Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što se desilo s Majom 010?

Pozdrav, situacija je slijedeća. Prošle godine sam se javila gospođi za sandale i još neke cipele komunikacija je tekla super no kada smo došli do dogovora za nalaženje prestala je odgovarati. Iz istog smo grada pa sam pitala dali joj odgovara primopredaja i kada? ali kao što sam rekla od tad ni traga ni glasa. Ove godine prije 2 mjeseca sam se ponovno javila no sada nema nikakvog odgovora a vidim da je bila online prije 7 dana a također je maknula i druge cipele koje je poklanjala i ostale su sandale. Ne mislim ništa loše nego samo želim znati zašto je komunikacija prekinuta baš onda kada smo se dogovarale za primopredaju odnosno onog trenutka kada sam postavila pitanje vezanu uz nju. Na žalost slike cheta više nemam jer je prošlo godinu dana sigurno. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ea49c002dc001e2dc6eb912ea198acfa.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ca1bdf8b2007081e04b6208fae045027.jpg)
2022 04 27
Razlog zašto se ne javlja zna samo ona. Mislim da ne bi trebali navaljivati za suradnju, ako netko neće primopredaju treba to prihvatiti. Bit će još cipela i oglasa 🥰🥰 Iz vlastitog iskustva imala sam neke primopredaje i prošle su ok. Jednom sam poklonila nešto što je jedna korisnica tražila, ali nije bila za primopredaju. Nisam ispitivala zašto ne želi, odlučila sam sama uložiti u poštarinu i to joj poslati i sve ok, moja volja. Imala sam upita i za zamjenu od jedne korisnice koja je već dugo na crnoj listi i ja sam bila ta koja je odbila primopredaju, ne želim se upuštati u suradnje za koje vidim na početku da bi mogle biti čudne, pogotovo u komunikaciji. Eto...iskustva i razlozi mogu biti različiti, stvarno se nemojte zamarati s tim. 😊
2022 04 27
Vjerojatno je točan odgovor onaj najjednostavniji... S obzirom na manjak povratnih i cijelu situaciju vjerojatno vas ne može prevariti ako se radi o primopredaji. Vara se i krade kad se šalje, odnosto ne šalje poslije uplate.
2022 04 27
Neki ne žele primopredaju. 🙃
2022 04 28