Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Podstavljene najlonke - iskustva

Pozdrav, Da li je netko probao ove podstavljene najlonke, stalno mi 'iskacu' djeluje super ali sama ne znam dal da narucim ili je neka navlakusa.. Ako je netko probao i ima preporuku bila bih zahvalna 🥳
2022 12 10
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fa8cdaf341b4787a438d17658bcc890f.jpg)
2022 12 10
Imam ja, kupila sam u primarku prije jedno tri godine. Griju, ali kako su debele, a moje sve traperice uske ne mogu ih nosit ispod njih. Eventualno mogu neku suknju obuc, mislim preciznije jednu, tako da je to nosivo samo na tunike(ali kad to obucem osjecam se kao Peppa pig, noge izgledaju bucmasto, a to mi se bas ne svida). Ne sjecam se, ali mislim da sam to platila izmedu 4-7 eura, sigurno nije skuplje od toga(bilo). Moja sestra sad nosi svoje na Sljeme kad idemo jer je ona zimogrozna i njoj su super, cini mi se da su deblje od ovih jer su kao potfutrane s krznom.
2022 12 11
Meni je to bezveze nosit ispod hlača, ionako se ne vidi pa su bolje obične tajice. E, sad na suknju, dobro je ako imaš tanašne nogice, da, neće ti bit tako hladno, iako, malo su medaste.. i nedo bog da te netko krene skidat dok si u tome.... tako da sam ponudu samo preskočila... ionako mi zimi suknja ne dolazi u obzir ni u kakvoj kombinaciji..
2022 12 11
Naručila s Aliexpressa za nekih 50 kn i super su mi, premekane i pretople. Za suknju i npr. šetnju po adventu dušu dale.
2022 12 11
> sanjaurban: > Meni je to bezveze nosit ispod hlača, ionako se ne vidi pa su bolje obične tajice. E, sad na suknju, dobro je ako imaš tanašne nogice, da, neće ti bit tako hladno, iako, malo su medaste.. i nedo bog da te netko krene skidat dok si u tome.... tako da sam ponudu samo preskočila... ionako mi zimi suknja ne dolazi u obzir ni u kakvoj kombinaciji.. Koji je ovo histeričan komentar... Ok niste za suknju, cura je pitala za preporuku najlonki, a ne tko što nosi i jel mu to ok Inače, te su tajice super iz primarka. S aliexpressa su malene i kratke, što je ok ako ste malena i kratka :) Ja sam svoje uzela u Calzedoniji za stotinjak kn. U paketu su te tople tajice i preko obične crne najlonke, super izgleda, iako nemam tanasne nogice nego poštene debele butine Mislim da se te iz Calzedonije najviše isplate jer ih se ne čeka tjednima i zna se što ste dobili, a ne kao s nekih Instagram stranica. Stvarno su tople, lako se oblače i svlače, čak i ako vas netko drugi skida
2022 12 11