Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ONLYMAMA-sve i svašta

evo,postala ja "teta". frendica jucer rodila.curicu 53cm i 3220g.bila sam cilo vrime snjom.svaki trud odradile zajedno.vikala je,režala,grizla.svaki trud me vatala za obe ruke.iman rane :) a iza dvoje zatvorenih vrata su je culi kako vice :)
2013 01 03
Hahaha, vidiš, a veliš da sam ja izrabljivačica , a ti si zaposlila Mrvicu [:hihot] [:hihot] [:hihot] Neka neka, nek malo moje izrabljivačke pameti i na tebe Roby prijeđe [:hihot] [:hihot] [:hihot] Vjerojatno je mmm123 u pravu [:hihot] [:hihot] Iznajmiš-vratiš i to je to [:smije] [:smije] [:smije] Dobar biznis [:smije] [:smije] Cure moje, ovih dana na forumu samo čitam o nekom nasanjkavanju, preveslavanju...Mislim jel sad sezona sanjkanja ili veslanja? [:hihot] [:hihot] [:hihot] Bolje bi im svima bilo da su pažljivo slušale OM i ne bi se ništa takvoga dogodilo [:hihot] [:hihot] Zadarmamica-pa čestitam [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen] I kako je biti "teta" ? [:zaljubljen] Ove rane su ti podsjetnik [:hihot] A curica je stvarno dugačka [:zaljubljen] Neka, bitno da je sve dobro prošlo [:zaljubljen]
2013 01 03
@Antonija: što reći nego [:jezik] @zadarmamica: čestitam na hrabrosti i super što je sve lijepo završilo.. al daj malo lakše s tim slikovitim opisima, ako je koja curka (koja do sada nije) i pomislila na trudnoću, mogla bi se predomisliti kada pročita [:sokiran]
2013 01 03
All done [:zaljubljen] Potpisano [:zaljubljen]
2013 01 04
Hvala, ponosna sam na tebe [:jezik] Btw, jel još mučiš sirotog poštara? Da ne bi i on neku peticiju pokrenuo- miriši joj iz stana, daje samo hladnu vodu.. [:hihot]
2013 01 04
Ej Roby čitala sam ovo i sva se prestrašila jadna da mi Mrvica ne iskoči iz tvog paketa [:hihot] Što se tiče poroda, ja sam bila tiho ko bubica jedino je onaj stalak za infuziju iz uspravnog prešao u pravi kut [:sokiran] , neznam kako se to dogodilo, poslije se više ničeg ne sjećaš...
2013 01 04
hahaha, sad imam novog poštara, a taman sam se skompala sa starim [:hihot] [:hihot] Tko zna kamo bi to sve vodilo, možda bi s čaše vode prešao na ručak [:hihot] [:hihot] Sad treniram novog poštara [:hihot] [:hihot] [:hihot] Očigledno dobro miriše iz stana kad mi sad i ovaj poštar nosi do stana paket [:hihot] [:hihot] Nema više ostavljanja onog žutog papirića u sandučiću (iako sam doma) [:smije] [:smije] Joj, moj porod je bio divan, trudovi na najjače, a ja u hodniku čavrljam sa mužem i mamom [:hihot] [:hihot] Na kraju sam išla na carski, jer eto, cijeli dan uz trudove i gel se nisam ništa otvorila, a mislili su da mi je cura jaaaako velika (bila je samo malo manja od toga [:hihot] ) [:zaljubljen] [:hihot]
2013 01 04
Simpatično [:jezik]
2013 01 04
Je li i vama nešto mutno u ovom opisu artikla: Maslinasto zeleni sakoić, kratkih rukava. Nije nošen, samo je skinuta etiketa. lagano strukiran. Piše 38 ali ja sam ga nosila kad sam bila vel S , znači da je 36/ 38 Kopirala sam, nisam mogla odoljeti, he, he [:smije]
2013 01 04
Ništa nije mutno, sve je čisto [:hihot] [:hihot] [:hihot] Mislim da mi lagano gubimo osjećaj za novo i "nije nošeno". Zapravo, "nije nošeno" znači obukla sam xy par puta [:smije] [:smije] Mi smo glupi kaj to ne kužimo [:hihot] Al di ti to nađeš? [:smije] [:smije] [:smije] Uveseljavaš me svaki dan [:hihot] [:hihot]
2013 01 05
Pizajzla sam od rođenja [:smije] i po struci [:smije] To je jače od mene, imam oko za detalje i jednostavno mi uleti u vidokrug [:hihot] [:hihot] meni drago da ti bar malo vratim za tu tvoju kravu na koju se još kesim ko budala [:jezik]
2013 01 05
pizajzla=picajzla (btw je li i to prosta riječ? [:sokiran] )
2013 01 05
hahahahaha, evo, opet pucam od smijeha [:hihot] [:hihot] [:hihot] večeras i ja idem u pronalazak zanimljivih opisa i sl. [:hihot] [:hihot] Ako ulov bude dobar, slijedi objava [:smije] [:smije] Pizajzla [:sokiran] to ti je jednostavna riječ (prosto-jednostavno), tako da da-to je prosta riječ [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] A moja krava i mene nasmijava (imam ju i za wallpaper ) [:smije] [:smije]
2013 01 06
Slabo ti to tražiš [:smije] Evo, ja škicnula da vidim što si pronšla a ono šipak [:hihot]
2013 01 07
a ne mogu se pohvaliti, nisam bila jučer vrijedna...evo obećajem do sutra budem valjda nešto našla [:hihot] [:hihot]
2013 01 07
1 2 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 70