Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Uredenje balkona

Bok svima :) zeljela bih si kupiti zardinjere u boji za balkon,vidam po gradu u plavoj,zutoj ,lila i slicno medutim ja to nigdje ne mogu naci u Zgu,moze netko otkriti gdje da nadem?:)
prije 10 dana, 09:42
https:// www.bauhaus.hr/zardinjere/c/10002682?shownProducts=72 Pa idite prema dolje, ima u svakakvim bojama, ako oblici odgovaraju. https:// www.sjemenarna.net/proizvodi/oprema-za-domacinstvo/proizvodi-od-plastike/zardinjera-flora/
prije 7 dana, 12:43
U Euroshop-ovima ima tih posuda u bojicama. I u Splitu je nekad postojao MBM vrtni centar, ali je zatvoren, čini mi se da u ZG još radi.
prije 7 dana, 15:46
> vedranapv: > U Euroshop-ovima ima tih posuda u bojicama. > I u Splitu je nekad postojao MBM vrtni centar, ali je zatvoren, čini mi se da u ZG još radi. Da, čini se da radi. IRIS MBM mi izbacuje, ako je to to.
prije 6 dana, 13:42
> KreativnoSelo: > > vedranapv: > > U Euroshop-ovima ima tih posuda u bojicama. > > I u Splitu je nekad postojao MBM vrtni centar, ali je zatvoren, čini mi se da u ZG još radi. > Da, čini se da radi. IRIS MBM mi izbacuje, ako je to to. Izgleda da su isti, vjerojatno ih je Iris preuzeo. Dok su bili u Splitu imali su odličan i povoljan izbor cvijeća.
prije 4 dana, 09:33