Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ONLYMAMA-sve i svašta

Drage curke, sretan Uskrs vama i vašim najdražima [:poljubac] Muški dio našeg društva doma je jučer tradicionalno izgorio od pitanja tipa "Jesu li bojali jaja i jel se može to vidjeti..." [:smije] [:sokiran]
2013 04 01
Hvala Roby [:poljubac] Također i tebi i tvojima želim sretan Uskrs, kao i ostalim članovima OM-kluba i njihovim obiteljima [:hihot] [:poljubac] I jel jesu bojali jaja? [:hihot] [:hihot]
2013 04 01
Ajoj, došlo do toga da su se neki uhvatili za remenje i gumbe hlača, kao ono, ako nas već zanima, spremni su nam i pokazati.. tako da smo opet mi žene morale popustiti i reći, neka hvala, vjerujemo vam bez da pogledamo.. jedan opičeni frend izjavio da je i naljepnice stavio [:smije] [:sokiran]
2013 04 01
nadam se samo da nisu koristili vruću vodu, mislim, znaš da ima boja koje se stavljaju u vruću vodu sa octom-pa se onda jaje uroni u to [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] Uglavnom, ja bi im vjerovala na riječ [:hihot]
2013 04 01
cure sretan uskrs.
2013 04 01
Hvala zadarmamica! Kako napreduju vježbe? [:sokiran]
2013 04 02
super.danas 20.dan. ali sam kolino uništila.boli užasno desno.
2013 04 02
pa nemoj si sada napraviti više štete nego koristi.. ne znam, da probaš malo si prilagoditi vježbe pa da toliko ne opterećuješ koljeno? Znam da si svatko kao treba bilo koje vježbe prilagoditi stanju svoga tijela.. ja recimo imam blagu skoliozu kičme, pa i kada radi jogu uvijek pazim da si baš kičmu previše ne opterećujem, osobito u tu stranu kamo je malo iskrivljena [:sokiran]
2013 04 02
[:smije] [:sokiran] Copy: Odlična majica / tunika, pamučna, lijepo pada niz tijelo. Krasno pristaje uz tajice :) Nikad nošena! Dosta plačena u Zari :/ Veličina je M, ali ja sam S i bez beda je nosila jer jako lijepo stoji :) I nije bilo S za kupiti.
2013 04 11
nikad nošena a bez beda je nosila jer jako lijepo stoji hahhahahahaha
2013 04 11
eee taj "oglas" sam čak i ja vidjela [:smije] [:smije] [:smije] mislim da bi cure trebale ipak malo više paziti kaj pišu, joj joj...ovo je presmiješno [:hihot] [:hihot] [:smije] [:smije] Zadarmamica-kako koljeno?
2013 04 12
koljeno super. ovaj tjedan nisam tri dana vježbala jer mi je sin bia jako bolestan. sezona je svacega.on upalu uha i upalu grla,sekret u plucima.krcati smo ljekova. danas krecem opet turbo.30.dan mi je. frendici sam se neki dan pokazala i kaže da je drob super.
2013 04 12
Ajde odlično što se koljena tiče i što se napretka tiče...... [:zaljubljen] sad je itekako sezona svega ...koma...a kako i neće biti kad jedan tjedan temp.ispod nule, drugi tjedan temp.iznad 18...užasno...
2013 04 12
taman kad sredin liniju će muž reci da pravimo drugo dite hahahha
2013 04 12
curke jel se guštate na suncu? ajme, ja jedva dočekala.. kavica na korzu a sunce grije... milina [:zaljubljen]
2013 04 18
1 2 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 70