ne operem. Konkretno Chanel i još par ih je bilo takvih. Više je ovih koji brzo ishlape, ali takve jefitnije niti ne kupujem jer mi se neda špricati 5x dnevno. Zato i jesam ovako razočarana jer izdvojim 1300kn za 50 mL i dobijem šajze. A inače taj isti parfem prije bi se osjetio i svi bi me pitali za njega i ako ostane trag na kaputu od pet dana prije.
2022 01 15
Ako je u redu i orginal parfem osjeti se po nekoliko dana na odjeći koju nosite., pa i duže neki dan sam nosila jednu maramu koju sam ove godine imala samo jednom i još se osjeti., a muški parfemi to je druga priča oni su muški razlika je tu velika., ne trajnosti već u mirisu., eto imam sreće da mi djeca kupuju vani i poklanjaju i predivni su., mislim na kvalitetu, pogotovo kad čujem što kod nas kupite., tj. što nama uvaljuju., za Božić sam poklonila nekoliko kolegicama sad razmišljam jesu li u redu., kad čujem kako ste prolazili a kupila ih kod nas, baš ću ih pitati iako to baš nije ugodno, ali još je neugodnije da netko pomisli da sam mu kupila smeće :s
2022 01 15
> Fraagaria: > Već sam imala neugodnu situaciju kada su mi prodali La vie Belle Lancomov koji je po batchu bio ok, ali ishlapio u 2 minute, dobila sam povrat nakon mjesec dana natezanja. Danas stiže Chanelov mademoiselle-ista priča, s tim da je celofan bio labavo priljepljen. Pišem im reklamaciju, platila sam ga 1200kn, nije bio niti snižen. Tako da čisto želim upozoriti ostale na oprez s njima. Pozdrav, nazalost naisla sam na Vasu temu. Ako nije problem, molim za pomoc.. https://mojekrpice.hr/forum/t/279877/notino-fake-ili
2022 12 10
1 2