Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ONLYMAMA-sve i svašta

Ma joj, kao pratim toliko tema, da na kraju ne bi skužila tvoj post, dovraga i bestraga [:smije] Već sam ti rekla, tvoja Mrvica je jedno predivno bićence [:zaljubljen] Sva je simpatična a i očigledno zna biti i nježna [:zaljubljen] A žabac to nije shvatio [:hihot] [:hihot] Roby moja, taj tvoj kompliment mi je puno značio, već mi dugo nitko nije rekao da sam razvratnica [:hihot] [:hihot] sad se opet osjećam tako mlado i nesputano [:hihot] [:poljubac] Već sam razmišljala o nekoj tužbi, al još uvijek nisam ufurana u to [:hihot] Moram provjeriti kako to ide ovdje na forumu, kako mi se čini, situacija se zahuktava iz dana u dan..uskoro ćemo postati svi kao zagorci: "se bum vas tužil" [:hihot] [:hihot]
2013 02 21
[:hihot] [:hihot] Hvala na nasmijavanju. Evo, uzvraćam: Što je to; „tu ti tu rum tu tu tu“? * * * * To Ingrid Antičević u Bruxellesu naručuje „dva čaja u sobu 222“! [:smije]
2013 02 21
[:tuzan] ajme, vidjeste li vi danas kakav kokošinjac na forumu.... holy shit... kakav sabor, cure su kraljice kada su svađe i prijetnje u pitanju... jte, bojim se postati više bilo gdje osim u OM klub... ovdje me neće nitko tužiti... valjda [:sokiran]
2013 02 21
hahhaha najsigurniji naš klub. [:smije]
2013 02 21
Užas... Stvarno se svašta može vidjeti... A to ti je kad jednom pukne netko onda povlači i ostale potencijale za sobom željne rasprave... [:smije]
2013 02 21
hahaha naša " ingrish " [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:smije] Bitno je da se mi međusobno nasmijavamo [:smije] pa ti budi onda pametan na krpicama [:smije] Ovo više nije ni kokošinjac majko mila [:hihot] [:hihot] Čak i kokoši idu spavat poslije 18h [:hihot] Na vrijeđanje se odgovara vrijeđanjem, na provokaciju-provokacijom..i tak stalno ide u krug...ah...mi žene... [:hihot] Roby, zadarmamica i lollip---dobrodošle u naše utočište [:hihot] [:hihot] [:smije]
2013 02 21
Bila jednom jedna mlada nevina žena.. Uđe ona u kafić i s vrata se prodere: Ima li ovdje neki muškarac koji bi me htio učiniti ženom? Na to ustade Mujo s barske stolice, skine košulju, pruži ju dami i kaže: Evo ti, operi ovo i popeglaj [:hihot]
2013 02 22
hahahahha a da vas cure pitan,jel volite peglat košulje ili bilo što?? neke moje frendice šalju muževe ne ispeglane na posa :) meni je peglanje opuštanje.upalim glazbu,mozak na pašu...a malog dam svekrvi ili mužu i smirom sam. [:kesi] [:kesi] a što se tice košulja,mama me naucila peglat ih još dok sam, išla u osnovnu školu jer ih je imala krcato za opeglat.jer mi je brat iša za konobara.
2013 02 22
Ne volim peglati, ali mora se na žalost... Isto si stvorim atmosferu- pojačam glazbu, pjevam, malo i plešem koliko dužina kabla dopušta [:hihot] , pa se obavi nekako... al da imam više love, plaćala bi nekome da mi pegla- znam ja i bolje vrijeme potrošiti [:jezik]
2013 02 22
A kod mame nisam morala raditi ništa... bilo je tipa- naučit ćeš i raditi sve to kad budeš trebala... joj, blažena vremena [:tuzan]
2013 02 22
@Roby - meni mama isto neda peglati, kuhati, i kad sama pitam kaže mi imat ćeš vremena [:smije]
2013 02 22
P.s. - bilo mi ju je žao što nema love i nikako nije mogla skupiti(navodno, tko zna što je tu istina), pa sam ja s početnih 80kn svoje cijene(prvobitna vrijednost u kojoj je zamjenjen je bila 100kn-dala sam jaknu/prsluk i tuniku za njega) spustila na 70kn, pa sam joj se javila ponovno(bolila me duša, jer znam kako je to kada ti fali, a nešto jako želiš) i rekla da ću joj ga dati za 60kn...
2013 02 22
e moja lollip, nasanjkala te cura [:smije] [:smije] davno smo držale lekcije o nasanjkavanju i stopiranju. ccc zato ti se to dogodilo [:kesi]
2013 02 22
Roby-vicmaherica [:smije] [:smije] trebale bi otvoriti temu za viceve [:smije] [:smije] Kaj se peglanja tiče...Živim sama s mužem i djetetom, tako da sve praktički radim sama, jer mi muž po cijele dane radi..Volim peglanje, ali kako mi je sad curka ful aktivna, ne ulovim vremena da se baš guštam, više to onako brzinski napravim... Ali više volim kuhati [:zaljubljen] Muž mi isto nosi uniformu, i ne bi dozvolila da ode na posao sav izgužvan.... Kaj se badića tiče, lollip, totalno si nasanjkana..ti altruist, a ona-preprodavačica badića...šteta kaj joj nisi fleku ostavila na badiću gratis [:smije] Joj pa di je sad OM da ti da lekciju [:hihot] [:hihot]
2013 02 22
Nije mi održala lekciju iz onog djela "Budi govno prema svima i tada će te svi poštivati." [:hihot] , daleko sam ja od sanjkanja [:smije] , nije ona mene opelješila/prevarila, samo je iskoristila moju dobrotu [:zaljubljen]
2013 02 22
1 2 ... 48 49 50 51 52 53 54 ... 70