Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Live prodaje na Facebooku

Cure da li koja prati live prodaje na fb i koje je vaše mišljenje o tim maratonskim prodajama gdje se žene doslovno ruku za robu.
2022 01 17
Lijepo pozdravljam, tema je baš zanimljiva i moglo bi se o tome pisati romane ;) Normalno, svako ima neko svoje mišljenje o tome, za i protiv, uključena sam u live-ove i kao kupac i prodavač, te mogu reći da sam jako zadovoljna. Ima jako puno grupa u kojima se održavaju isti, izabrala sam si dvije, tri grupe kao prodavač i dalje od tog ne idem. Na taj način sam stekla vjerne kupilice, uvijek me podrže, kupe nekaj od mene i znaju kaj i kakve artikle prodajem. A da svakaj ima, ima, no o tome ne želim komentirati, gledam sebe i svoja posla i s guštom svakim danom praznim ormare i količine odjeće koje mi sam stoje. Lijepo sve pozdravljam i svako dobro svima želim. Vaša Winxica :
2022 01 17
Kako funkcionira ta live prodaja?
2022 01 17
> mihica555: > Kako funkcionira ta live prodaja? I mene zanima, da 😁
2022 01 18
Drage curice, za sve koje zanima, napisat ću vam par informacija vezano uz live prodaju: kao prvo, morate se ubaciti u grupe koje imaju live prodaju a neke od njih su: Šašava grupa, Luckasti ormarić, Only Positive Vibes, SHOPPING LIVE, TOP SHOPPING, HAPPY SHOPING....ima ih još kak malih gljiva poslije kiše :') :') Admin grupe jednom tjedno otvara post sa upisima za termine i tu se lijepo prijavite za termin koji vam odgovara. Uglavnom, live traje 2 sata, pripremite artikle za prodaju i prezentirate. Taj dan kad održavate live, napravite u grupi najavu svog live-a, navedete u koliko je sati, kaj nudite i koje veličine, poslikate neke slikice i curke u grupi to vide. Ako im nekaj privuče pažnju iz vaše najave, obavezno će vas gledati, pratiti i u krajnjem slučaju kupiti. Svaki artikl koji prodajete morate detaljno opisati, naznačiti veličinu, cijenu i na kraju šifru za isti. Ako se nekom sviđa artikl, u komentare piše šifru i tko prvi napiše navedenu šifru, taj kupuje artikl. Nakon live-a i kad sve dobro ponovo spregledate, u poruke se javljate curama koje su nekaj kupile od vas, javljate im cifru koju trebaju platiti, šaljete svoje podatke i nakon uplate šaljete. Nije to ništ strašno, prvi puta je malo neobično i pere te trema, al kasnije je sve jednostavnije, zavoliš to i u tome uživaš. I najbitnije od svega, upoznaš puno dragih ženica i stalnih kupilica. Sretno ženskice i samo pičite ;)
2022 01 18
Djeluje jako zanimljivo, samo se treba upustiti u to, nekako sam se navikla samo na ove krpice. :D
2022 01 18
Oh, prvi put čujem za ovo :-)
2022 01 19
> maremarenda: > Djeluje jako zanimljivo, samo se treba upustiti u to, nekako sam se navikla samo na ove krpice. :D Na krpicama sam dugi niz godina, al curke su me ubacile u grupe i tak je to krenulo. Kad sam samo gledala taj live u živo, mislila sam da ja to nikad ne bih mogla ;) al nekak sam se odvažila i krenula. Možda sad zvuči komplicirano, al toliko je to jednostavno i zanimljivo (barem meni), svakim danom jako puno curka sudjeluje u istim i baš onak iskreno, ja uživam. Krpice su krpice, al treba se malo aktivirati i na nekim drugi način....ništ ne boli, niti košta :') ;)
2022 01 19