Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Desetljeće sam na krpicama

Dobar dan drage moje djevojke. Upravo sam shvatila da sam na krpicama već evo desetu godinu (nekad više nekad manje aktivna) I da sam prošla kroz sve moguće bugove koji su se mogli dogoditi 😅, ali i puno lijepih trenutaka na ovoj stranici. Tim povodom sam dobila želju za poslovanjem ovdje, ali čini mi se da nema nikoga. U zadnje vrijeme samo kupujem kupujem i kupujem, a od prodaje, čak i zamjena, nema ništa. Čak mi se često događa da se ljudi redovito prijavljuju, a ne odgovaraju na upit za kupnju. 😮 Radim li nešto krivo? Da ugasim svjetlo na izlasku? 😋 I da, koristi li netko onu stranicu koja je jedno vrijeme bila oglašavana kao konkurencija krpicama? Zaboravila sam kako se zove.
2022 02 16
Ja iskreno ni neznam od kad sam tu,negdje 2018 mislim 😀Ali ono šta i ja primjećujem je da nikad ovako lose nije išla prodaja..Meni je najbolje išlo u samom početku kad je bilo dozvoljeno prodavati hranu,ja sam prodavala Herbalife i to mi je tu išlo kao ludo,ali unatrag možda godinu,dvije dana su mi oglasi svaki put brisani tako da očito više nije dozvoljeno 😅😅
2022 02 16
Ista stvar i kod mene!U par dana sam napravila nekoliko kupnji..Da nadoknadim nekadašnje suradnje na krpicama.Ako nije bilo kupnje zamjene su išle redovno.Tjedno bar 7 8 paketa znala poslati..A sad rijetko šta pošaljem samo primam😅Meni bar nije zgodno što su uveli covid potvrde za poštu,jer nisam cijepljena a Tisak nemam u selu..Ali i cijene su im otišle u nebesa pa sad dosta vazem koliko se isplati tako kupovati i slati
2022 02 16
Sretna vam desetogodišnjica. 👏💥🎈🎊🎉 Želim vam da sad krene na bolje. Ja sam ovdje skoro 9 godina. Volim krpice, volim forum. Voljela bi kada nebi bili na naslovnici stalno isti artikli. Kada bi se nešto u tom smislu promijenilo. Kada bi svi dobili istu šansu za prodaju. Voljela bi da nema blokiranja korisnika. Da se u tom smislu naprave neke promjene. Pohvaljujem nove rubrike koje su sada na krpicama. Za to sam se zalagala i javno iznosila svoje mišljenje. Stranica o kojoj pričate meni ne odgovara. Probala, razočarala se.
2022 02 16
> depikolozvane: > Ja iskreno ni neznam od kad sam tu,negdje 2018 mislim 😀Ali ono šta i ja primjećujem je da nikad ovako lose nije išla prodaja..Meni je najbolje išlo u samom početku kad je bilo dozvoljeno prodavati hranu,ja sam prodavala Herbalife i to mi je tu išlo kao ludo,ali unatrag možda godinu,dvije dana su mi oglasi svaki put brisani tako da očito više nije dozvoljeno 😅😅 🥲 mene nekad nema po par mjeseci i niti ne skužim da mi nema artikala dok ih ne "sretnem" ponovno u ormaru i zapitam se zašto više nisu oglašeni a prodala ih očito nisam. I to odjeća koja je pristojno fotkana, opisana i ispravno tagirana. A kad su dodali kategoriju dom, po meni tu može ićii apsolutno bilo što 😜 mystery kategorija
2022 02 16
> nikol786: > Ista stvar i kod mene!U par dana sam napravila nekoliko kupnji..Da nadoknadim nekadašnje suradnje na krpicama.Ako nije bilo kupnje zamjene su išle redovno.Tjedno bar 7 8 paketa znala poslati..A sad rijetko šta pošaljem samo primam😅Meni bar nije zgodno što su uveli covid potvrde za poštu,jer nisam cijepljena a Tisak nemam u selu..Ali i cijene su im otišle u nebesa pa sad dosta vazem koliko se isplati tako kupovati i slati Upravo tako. Primam sve osim 🤑, one bježe na tuđe račune, a kao trebam se riješiti stvari jer se ubrzo selim. Joj grozno što se tiče pošte, ajde ja sam u zg pa poštu već godinama izbjegavam jer su sve što se dalo zabrljati, zabrljali. I ogradili se od svake odgovornosti. Nije mi ni tisak nešto najdraži ali barem mi do sada nikad nisu izgubili paket.
2022 02 16
> Vikili: > Sretna vam desetogodišnjica. 👏💥🎈🎊🎉 Želim vam da sad krene na bolje. > Ja sam ovdje skoro 9 godina. Volim krpice, volim forum. Voljela bi kada nebi bili na naslovnici stalno isti artikli. Kada bi se nešto u tom smislu promijenilo. Kada bi svi dobili istu šansu za prodaju. > Voljela bi da nema blokiranja korisnika. Da se u tom smislu naprave neke promjene. > Pohvaljujem nove rubrike koje su sada na krpicama. Za to sam se zalagala i javno iznosila svoje mišljenje. > Stranica o kojoj pričate meni ne odgovara. Probala, razočarala se. 👋🏻🥳 hvala Ja baš na forumu nisam nikada bila aktivna otkad je uveden, ali sad mi je tako tiho da sam morala doći vidjeti gdje ste...od foruma koristim samo one tražim grupe i nekad davno sam probala s aukcijama kad je još bilo puno krpičarki svakodnevno online. I jednom sam sudjelovala u božićnom darivanju gdje smo si međusobno u parovima razmjenjivali poklončiće, to je bilo baš fora jer sam imala primopredaju. Ovdje sam kupila stvarno divnih stvari koje su mi kvalitetne, drage i koje nikad nisam pronašla u trgovinama po tim cijenama, ali baš to uopće ne razumijem po kojem principu se više biraju artikli za naslovnicu. Blokiranje korisnika - da, slažem se da je to besmisleno! Nisam imala puno loših iskustava ali kad sam imala, "riješilo" se to na način da se član blokira. I što su postigli s tim? Sve i da osoba koja nije izvršila svoj dio dogovora slučajno želi ispraviti stvar, više ju ne mogu kontaktirati niti ona mene. I onda takvi samo naprave novi profil i nastave sa haranjem. A kako se ono zvala stranica? Ne mogu se uopće sjetiti. Znam da sam tad kad je to bilo popularno čak i napravila profil ali nikad ga nisam otvorila jer me prošla volja dok sam dočekala potvrdu da sam relevantna (ono što smo kao trebali staviti u opis na mk da bismo tamo bili verificirani, tako nesto)
2022 02 16
Čestitam na jubilarnih 10 godina 😊 Ja sam od 2014 član, a meni se sve ove godine uobičajeno vrte periodi kad ništa ne prodam, kada tu i tamo prodam i kada prodaja krene kao luda. I tako se stalno vrti i mijenja. Ipak, kad se redovito ulogiram i ako redovito stavljam artikle, prodaja malo krene, a kad sam u fazi da rijetko posjećujem stranicu, onda prodaja stane. Tako da sigurno prodaja dosta ovisi i o aktivnosti na stranici. Tako da nemojte očajavati, to su sve samo faze, sigurno će krenuti pa opet stati i tako unedogled 😂 ne daj te se, sretno i strpljivo 😊 Svima želim ugodne kupovine i prodaje!
2022 02 17
Čestitam :) Kaj se tiče prodaje, moglo bi i bolje, a kaj se tiče kupovine i to bi moglo biti bolje. Kod prodaje po meni problem je u previše prevara pa kupilice odustanu od stranice. Kod kupnje, cijeeeneee :) ponekad se pitam kaj je nekim curama. Cijene veće nego u dućanu! Nedavno mi zapela za oko jedna hrvatski dizajn haljina. Odem za svaki slučaj pogledati na stranicu i popust. Kupila si tako novu za manje novaca. No sve u svemu ovo mi dođe kao psihoterapija, tako jeee :) ako se i zeznam kod kupnje nema veze :)
2022 02 17
Čestitam :-) Trebalo je izdržat toliko... Svaka vam čast :-) Idem sad vidjet kad je meni godišnjica ...haha Meni je sljedeće godine desetka...hahaha... brzo to dođe :-)
2022 02 17
Meni je u 5.mj. 10 godina! :") Lošija je prodaja baš... mislim da smo svi u istom sosu. :') Nema nekog pravila. Ja tu i tamo odem na neki buvljak u Zg ali i tamo je sve to dosta slabo kako je nekoć bilo. Doslovno bih uspjela prodati sve što bih ponijela na sajam/buvljak. Sada, pretprošlu subotu sam na jedvite jade samo 4 komada/artikla. Uzdamo se u neko bolje vrijeme, koje možda dolazi? x-)
2022 02 18
Hej nova sam gdje da upišem kod za vip članstvo?
2022 02 18
I ja slavim 10 ove godine! :") <3
2022 02 19
Sretna godišnjica,Marlena :) Ja sam isto cijelu vječnost na krpicama,aktivna :) No neznam gdje to provjeriti 🙃🙃.
2022 02 20
I meni je ove godine 10-ta obljetnica na MK. Nisam baš sigurna u kojem sam mjesecu otvorila profil, ali godina je bila 2012. Prodaja mi ide periodično. I da, potrebno je često dizati nove artikle. Novine u trgovini privuku poglede na Vaš profil. Imala sam (i imati ću još sigurno) puno lijepih suradnja. Pored prodaje, i poprilično sam kupovala (i kupovati ću). Sada sam pred selidbom pa se pokušavam rješavati viškova, ali i dalje mi nešto zapne za oko i eto, kupujem. Bez obzira na manjkavosti, volim ovu stranicu i redovno joj se vraćam.
2022 02 21
1 2 3