Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako doci do prodavaca

Pozdrav, Molila bi za jednu pomoc. Obratila sam se adminu ali jos nisam dobila odgovor..pa da pitam tu. Naisla sam na oglas jedne korisnice, ali vidim da par mjeseci nije bila tu. Buduci da sam i sama od svog maila izgubila sifru pa na isti ne mogu uci i dobiti mail cim mi netko od korisnika posalje upit ne znam ako se cura ne logira zna li nestko postoji li neki nacin da dodem do njenog mail-a? Korisnica nazalost jos uvijek nema povratnih pa da zamolim nekog tko je s njom suradjivao za pomoc pa vas molim ako postoji neki nacin za stupiti u kontakt s istom. Hvala za odg.
2022 08 30
Ja iz osobnog iskustva znam da neke cure ne vole da ih se kontaktira putem društvenih mreža, emaila ili broja telefona ako vam osobno nisu dale te informacije.
2022 08 30
Hvala puno na odgovoru. Vidim da nije aktivna, pa ne znam je li vise nije prisutna tu ili samo nije bila zbog toga sto nije imala upite u medjuvremenu.
2022 08 30
Probajte joj ponovno poslati poruku vezano za artikl Ako i dalje ne dobijete odgovor,znaci da nije aktivna Ima ovdje dosta profila s artiklima,koji se vise ne prijavljuju U krajnjem slucaju,nađite takav artikl kod nekoga drugoga Ne podrzavam dijeljenje podataka i br mobitela,mailova Osim ako nije neka prevara u pitanju
2022 08 30
Mislim da bi trebalo brisati profile ako nisu jako dugo aktivni. Neznam koje vrijeme odabrati. Recimo ako netko godinu dana ne posjeti svoj profil. Bilo bi preglednije.
2022 08 30
> kozmetika88: > Probajte joj ponovno poslati poruku vezano za artikl > Ako i dalje ne dobijete odgovor,znaci da nije aktivna > Ima ovdje dosta profila s artiklima,koji se vise ne prijavljuju > U krajnjem slucaju,nađite takav artikl kod nekoga drugoga > Ne podrzavam dijeljenje podataka i br mobitela,mailova > Osim ako nije neka prevara u pitanju Ma to vec jesam, probala sam ju kontaktirati ali je dugo neaktivna...a nazalost nema nijednu povratnu. Nijednu vise istu haljinu nisam pronasla, a pritom je bas mog broja pa mi je stoga jos vise zao...nema veze hvala cure na odgovorima
2022 08 30