Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slanje nakita, kuverta?

jesu li tisak kuverte iskljucivo za papire, jeste li ikad slale nakit ili nesto malo u njima... da ne saljem S paket za kutijicu nausnica..
2022 03 24
Ovisi kakve su naušnice, ako baš želite uštedjeti na poštarini ili kupac tako želi, možete naušnice staviti u kutiju, ali bilo bi dobro da ju još obložite nekim zaštitnim papirom, zgodno je i nakit unutar kutije obložiti onom folijom s mjehurićima. Ipak, ako želite biti mirniji i sigurniji bolje nadoplatiti i za S kutiju.
2022 03 24
Ja kad saljem nesto tako "malo osjetljivije" umotam u obican papirnati rucnik ukoliko nemam bas kuvertu s mjehuricima. A sto se tice slanja nakita u kovertama, mislim da to cak ovisi i o tetama na tisku. Bar se meni tako desilo, nekad bi mogla poslati bilo sto ( majicu, nakit, kozmetiku ) ako stane u kuvertu, a nekad bi mi rekle da moram u kutiju jer nije papir.
2022 03 24
Savjet: kupite si za doma par običnih bijelih kuverti i nakit stavite u tu kuvertu, pa onda predajte u Tisak kuvertu. Uvijek tako radim i nikad ne odbiju slati kuvertom. :D
2022 03 24
Moj savjet je slanje u paketu jer se naušnice mogu iskriviti, pogotovo ako se kopča na iglu... Meni je uvijek glupo kad netko odustane jer je slanje 5kn više od onog što si je netko zacrtao. Nit će se netko obogatiti ni osiromašiti za navedeni iznos, a ako nešto dođe polomljeno ili nagurano u kutiju i zbog toga oštećeno, onda slijedi drama.
2022 03 24
Kako se kaže, škrtac plaća dva puta, pa tko shvati, shvatio je
2022 03 24
Često šaljem u tisak kuverti manje stvari za koje znam da će stati unutra i da se tako neće oštetiti. Vama kao prodavaču treba biti u interesu da artikl stigne do kupca u stanju u kakvom ga šaljete, tj. da se ne ošteti. Tako da je na Vama da procijenite da li su naušnice zapakirane tako da se u transportu ne mogu oštetiti. Nedavno sam u tisak kuverti dobila jedno (mini) ulje u staklenoj bočici. Stiglo je cijelo jer je bilo dobro zapakirano u foliju s mjehurićima. Sama se vjerojatno ne bih usudila tako slati, ali pošto je prodavačica sama ponudila takav način slanja pristala sam.
2022 03 24
hvala svima :)
2022 03 24
Ako dobro zamotate kod kuće biti će u redu. Ja uvijek obložim sa kovertom sa mjehurićima.
2022 03 24
> ivanamdd: > jesu li tisak kuverte iskljucivo za papire, jeste li ikad slale nakit ili nesto malo u njima... da ne saljem S paket za kutijicu nausnica.. Saljem normalno nakit u koverti, kutijca ili krpena vrecica, S kutija je prevelika Do sad sve ok stiglo
2022 03 25
Šaljem u koverti i uvijek sretno stiglo :D (stavim u manju kovertu koja ide u tu njihovu i to je to) uvijek primljeno i sretno stiglo.)
2022 03 25
Ja prodajem samo nakit i imam napisano na profilu da šaljem u S paketu, ako kupilica baš inzistira naplatim kovertu ali sama doplatim za paket. Još i upakiram max, no ja sam malčice švrknuta x-) i jednostavno moram tako jer mi je rađe doplatiti 5 kn. nego brinuti da li bu se strgalo.
2022 03 25
Ma niste i ja ga upakiram tako da kad se dobije treba dugo vremena da se dođe do njega., jednom sam slučajno gledala kako oni to brebacuju mislim na pakete pa mislim i da treba dobro umotati te oblijepiti. ako nećete da dođe oštećeno. :D
2022 03 25
Kupila sam srebrne paške naušnice od prodavačice iz Dubrovnika. Platila sam ih 218 kn (200 za naušnice) i 18 kn za Tisak paket. Danas je pošiljka stigla - ali ne paket nego koverta i to vrlo loše zalijepljena (vidi sliku). U toj koverti je bila prazna kutijica za nakit (bez naušnica). Obavijestila sam prodavačicu, ali mi se još nije javila. Ima netko ideju što još mogu učiniti, osim sjesti i plakati? ;-( ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/28baf33a572abd2c167d4bcce38594a1.jpg)
2022 03 26
Prodavačica se javila i rekla da žena na njenom Tisku nije imala S paket pa je zato slala naušnice u koverti. Napisala je i da je kutijica za nakit bila zalijepljena selotejpom. Kada se dobro pogleda - vide se tragovi selotejpa koji je prerezan nečim oštrim. Planira reklamirati slučaj na svom Tisku u Dubrovniku pa će mi se poslije javiti...
2022 03 26
1 2 3