Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Treba li teta na tisku staviti predmet u kutiju od tiska preda mnom ?

Obavimo papirologiju, sve riješimo. Ja joj kažem možete malo savinuti dok stavljate u kutiju. Ona kaže : "Da, vidim da je roba." Ne stavlja u kutiju. Stavlja sa strane i uzima drugog kupca. Ja odlazim i ne sviđa mi se što nije stavila u kutiju dok sam ja bila tamo. Bio je i jedan mali poklon. Može joj ispasti. Može si ga uzeti. Neznam. Što vi mislite ?
2023 01 17
A, cekat ces nestrpljivo da stigne paket. Al ne kuzim za sto ga nije mogla odmah zapakirati... Ja zato doma zamotam robu točno prema dimenzijama paketa, mučim se, pogotovo s M paketom jer su bedaste dimenzije,ali je jednostavnije kod slanja.
2023 01 17
Nezadovoljstvo se iskaže na licu mjesta a ne na forumu gdje ti ionako nitko ne može pomoći s time. Sad strepi dok se kupac ne javi i pametnije drugi puta. Paket se pakira pred pošiljateljem. Barem ja nisam nikad doživjela da samo pokupi artikl i ostavi ga na čekanju. Poslije je i moguće da joj se pomiješa s nekim drugom pa će bit veselo.
2023 01 17
Doživjela ja više puta... i na licu mjesta, odmah, pitala lijepo, malo u šali, malo ozbiljno, pitanja vezana zašto ne odmah... i opet nije bilo odmah zbog razno raznih razloga... Srećom uvijek je sve što sam poslala kupcu, sve i sretno stiglo. Ali zašto moram o tome razmišljati i strepiti hoće li ili neće stići, to mi je uvijek upitnik bespotreban iznad glave kad pošaljem Tiskom i kad teta SAMA želi pakirati.
2023 01 17
Pa teta sama pakira. Ja kod kuće zamotam u vrećicu, a ona uvijek stavlja u kutiju.
2023 01 17
Ma desilo mi se više puta na našem tisku. Nikad nije bilo problema. Paket je uvijek stigao. Ali mi se čini nekulturno. Znači, može se kopati po vrečici, to mi se ne sviđa.
2023 01 17
malo bezveze,,,do sada su tete pripremile kutiju i onda meni predaju da ja složim i obljepim sa onim naljepnicama, ali sam primjetila na par tiskova da mi pruži ruku da joj dam vrečicu što mi nije u redu , jer neželim da mi ona dira robu, to bi bilo kao da šaljem poštom pa da nekome pružim pismo da stavi u kuvertu...i sad me još tražila mobitel da joj dam da skenira kod ..jer nema kabal
2023 01 17
Ja nikad ne spremam u paket, uvjek tiskarica...
2023 01 17
Nekada mi dozvole da sama spakiram,ali vecinom one pakiraju,nekada odmah,a nekada ostave pored pa kasnije spakiraju Zato uvijek kazem kupcu da mi jave kad preuzmu,da znam jel sve ok Jos prosli mjesec mi zena na kiosku kaze od 1 cete sami sve skenirati i pakirati,sad bih vam pokazala kako to ide,ali neda mi se izlaziti van iz kioska
2023 01 17
> kozmetika88: > Nekada mi dozvole da sama spakiram,ali vecinom one pakiraju,nekada odmah,a nekada ostave pored pa kasnije spakiraju > Zato uvijek kazem kupcu da mi jave kad preuzmu,da znam jel sve ok > Jos prosli mjesec mi zena na kiosku kaze od 1 cete sami sve skenirati i pakirati,sad bih vam pokazala kako to ide,ali neda mi se izlaziti van iz kioska Da bar daju da sami skeniramo na onom aparatu. I sami zapakiramo i ubacimo u spremnik. Zato ja uvijek glasam za paketomat pošte. Bez ljudskog kontakta. Nema rekla kazala, može ne može kako kome šune. Aparat s pravilima istim uvijek i za sve.
2023 01 18
Kupite kutiju i spakirajte doma. A nekad mi prodavačica složi kutiju i ja stavim unutra. Ili tako dobro oblijebite vrećicu da neće prekapati.
2023 01 18
> Nitospitos: > Ja nikad ne spremam u paket, uvjek tiskarica... Ne šaljemo uvijek da stane u kuvertu...ili npr. jakna, neke lomljive stvari...
2023 01 18
Stvari spakiram dobro pa se ne može vidjeti sadržaj. Idem uvijek na isti Tisak, sprijateljila sam se s tetama, same mi spakiraju, uzmu i mob pa očitaju kod i zadovljna sam . Prije koji mjesec otišla sam na drugi Tisak, teta mi je dala kutiju koju sam sama složila. Sa moje lijeve i desne strane ljudi se guraju, jedan hoće lutriju uplatit. Drugi tip hoće cigarete. Samo sto me laktovima po glavi ne lupe. Teta cupka nestrpljivo, govori im da ne može ništa naplatiti dok ja ne zapakiram, jer je u sustavu već ukucala za paket. Mirna sam osoba, ali taj put sam se unervozila 🤷‍♀️ 😂 Tako da nemam ništa protiv toga ako same spakiraju. 👍
2023 01 18
Nemam ni ja ništa protiv da teta sa tiska spakira. Ali preda mnom. Ovako ja odem. A moja vrećica stoji pokraj nje i ona dalje radi...Dapače, neka ona to sve spakira, ali ja želim to vidjeti. Mislim da bi to bilo u redu.
2023 01 18
Onda pričekajte da riješi kupca i da spakira Vaše. Ili joj recite. Svi mi plaćamo dostavu i mislim da imate to pravo. A ako imate nedoumice, kontaktirajte Tiskovu službu
2023 01 18
1 2