Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Krpice i GLS

Pa di ste ovu temu samo našli za to pitanje > Garavusa: > Gls je smijesno skup pored Tiska, vjerujem da je to svima jasno. No, sta je s aplikacijom? Ima li ikakve naznake za razvoj aplikacije? Ili cemo ulazit i u 2023. god na krpice pomocu internet preglednika? 😅 Ljudi se u 2023 ne znaju služiti forumom, mislim da nam je još rano za aplikaciju. : )
2022 12 25
> TeAmoAmore: > Pozdrav! Mislila sam si naruciti neke stvari s Mango outleta ali vidim da vise nema opcije za placanje pouzecem nego samo karticama.. > Nisam dugo narucivala s te stranice i taman sad kad sam htjela vidim doslo je do ove promjene.Preko kartica ne volim jer nekako mi to nije sigurno. > Kada su ukinuli tu opciju? navodno je privremeno radi prilagodbe na euro.
2022 12 26
> JagodicaSHOP: > OK, uveli ste tu opciju za slanje sa GLS, nemam ništa protiv njih, plus je što dostavljaju od kuće do kuće i što pošalju SMS prije dostave ali ima tu nekih minusa. > Cijene su previsoke u odnosu na Tisak kao i problem sa slanjem pouzećem - što meni garantira da će kupac preuzeti paket? > Ja svakako moram platiti dostavu, što ako kupac ne preuzme, tko će meni vratiti taj trošak? S time da još naplaćuju i 3,00 kn za ispis naljepnice - bezveze. > Slanje pouzećem je riskantno, najbolje je kada kupac uplati i nakon vidljive uplate prodavač pošalje artikl. > **BTW za cure koje će slati preko GLS postoji još bolji kod koji Vam daje -15%, kod je: GLS2022 ;)** > Također bih htjela komentirati, **umjesto gumba 'Sigurno pošalji' ste mogli staviti gumb za 'Crna lista' > što mislim da bi bio veliki plus i prava zaštita od prevaranata, da svatko tko želi nešto kupiti prvo provjeri crnu listu** Slažem se.
2023 02 01
1 2 3