Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Tinder Swindler -film i iskustva scamova dating aplikacija

Na Netflixu je novi dokumentarac "The Tinder Swindler" ili Varalica sa Tindera, preporučujem pogledati. Malo je reć da me film potresao jer me vratio nazad u prevaru koju sam proživjela prošle godine i ostala bez sveg novca preko app za upoznavanje. Nije se radilo o skupim stvarima i elitnom životu nego u emocionalnom poigravanju i uvjeravanju da ulažem novac sigurnim putem u provjerenu zaradu za moju i našu budućnost, zajednički život, da je on tako kupio stan di ćemo živjeti,pokazao mi svu dokumentaciju, da će me zaposliti, ja naivno vjerovavši kako ću uskoro moći pomoći roditeljima financijski. Nisam podijelila nikad podatke o svojim karticama niti osobne. Radi to na način toliko sofisticiran da mu policija ne može ući u trag a banke nemogu ništa učiniti. Iznimno je bitno podijeliti upozorenje ovakvih prevara danas kad se toliko upoznaje online. Čast divnim ljudima ali nažalost postoje i ovakvi primjerci koji su dno dna i koji će na fintu emocija i dobrote pokušati izvući sve do zadnjeg i na kraju se praviti da ne znaju o čem pričate. Poznanici od prijateljice je nažalost bila još gora priča. Počeli su živjeti skupa kad se sve krenulo odvijati iz savršenog nizbrdo dok nije uzeo od nje isto veliku svotu na masu finti i otišao.. Pogledajte film i podijelite svoje mišljenje ili iskustvo ako želite. Ljubazno molim da oni s komentarima kako naivno, glupo, itd. zaobiđu temu. :) :*
2022 02 05
Da, takve tematike su itekako bitne.
2022 02 05
Baš sam jutros pogledala dokumentarac, baš je dobar, preporučujem! Svatko tko je nešto takvo doživio, jako mi je žao. To su jednostavno phiso ljudi koji iskoriste upravo suprotnosti njima: dobronamjerne duše od ljudi. A u današnje vrijeme, kako je sve online, još im je lakše varati. Užas.
2022 02 06
Sve cure bi trebale pogledati dokumentarac :-)
2022 02 07
Preporuke za film! Žao mi je svih koje su proživjele slično. Ono što me šokiralo jest činjenica da se takvi prevaranti ne mogu sankcionirati te da i dalje šetaju slobodno čineći jednaka zlodjela. Koji usrani sustavi!!!
2022 02 07
The puppet master je dosta slično (isto netflix) preporučam!
2022 02 08
> sim3sim3: > The puppet master je dosta slično (isto netflix) preporučam! Da, da. Gledala sam i to.
2022 02 09
> teehee: > Preporuke za film! > Žao mi je svih koje su proživjele slično. > Ono što me šokiralo jest činjenica da se takvi prevaranti ne mogu sankcionirati te da i dalje šetaju slobodno čineći jednaka zlodjela. Koji usrani sustavi!!! I ja sam na kraju ostala baš šokirana na isto! Uglavnom, preporuke također dajem za pogledati. Doslovno u jednom dahu sam napeto pratila .. Nemam takvih iskustava iz svog života, srećom.
2022 02 12
Inventing Anna je isto top :)
2022 02 24
Ma ne morate gledati serije,ako zivite u Hrvatskoj svaki dan mozete uzivo vidit kako ekipa pod logom HDZ-a uzima di stigne,i nikome nista,e o tome bi trebalo snimit seriju..
2022 08 19