Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevara putem osiguravanja pošiljka

Naume prije par mj sam se odlučila kupiti torbu od jedne Nikoline radilo se o LV neverfull u damier azur printu. Pričala sam sa ženom svaki dan cc 2 tj činila mi se jako draga i poštena osoba koja čak nudi povrat novaca ako vam se artikl ne sviđa. I tako ja čekam preko tiska svoju torbu (uplatila sam joj novce) i napokon stigne i odem na tisak pokupiti ju odmah sam skužila da nešto nije uredu i da nema smisla kutija S ???? Za neverfull torbu ? I zovem curu na videopoziv i sve ona se javi sva u šoku kako izgubili su mi torbu Itd (drama teška) dođe do situacije da zovemo korisničku službu pola dana barem sa moje strane šaljem mailove tisku … I tako napišem ja objavu na Rijeka izgubljeno nađeno i napišem šta se dogodilo i uglavnom njoj se navodno tisak javio i našao joj torbu i sve a ona je meni vratila novce odavno odmah kad se to desilo i sad prođe neko vrijeme i jedna draga cura mi se javi na facebook i da joj se desila ista stvar sa istom tom curom i kako je zvala gls i oni su rekli da to nije prvi put i da laže da je nađen paket da joj oni nisu nikad našli paket i kao da ona preko gls osigura pošiljku i od njih dobi 2000 kn a od tiska 500kn a nama lijepo vrati novce mu mislimo koja svetica i poštena žena izgubila stvari ali vrati novce kasnije smo skužile da je mene cijelo vrijeme imala blokiranu na Facebooku a nju nije pa smo preko nje našle kako se zove na Facebooku sad ima novi profil na krpicama i ovo su neke od objava uglavnom ima samo Louis Vuitton neke slike su ukradene sa interneta ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/59c95ca8ee6e460e9b34efb96b79eb54.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/56d4979d4ed438ff4bfddf8d0d43ddc5.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3bc8132ec5e2a08c79106a3fc0168be4.jpg)
2022 08 08
Za ovakve stvari sam ja čula da ljudi rade nevezano sa krpicama.... al nisam baš povjerovala da to eto tako masovno se radi da je došlo i do krpica :-( Balkanci se uvijek dosjete kako će doći do para a da ne rade ništa :-)
2022 08 09
Ajmeee, fenomenalno! Ali na kuzim kako GLS I tisak nasjedne na to, pogotovo ako paket stigne neoštećen, tj neotvaran.
2022 08 09
Ni ja ne kužim kako joj to prolazi :o Nešto u stilu, ona šalje amo-tamo plišanog medu, i kad paket stigne na odredište napravi frku i kaže kako to nije taj paket, i da je ona poslala LV torbu?!
2022 08 09
Ti majke koja je to mustra , u svemu tome je dobro da ste dobili svoj novac, a što sve neće iskopati da se domognu novca bez truda i rada, neznam kako može biti mirna kraj takove rabote ali već će kad tad naletiti , obično takvi kad tad pljusnu ili ih opameti ili nastave još gorom mjerom to im je u krvi., kako je to bože smislila, napravila cijeli plan , ali ni tamo joj to nemože stalno prolaziti nisu ni oni blesavi a mogla bi i gadne posljedice snositi za svoje rabote. ;) :s Samo da mi nemamo problema s takvima. :D
2022 08 09
Ajme prestrašno, pa ne kužim kako joj prolazi samo, užas!! Drago mi je da ste uspjeli dobiti novce, ali to je muljaža žešća! Stavite ju na crnu listu
2022 08 09
Kako vidim ostavili ste joj pozitivnu ocjenu za suradnju ne znajući o čemu se radi. Strašno što su sve spremni napraviti.
2022 08 09
https://mojekrpice.hr/anaandrea-330425
2022 08 09
> Boston: > Kako vidim ostavili ste joj pozitivnu ocjenu za suradnju ne znajući o čemu se radi. Strašno što su sve spremni napraviti. Dobila je pozitivne kao kupac ona je kupila nešto od nekoga piše primopredaja a ne da je ona prodala nešto nekome za prodaju nema uopće pozitivnih i obrisala je pola stvari sa profila danas imala je označeno prodano jedno 4 torbe LV
2022 08 09
Nikome nisam kunu ostala duzna, niti sam ikada ikakvu odstetu dobila od ikoga. No probleme ne zelim i ispricavam se ovako svima. obrisala sam sve i kao sto je zena iznad napisala nekoga opameti a neki postanu jos gori.
2022 08 09
> NadaMihaljevic: > Ni ja ne kužim kako joj to prolazi :o > Nešto u stilu, ona šalje amo-tamo plišanog medu, i kad paket stigne na odredište napravi frku i kaže kako to nije taj paket, i da je ona poslala LV torbu?! Da znaci ona pošalje paket kao meni i curama drugim samo sto u njemu nema torbe nego tipa videoigrica, sat neki stari, i onda ona to lijepo pošalje u S kutiji dok očekuješ L kutiju a ona je osigurala paket za 500 kn i sad mi dvije smo bile sigurne da je ona žrtva u tome i da su joj izgubili torbe ali kad smo se povezale preko mogu posta u toj grupi izgubljeno nađeno Rijeka skužile smo da je prevelika vjerojatnost da se to desi dva puta i da laže da su joj našli torbu a nisu
2022 08 09
> AnaAndrea: > Nikome nisam kunu ostala duzna, niti sam ikada ikakvu odstetu dobila od ikoga. > No probleme ne zelim i ispricavam se ovako svima. obrisala sam sve i kao sto je zena iznad napisala nekoga opameti a neki postanu jos gori. Cura koja je isto bila prevarena ti se javila bas iz tog razloga da utvrdimo jesi li to ti. Prvo ti se javila sa orginal profila u vezi torbe da provjeri jel dostupna i ti si rekla da nije i onda ti se javila preko fejk profila i rekla si da je dostupna. Slika alma bb torbe je sa interneta skinuta svaki sliku možeš googlat i pojavi se na kojim je sve stranicama. Tako da čak i da nisi cura za koju smo sigurne da jesi još uvijek su slike stvari koje navodno prodaješ sa interneta.
2022 08 09
> AnaAndrea: > Nikome nisam kunu ostala duzna, niti sam ikada ikakvu odstetu dobila od ikoga. > No probleme ne zelim i ispricavam se ovako svima. obrisala sam sve i kao sto je zena iznad napisala nekoga opameti a neki postanu jos gori. Kako zgodno da su prodala 4 torbe fino ih označila prodanima a nisi dobila ni jednu ocjenu za suradnju kao prodavač. I kako zgodno da si sad sve obrisala sa profila hmmm
2022 08 09
Draga Andrea ili kako se već zoveš sad si sve naše sumnje potvrdila time da si odjedanput blokirala curu koju si zajedno samnom prevarila koja je slučajnost da si ju blokirala na Facebooku bas nakon sto sam ja ovo objavila na forumu krpica i prozvala te.
2022 08 09
> AnaAndrea: > Nikome nisam kunu ostala duzna, niti sam ikada ikakvu odstetu dobila od ikoga. > No probleme ne zelim i ispricavam se ovako svima. obrisala sam sve i kao sto je zena iznad napisala nekoga opameti a neki postanu jos gori. I da nikome nisi ostala dužna novce, ali si zato dužna glsu i tisku, a nama za duševne boli jer smo ti vjerovale i mislile da si izrazito draga i poštena žena, a zapravo si obična prevarantica.
2022 08 09
1 2