Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Brisati prodane artikle ili ne

Pozdrav, brišete li vi prodane artikle ili ne? Ja sam ih dosad uvijek brisala, no onda sam skužila da se obrišu i automatski, iako ne znam koliko vremena treba proći za to. Zna li neka od vas koliko dugo artikl s oznakom prodano stoji na profilu i kakve veze te oznake imaju s ocjenom korisnika?
2022 11 05
Prodane artikle brisem nakon sto stignu do kupca,tj nakon sto kupac javi da je sve ok s artiklima Ima dosta i onih koji uopce ne jave da su preuzeli,pa sacekam jos malo,ako i dalje ne jave obrisem i gotovo Ne vidim svrhu da mi mjesec dana i vise stoji nesto prodano
2022 11 05
Automatski se ne brisu, mozda admini obrisu
2022 11 05
> kozmetika88: > Prodane artikle brisem nakon sto stignu do kupca,tj nakon sto kupac javi da je sve ok s artiklima > Ima dosta i onih koji uopce ne jave da su preuzeli,pa sacekam jos malo,ako i dalje ne jave obrisem i gotovo > Ne vidim svrhu da mi mjesec dana i vise stoji nesto prodano Apsolutno potpisujem. Artikle treba držati samo dok se kupac ne javi i odmah nakon brisati. Sve ostalo nema smisla i radi nepotrebnu gužvu i otežava preglednost.
2022 11 05
Ja brisem odmah nakon sto kupac uplati. Prodajem kako je i oglaseno, nemam razloga drzati oglas dok ne dode do kupca jer znam da ce mu stici sve kako je i oglaseno.
2022 11 05
> RahelaEla: > Ja brisem odmah nakon sto kupac uplati. Prodajem kako je i oglaseno, nemam razloga drzati oglas dok ne dode do kupca jer znam da ce mu stici sve kako je i oglaseno. Ja ne ostavljam radi sebe (apsolutno stojim iza svega oglasenog,sto se uostalom može i vidjeti)nego da mi netko nešto ne bi tvrdio kasnije.Ostavljam to zbog kupaca koji bi možda dobiveno uništili ili trazili povrat novca (u nedostatku) i sl. Nažalost ovdje ima svakakvih ljudi koliko ovdje čitam po forumima(pa eto za neku sigurnost) iako se ja nadam da sa takvima neću imati posla ko ni do sad...Nije mi problem imati to max 7,8 dana ,kad smo kod toga meni je čudnije kad to netko obrise isti čas kad primi novce na račun Ali poanta je da netreba stajati tjednima,tu se slažem
2022 11 05
Ja sam uvijek brisala, ali onda mi je jedan oglas ostao na profilu i nakon nekog vremena sam shvatila da ga vise nema.
2022 11 05
Već je bila ova tema i jako smo, kako se to danas kaze "polarizirani" u vezi toga. Neki misle da ako stavite oznaku prodano i ne pobrišete artikl da tako mamite kupce i zauzimate prostor,drugi na to ne gledaju tako, ja ne brišem jer sa obrišu automatski i ne mamim kupce jer bas i ne prodajem robu, nego kupujem, možda eventualno mamim prodavače😊Možda bi stvarno trebalo pitati adminicu napokon😁😁😁
2022 11 05
> RahelaEla: > Ja brisem odmah nakon sto kupac uplati. Prodajem kako je i oglaseno, nemam razloga drzati oglas dok ne dode do kupca jer znam da ce mu stici sve kako je i oglaseno. Greška! Kad kupac javi da je sve ok, trebalo bi obrisati, ali obzirom na iskustva nekih cura da su im se nezadovoljne javile i nakon što su ostavile pozitivnu recenziju, ja ostavim da se malo ohladi, stignem obrisati, neće mi pobjeći, a o gušenju krpica s prodanim, a ne obrisanim artiklima o tom po tom. Da je barem samo to 'gušenje', bilo bi skroz super, ali nije. ;) Ima članica koje par godina nisu aktivne, objave na profilu stoje i ne mrdaju.
2022 11 05
Ne znam zašto uopće tolika pompa oko toga Oglasite nešto što želite prodati a kad to prodate obrišete najkasnije nakon feedbecka od kupca ili cca 7,8 dana ako se ne javi(ja u tom slučaju poslikam oglas i spremim za svaki slučaj)ali obrišem. Ne vidim nikakvu svrhu zašto bi to netko ostavljao na profilu(prodaje vam se mogu vidjeti u povratnim info ako je to razlog),ništa mi ne može opravdati ostavljeno prodano duže od nekih desetak dana od prodaje ,evo to mi je stvarno glupo a i diže mi živce kod pregledavanja stvari,baš je iritantno i zadnje što bi me privuklo prodavaču je to...ja se vodim povratnim informacijama korisnika ili svojim instinktom u komunikaciji(do sada bez greške)a prodajem i kupujem preko minimalno desetak stvari tjedno pa mogu reći da imam iskustva. Prodano se po mom mišljenju mora brisati nakon povratne od kupca i po meni gotovo.Ma kad god tko želi samo da se obrisu i da nam svima bude lakše kod pregledavanja.Prodanih artikala ne bi trebalo biti na profilima to je moje mišljenje
2022 11 05
Je, mare, jako smo se *ufatili* tog brisanja i ne brisanja jer su neke cure vrlo isključive kaj se tog tiče. Tako da bi bilo dobro da se malo opustimo, neka svatko radi onako kako voli, forum je sam po sebi natrpan svim i svačim i naći nesto što tražis je jako tesko, uvjek su problem lažni tagovi pa dok tražim npr traperice, ode cijela baterija... Prikažu mi se svi brojevi, svi modeli, svi brandovi, milijon stranica trebam prelistat, milijon!!
2022 11 05
Ma ustvari baš me briga, ja sam samo izrazila svoje mišljenje kod kojeg kategoricki stojim i ne namećem ga nikome te poštujem tuđa mišljenja i tako bi trebalo biti. Ništa me ne može sada uvjeriti da odjednom mislim drugačije što god tko rekao ja imam svoj stav i ne mora se nitko složiti samnom niti mi nametati svoj da ih moram prihvatiti meni to nikada ne bi palo napamet. Smatram da svatko smije izraziti svoj stav (jer svi imamo svoju glavu i iste stvari vidimo na različite načine)u tome je ljepota a ne da ga se ovdje razapne pametovanjem ako se ne slaže s isključivo jednim. Ja sam rekla svoje mišljenje i kome se ne sviđa ne mora ga komentirati(smiješno mi je to)može samo izraziti svoje ako ga ima a da ne "popljuje tuđe " i raditi po svom
2022 11 05
Odmah nakon prodaje brišem da ne smetaju.
2022 11 05
> Mare@@: > > RahelaEla: > > Ja brisem odmah nakon sto kupac uplati. Prodajem kako je i oglaseno, nemam razloga drzati oglas dok ne dode do kupca jer znam da ce mu stici sve kako je i oglaseno. > Ja ne ostavljam radi sebe (apsolutno stojim iza svega oglasenog,sto se uostalom može i vidjeti)nego da mi netko nešto ne bi tvrdio kasnije.Ostavljam to zbog kupaca koji bi možda dobiveno uništili ili trazili povrat novca (u nedostatku) i sl. > Nažalost ovdje ima svakakvih ljudi koliko ovdje čitam po forumima(pa eto za neku sigurnost) iako se ja nadam da sa takvima neću imati posla ko ni do sad...Nije mi problem imati to max 7,8 dana ,kad smo kod toga meni je čudnije kad to netko obrise isti čas kad primi novce na račun > Ali poanta je da netreba stajati tjednima,tu se slažem Naravno razumijem. No nemam bas nekog opisa. Sto je novo i napisem da je novo, saljem dodatne slike pa mi na slikama pise i datum. U 99% slucajeva odmah ujutro posaljem. Jednom samo nisam mogla odmah nego drugi dan. Ali to sam javila kupilici ako zeli da joj vratim iznos. Nije joj bio problem pa sam stavila i poklon za zahvalu. Nisam do sada imala negativno iskustvo. A i admini lako pronadu i obrisane oglase. Ne vjerujem da bi neko trosio vrijeme svoje nakon dobivenog novog sa etiketom za povoljniju cifru nego u ducanu lagao da je osteceno i natezao se bespotrebno. Ja eto brisem odmah jer mi nema razloga da stoji i zatrpava i moj profil a i cijele krpice.
2022 11 05
Ja artikle obrišem nakon što kupac javi da je preuzeo paket i jel sve u redu.
2022 11 05
1 2