Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Od 27.11.2022 nevidim novo dadane artikala

Evo već 2 dana otvara mogućnost stranicu i vidim jedne te iste artikala kao da nitko nije dodaao nista novo od 27.11.2022 i to u svim kategorijama! Sortiranje po ....novo dodano i nista. Imali tko još taj problem? Hvala i lp
2022 11 29
ni ja ne vidim, to je najvjerojatnije zato što nitko nije ni stavljao ništa na moje krpice, zbog nemogućnosti postavljanja slika.
2022 11 29
> prettyreckless: > ni ja ne vidim, to je najvjerojatnije zato što nitko nije ni stavljao ništa na moje krpice, zbog nemogućnosti postavljanja slika. Hvala puno, vjerojatno je to razlog!
2022 11 29
Da, od tad se nemogu objavit novi artikli, nikako da rijese problem. Server je pun, oglasio se admin. Trebalo bi brisati artikle koji su objavljeni prije 2020 god i artikle koji su prodani. 🙂
2022 11 29
I ja sam primjetila da nema novih artikala. I baš se pitam je li ovo kraj Krpica? Ova priča s brisanjem artikala mi nikako ne drži vodu jer da se hipotetski svi navedeni i obrišu, svaki dan se mogu prijaviti novi korisnici i dodati svoje artikle tako da će se brzo ponovno doseći maksimum... Ne znam, nisam neki informatički stručnjak, ali ovo mi je čista logika... Dakle, ako ne pojačaju server, zakupe više mjesta ili štogod kraj je blizu... Nadam se da nisam u pravu.
2022 11 29
Ni ja ne vidim ništa od novih artikala, a stranica već nekoliko godina ima poteškoće svakih nekoliko dana. šteta je da nas ima toliko koji tu prodajemo i kupujemo, a nemamo normalne uvjete, uvijek nešto šteka, slike su loše, poruke nekad rade, a nekad ne itd. Ovoj stranici treba kompletna obnova jer je poprilično zastarjela :D
2022 11 30
Ne znam što je problem, ali vidim da piše da bi se trebalo obrisati stare oglase (prije 2020) i u potpunosti se slažem sa time jer ima puno oglasa od prije puno godina kojima prodavači više nisu aktivni ili su blokirani - čemu da onda ostaju njihovi oglasi - realno mislim da bi se trebali brisati profili koji nisu više mjeseci ili godinu dana bili aktivni. :)
2022 11 30
Slazem se za brisanje profila koji nisu sktivni godinama.
2022 11 30
Možda da mi ovdje ili u novoj temi linkamo adminu neaktivne/blokirane profile, a i same prodane oglase i tako ubrzamo ovaj proces? Jer izgleda da će ovo potrajati vječnost. Ovo sa brisanjem starih oglasa nema smisla. Jer svi će obnoviti te iste oglase i onda smo opet u problemu?
2022 11 30
> AnicaST: > Možda da mi ovdje ili u novoj temi linkamo adminu neaktivne/blokirane profile, a i same prodane oglase i tako ubrzamo ovaj proces? Jer izgleda da će ovo potrajati vječnost. > Ovo sa brisanjem starih oglasa nema smisla. Jer svi će obnoviti te iste oglase i onda smo opet u problemu? Ne znam koliko su admini ažurni u ovakvim stvarima jer ja već mjesecima vučem problem sa spam profilima koji mi svakodnevno šalju poruke da im se javljam na mail i slično, i ništa ne riješavaju, na tim profilima su cure ostavile na desetke negativnih povratnih i prijavljeni su profili, ali i dalje su aktivni i nisu blokirani, a čitala sam ovdje primjere cura koje su pisale da su im admini blokirali prethodne profile gdje su imale više stotina pozitivnih recenzija, na temelju jedne negativne (u nekim slučajevima su te negativne bile od profila sa kojima uopće nisu surađivale), tako da ne znam da li se isplati trošiti vrijeme i stavljati linkove ovdje ako ih nitko neće izbrisati. Na ovim krpicama definitvno fale admini koji će se na dnevnoj bazi baviti sa problemima i riješavati ih te pratiti profile i njihove oglase i povratne recenzije :)
2022 11 30
> buba&buba: > > AnicaST: > > Možda da mi ovdje ili u novoj temi linkamo adminu neaktivne/blokirane profile, a i same prodane oglase i tako ubrzamo ovaj proces? Jer izgleda da će ovo potrajati vječnost. > > Ovo sa brisanjem starih oglasa nema smisla. Jer svi će obnoviti te iste oglase i onda smo opet u problemu? > Ne znam koliko su admini ažurni u ovakvim stvarima jer ja već mjesecima vučem problem sa spam profilima koji mi svakodnevno šalju poruke da im se javljam na mail i slično, i ništa ne riješavaju, na tim profilima su cure ostavile na desetke negativnih povratnih i prijavljeni su profili, ali i dalje su aktivni i nisu blokirani, a čitala sam ovdje primjere cura koje su pisale da su im admini blokirali prethodne profile gdje su imale više stotina pozitivnih recenzija, na temelju jedne negativne (u nekim slučajevima su te negativne bile od profila sa kojima uopće nisu surađivale), tako da ne znam da li se isplati trošiti vrijeme i stavljati linkove ovdje ako ih nitko neće izbrisati. Na ovim krpicama definitvno fale admini koji će se na dnevnoj bazi baviti sa problemima i riješavati ih te pratiti profile i njihove oglase i povratne recenzije :) Komentar na mjestu.
2022 11 30