Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

Je li odjeca za bebe svugdje realnih velicina?

Pozdrav, mame, zanimaju me vasa iskustva vezano za velicinu odjece za bebe ovisno o razlicitim markama i trgovinama tj. gdje su brojevi realni, a gdje ne? Recimo H&M, C&A, Lidl, Sinsay, Pepco… Tu uglavnom planiram kupovati. I sto je od toga najkvalitetnije, a sto i nije bas (da se zamucicavi nakon par pranja)? Puno hvala!
2022 04 22
Ja sam kupovala u C&A odlicni su mi. 30kn komad bude. U pepku rijetko kad mogu nac, uvijek su mi ne realne velicine za bodi, dok hlacice i majice budu oke. I u H&M sam cesto kupovala i super su. Eto ako sam pomogla ☺️
2022 04 22
H&M i C&A jesu, bar po meni. Lidl su malo veći modeli, Pepco bodiji mrvicu manji-odnosno kraći po dužini, rukavi su ok. Sinsay obavezno broj veće jer dođu manji i još se stisnu u pranju+po meni užasna kvaliteta bodija. H&M i C&A su mi nekako najkvalitetniji, Lidl i Pepco su ok-ali opet ovisi od odjevnog predmeta. Sinsay mi nekako nije, kombinezon pidžamice su još okej, ali bodiji ne.
2022 04 22
Meni bodici iz lidla nisu bili ok jer nije bio bucmasta beba pa su mu na ramenu uvijek padali,nekako su širi i još se razvuku. Pepco super sve osim licence jer su kruti i nemaju elastina. Brojevi budu malo manji. C&a su mi najbolje odgovarali i modelom i na dodir.
2022 04 24
C&A mrvicu manji, Lild i H&M broj veci (barem nama sto smo dugi i uski)... bodiji su nam najbolji iz C&A i H&Ma ali h&m samo oni sto imaju i malo elastina u sebi pa se ne rasire previse:)
2022 04 30