Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Povrat? DA ili NE

Pozdrav cure! Kupila sam ovdje stikle i receno mi je da su visoke 7cm. Nije da sam ih na “buf” uzela. Ja visoke štikle ne mogu nositi, zato sam i tražila niže. 
Naime od gospode sam kupila 2 stikle odjednom, jedne su ok i te bi zadrzala, a ove bih vratila. Platila sam i postarinu odnosno tisak. Probala sam ih i odmah na prvu su mi bile “cudne” i idem ih mjerit i ispada 9cm. Od gospode odgovor nakon sto sam joj rekla da trazim povrat je da ona mjeri s prednje strane, da cu vidjet da zarine ispred mjere 3cm, dok ove sljokicaste mjere 7cm. I da ne vidi razloga za povrat ako su dobro izmjerene. Prilazem danasnje slike kad su mi stikle dosle i dok sam ih izmjerila. ( obje) Mozda ja krivo mjerim i ima neki drugi nacin? Nisam sigurna pa bih Vas molila pomoc. 
Hvala ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/96f49f9962b02509e1fb854efff71566.jpg)
2022 09 28
Ne kužim ,žena mislila da se tako mjere izmjerila obje,vi ih dobijete po njenom mjerenju jedne su vam super druge previše blješte i previsoke su vam jer se ne mjeri tako ,mislim da trebate obje vratiti ako žena ne zna mjeriti , ja evo i kad sam čitala onu prvu temu nisam bila sigurna u sve,kažem ako je mjereno kako ne valja vratiti sve i nek se izvrši prodavačica napravi povrat svega ,jer kako i poštarinu sad da bude fer, dogovoriti.Zato ako nema dogovora ne možete vi samo odlučiti šta zadržati a šta ne ,jer ponavljam ako je pogrešila pogrešila je na oba para.
2022 09 28
O cemu vi pricate? Samo je jedne mjerila, te sljokicaste. A onda sam naknadno vidjela da jos te zarine prodaje pa i njih uzela. Nit sam igdje spomenula da previse bljeste. Samo sam molila za misljenje. Necu propast zbog 80kn, bože…
2022 09 28
> EMINNAD: > Ne kužim ,žena mislila da se tako mjere izmjerila obje,vi ih dobijete po njenom mjerenju jedne su vam super druge previše blješte i previsoke su vam jer se ne mjeri tako ,mislim da trebate obje vratiti ako žena ne zna mjeriti , ja evo i kad sam čitala onu prvu temu nisam bila sigurna u sve,kažem ako je mjereno kako ne valja vratiti sve i nek se izvrši prodavačica napravi povrat svega ,jer kako i poštarinu sad da bude fer, dogovoriti.Zato ako nema dogovora ne možete vi samo odlučiti šta zadržati a šta ne ,jer ponavljam ako je pogrešila pogrešila je na oba para. Gospođa nije ništa 'odlučila' nego je predložila povrat jednih, jer joj, obzirom na krivo mjerenje, visina ne odgovara. Visina pete se mjeri tamo gdje je peta najviša, dakle od straga i nikako dukčije. I prodavalici je valjda u interesu da kupilica zadrži jedne, jer je tada i manji iznos za povrat, zar ne?
2022 09 28
Ako ste tražili mišljenje na forumu morate biti spremni na drugačije mišljenje i viđenje stvari ,bože ako nećete propasti za 80 kn šta vama to znaći i otvaranje teme ponovno ,ja sam pročitala to sa blještanjem nažalost više eto ne piše ,ali i da nije zbog toga kažem pogrešno žena onda izmjerila sve i one što ne valjaju i one što valjaju ,javite joj za temu pa da se čuje i njeno mišljenje i ostalo .
2022 09 28
Nismo čuli od prodavačice mišljenje ,pogotovo ako se traži da vrati poštarinu za jedne koje nisu dobro mjerene , a druge eto jesu dobro mjerene što sumljam ,ako se prodavačica slaže dobro onda ok.
2022 09 28
Temu sam otvorila ponovno jer nisam dobila nikakav konkretan odgovor, a mislim da je bila i u krivoj rubrici. Gdje ste Vi vidjeli da sam ja rekla da se štikle previse bljeste ja stvarno neznam, a striktno sam i trazila sljokicaste. Opet spominjete obje da je mjerila, a rekla mi mjeru samo za sljokicaste, a dok sam se javila da bih voljela povrat novaca onda je spomenila i zarine mjere. Prihvacam tuda misljenja, to nije sporno. Ali ne mozete pisati da sam ja nesto odlucila kad sam molila za misljenje ostalih cura.
2022 09 28
Jeste pokušali dogovoriti sa prodavačicom za povrat i vašu želju da zadržite jedne koje su vam ok? Može slike razgovora ako nije problem ,da tako vidimo i njene odgovore ili sl.
2022 09 28
Napisala sam u prvoj poruci odmah, ali saljem razgovor od danas. Znaci, danas su cipele stigle. Zato Vas pitam da li su ove moje mjere sto sam zaslikala tocne ili krive? Jer ona tvrdi drugacije. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d8ebf30844e385e19df31fa91069d9e9.jpg)
2022 09 28
> EMINNAD: > Ako ste tražili mišljenje na forumu morate biti spremni na drugačije mišljenje i viđenje stvari ,bože ako nećete propasti za 80 kn šta vama to znaći i otvaranje teme ponovno ,ja sam pročitala to sa blještanjem nažalost više eto ne piše ,ali i da nije zbog toga kažem pogrešno žena onda izmjerila sve i one što ne valjaju i one što valjaju ,javite joj za temu pa da se čuje i njeno mišljenje i ostalo . Nigdje nije pisalo da previše blješte.Čitajte s razumijevanjem, zaboga - ONE DRUGE NI NISU MJERENE! Opet i opet vam kupilica ponavlja , a vi opet i opet isto guslate.
2022 09 28
> KaroKaro: > Napisala sam u prvoj poruci odmah, ali saljem razgovor od danas. Znaci, danas su cipele stigle. > Zato Vas pitam da li su ove moje mjere sto sam zaslikala tocne ili krive? Jer ona tvrdi drugacije. > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d8ebf30844e385e19df31fa91069d9e9.jpg) Gospođa je u krivu i vi imate pravo na povrat.
2022 09 28
I to je to ? Ne vidim prijedlog da jedne zadržite ovo drugo vratite ili nešto ,nego nas prvo pitate da zadržite jedne druge vratite ,pa vald se prvo pokuša dogovoriti ili slično,ne kužim ali više mi se ne da ,za mene je i 7cm visoko,ali dobro nadam se da čete se dogovoriti . 🤣Što se tiće mjerenja polazi od tabanice u cipeli po meni.
2022 09 28
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/771aba94bd69b4bf571bfbbd0e21f5a4.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4ef14cb8e86f0a6f23cff4710940fa52.jpg)
2022 09 28
> gitadevi: > > EMINNAD: > > Ako ste tražili mišljenje na forumu morate biti spremni na drugačije mišljenje i viđenje stvari ,bože ako nećete propasti za 80 kn šta vama to znaći i otvaranje teme ponovno ,ja sam pročitala to sa blještanjem nažalost više eto ne piše ,ali i da nije zbog toga kažem pogrešno žena onda izmjerila sve i one što ne valjaju i one što valjaju ,javite joj za temu pa da se čuje i njeno mišljenje i ostalo . > Nigdje nije pisalo da previše blješte.Čitajte s razumijevanjem, zaboga - ONE DRUGE NI NISU MJERENE! Opet i opet vam kupilica ponavlja , a vi opet i opet isto guslate. Ne guslam to vi obrazovaniji radite,na slici mi ne djeluju 3cm ,ove druge .Ja pitam i pišem šta mi nije jasno ,a vi radite i čitajte itd
2022 09 28
Gospođa je krivo izmjerila, zato je dobila ovih 7 cm, način na koji ste vi mjerili je pravilan (9cm). Imate svakako pravo na povrat ovih od 9 cm, ja bih ovo poslala prodavačici da vidi način mjerenja.
2022 09 28
1 2 3 4