Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jeste li primijetili.....

....preprodaju zara stvari sa etiketom? Da ne stavljam korisnicu javno, upišete samo novo s etiketom i eto je, hrpa zara stvari, konkretno traperice koje su sad upravo bile na sniženju po 79 kn i od kojih nisam uspjela uloviti niti jedne u mojoj veličini jer eto netko je odlučio preprodavati i zarađivati na tome. Bezbroj puta upitano, je li se to smije? Postoje li sankcije za takve?
2022 07 22
Ne pratim inače Zara predmete jer mi je često preskupo za tu kvalitetu i veličine im nisu konzistentne, pa nisam pratila u zadnje vrijeme takve oglase. Međutim jaako često viđam, pogotovo u grupama na fejsu, da su cijene često veće čak i od redovnih u dućanu, a hrpa se oglasa pojavi taman kad završe sniženja, baaaš lijep tajming hm. A čemu to? Zar je teško naći neki hobi pa na tome zaraditi par kuna, a ne baviti se ovakvim poslovima.... Za pravila oko preprodaje ne znam, pretpostavljam da i postoje neke posljedice, no vjerojatno je najveći problem ustanoviti je li zaista riječ o namjernoj kupnji pa dizanju cijena ili se eto baš poklopio loš tajming. Nažalost nisam sigurna da išta mi možemo u vezi toga, osim ne sudjelovati u takvoj prodaji. Ako su cure uspjele uloviti par komada pa žele zaraditi novce, sretno im, i žao mi je ako su u situaciji da je to baš jedini način da si zarade za kavu (ili njih 10...), ali njima je na savjest
2022 07 22
Ok da je to zarada za kavu, pa neka nema veze, ali cijene su duplo skuplje nego što su sad bile na sniženju, znači nije to sasvim slučajno. Išla sam pogledati s namjerom ako je možda netko nešto kupio pa mu ne odgovara veličina jer nisam uspjela uloviti nista, pa sam ostala malo šokirana.
2022 07 22
Klasicna prica sa zarom i ostalim Kao slucajno kupis 5 ili vise traperica i slucajno ih prodajes po duploj cijeni Ima ovdje profila koji prodaju samo zara stvari s etiketama Po 100 i vise zara stvari s etiketom Pa se cudim kako nisu vec blokirani
2022 07 22
> kozmetika88: > Klasicna prica sa zarom i ostalim > Kao slucajno kupis 5 ili vise traperica i slucajno ih prodajes po duploj cijeni > Ima ovdje profila koji prodaju samo zara stvari s etiketama > Po 100 i vise zara stvari s etiketom > Pa se cudim kako nisu vec blokirani To da, i često su baš ti profili na naslovnoj strani i nitko ne reagira.
2022 07 22
Svaki put ista priča.
2022 07 22
> Snezanac: > Svaki put ista priča. I dokle više? Zašto pojedini nisu blokirani, zašto pravila nisu jednaka za sve?
2022 07 22
Ja sam primjetila da neke preprodaju i Oriflame proizvode. Puder u katalogu bude i 49,90 a one prodaju za 139, parfemi budu 80 kn a one prodaju za 249,90, volare parfem prodaju za 100 kn dok je set sa kremom i kutijom 70 kn,itd. Jedna ima 20 oglasa sa istim sivim parfemom. Upisite Oriflame i vidit cete). Zalosno je da su zene clanice oriflajma a nisu procitali da je preprodaja zabranjena i da je ih mogu i tuzit prije negoli su postali njihov clan.
2022 07 23
Ne smije se, postoji tema za prijavu takvih oglasa, ali admini ne reagiraju.
2022 07 23
> Desinićka: > Ne smije se, postoji tema za prijavu takvih oglasa, ali admini ne reagiraju. Točno tako. I hrpa stvari sa etiketama +slike sa neta. Cijela jedna stranica ali ne, admin ne reagira. Kad sam ja nedavno stavila lot parfema za prodaju u naslovnu sliku a u opis cijene pojedinačne jer nisam dobro shvatila da se to ne smije, odmah mi je oglas obrisan, odmah. Čudo i gotovo!
2022 07 23
Meni nije jasno kako uspiju zaraditi, na rasprodaju ide uvijek stara kolekcija, koja je znaci ili rasprodana pa su ostali neki zadnji brojevi (obicno preveliki), ili ako ima velicina znaci da se ta stvar inaace dok je bila aktualna nije prodavala bas dobro. Ja sebi zato nikad ni ne nadem nista na rasprodaji, sve mi je ruzno. A one to kupe pa preprodaju po prvoj ili cak visoj cijeni. Nije mi jasno tko to kupuje? I htjela bih jos nadodati kako me zivciraju krivi tagovi Zara i da bi se i po tom pitanju trebalo nesto poduzeti, upisete "Zara haljina" i mozda pola oglasa ce biti zara 😑 a stranica je vec ionako zatrpana. Preiritantno, ako sam upisala "zara haljina" ne zelim neku vasu random haljinu!!! I da mi se svidi iz principa nebi kupila
2022 07 23
> SamoDalmatinka: > > Desinićka: > > Ne smije se, postoji tema za prijavu takvih oglasa, ali admini ne reagiraju. > Točno tako. I hrpa stvari sa etiketama +slike sa neta. Cijela jedna stranica ali ne, admin ne reagira. > Kad sam ja nedavno stavila lot parfema za prodaju u naslovnu sliku a u opis cijene pojedinačne jer nisam dobro shvatila da se to ne smije, odmah mi je oglas obrisan, odmah. Čudo i gotovo! Ja sam probala i prijavljivati adminima takve profile ali i dalje nista. Da se zapitas.
2022 07 24
> Desinićka: > Ja sam probala i prijavljivati adminima takve profile ali i dalje nista. Da se zapitas. Pa pretpostavljamm.. takve korisnice su jako aktivne, imaju puno artikala na profilima na koje se puno klika i tako rade veliki promet na stranici, plaćaju za istaknute artikle i sl. Nije pretjerano čudno da ih se ne dira. 🤷‍♀️
2022 10 02
Cudno je jer je ilegalno.
2022 10 02