Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Udobne cipele

Hej, ima li netko ideju gdje bih mogla kupiti udobne cipele i da malo elegantnije izgledaju? Jučer prošla dosta trgovina, ali sve je bilo dosta tvrdo ovako na prvu.
2022 10 15
Ecco vam baš ima super ugodne cipele, i sportske i elegantne. Sad neznam koliko elegantne trebate, za posao ili za bal😁😁
2022 10 15
koliki vam je budžet? meni su super Geox, ali su skupe. Aldo zna imati dobre ili Tamaris. Ja osobno ne kupujem cipele koje nemaju one extra mekane uloške unutra
2022 10 15
Mene baš svake nažuljaju. Mislim na štikle. A i inače, bilo koje cipele. Tenisice ...tenisice...i opet..
2022 10 16
Moj glas ide za Tamaris. 😊
2022 10 16
Ara ima također jako udobne cipele. Tamo uglavnom starije žene kupuju, ali zna se naći baš lijepih modela isto
2022 10 24
> roses0: > Hej, ima li netko ideju gdje bih mogla kupiti udobne cipele i da malo elegantnije izgledaju? Jučer prošla dosta trgovina, ali sve je bilo dosta tvrdo ovako na prvu. Koju veličinu nosite. Ja imam iz Massa, v. 41.
2022 10 29
Guliver?
2022 11 04
Ecco, Hogl, Tamaris - definitivno moj izbor! :) Iako neke frendice kažu da su im malo babaste, ja se evo, ne slažem i baš su mi top :D ali 100 ljudi... :) Tko želi sexy štiklu, neka se oprosti od udobnosti :P
2022 11 11