Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Kolica za bebe i krevetic

Ciao drage mame, s obzirom da sam prvi put u zivotu trudna, voljela bih cuti vasa iskustva s najboljim, najfunkcionalnijim djecjim kolicima te kreveticima za beba? Predlozite slobodno marke, ducane, online shopove- kod mene je sve dobrodoslo :D
2023 03 01
Prvo čestitam 🥰 Kolica - ovisi sve o vašim mogućnostima, do koje cifre možete izdvojiti, želite li 3 u 1 ili svaki dio posebno kupiti. Hoćete li bebu voziti po ravnoj površini ili ima i kamenitog puta, praktičnost za nošenje iz zgrade ili kuće. Mi smo dobili jedna kolica iz obitelji, služimo se s njima za po van. A druga smo kupili rabljena po zaista jeftinoj cijeni. Bila su malo bolje opisana nego što su u stvarnosti, ali služe za stan, što je tu je. Marke su Peg Perego i iskreno, da sam kupovala nove, takve ne bih uzela. Ako planirate kupiti rabljena, tu je savjet da se ne zaletite na prvu povoljnu opciju. Dobro ih provjerite na mjestu kupnje, kako se sastavljaju, kakvi su kotači, škripi li nešto i budite detaljni. Isto je i u trgovini. Po mogućnost neka vam prodavačica pokaže sve opcije.
2023 03 01
A sto se tiče krevetića, ja sam nekako za opciju najjednostavnijeg krevetića, bez tih dodatnih polica ili dijela za presvlačenje. Jer koliko vidim, dosta mama se odluči za taj dio za presvlačenje ili razne podloge, a dijete čim počne puzati i čim poraste to bude nepraktično, samo zauzima mjesta i ja sam zadovoljna što to nisam uzela, jer sad ne bih znala kud s tim. Ionako se lovimo po krevetu i oblačimo se svakako, jer je malac aktivan 😁 Jedina stvar kod krevetića kinderbeta je da si svakako uložite u dobru zaštitu u obliku onih spužvi koje se oblože oko tih šipki ili tako neke od tih opcija, jer čim dijete propuže stvarno ga treba zaštititi. Po meni je to puno važnije od dizajna krevetića, hoće li imati ladicu više-manje. Ovo je samo moje mišljenje, nadam se da sam išta pomogla. 🤷‍♀️🥰
2023 03 01
Ja sam u istoj situaciji i provela sam sate i sate istraživanja oko kolica i kreveta. Na kraju je odluka pala na 3u1 off road kolica jer puno putujemo i hodamo po svakakvim terenima. Iako su veća i teža, bit će mali problem kad ću ih sama nositi uz stepenice + dijete + pas 😂, ali mislimo da nam je to najbolja opcija. Krevet smo izabrali Deluxe 9u1, isto jer nam se čini kao najbolja opcija, u početku je mini + prematalica, s vremenom se povećava po potrebi. I u početku je na kotačima tako da ga se može vući svuda po kući. 😁
2023 03 02
Pozdrav! Cestitke :) Osobno sam provela 4 mjeseca birajuci/usporedujuci kolica. Odluka je pala na Cybex Balios S Lux - 3 u 1. I nisam se razocarala (s tim da je jaje Cybex Cloud Z i top nam je jer se moze razvuci u lezeci polozaj). Lagana su za sklopiti, kosara je konkretna, imaju dovoljno mjesta ispod za stvari. Jedina mana - nemaju torbu koja ide na kolica, niti dolazi u paketu s njima, pa smo morali improvizirati sa torbom ABC design (sto je ispalo skroz super). Rucka se moze podesavati (visina) i bitno je da je kozna da se ne ljusti ako se ruke oznoje i sl. Crna nismo htjeli iz vise razloga - izblijede na suncu + ispod njih je puno toplije. Siva su nam super za odrzavanje. Odlicna su po i po ravnim neravnim povrsinama. Krevetic - Next to me, nama super izbor. Beba 3 mj, spava u njemu i odlicna je stvar sto ima kotacice i moze se premjestati po kuci. Jedna strana se spusti pa je beba tik uz vas, na oku cijelu noc.
2023 03 02
Mi smo dobili 3u1 chicvo stara tada 13 godina. 3 djece u njima mi još odvozili. Sve izdržala kolica, malo škripe ali nema veze. S tim da su moji 2 mlađi proljetne bebe. Pa smo ih s 3, 4 mjeseca prebacili iz košare u kišobran kolica u nulti položaj. Tako da bi ja više uložila u solidna kišobran kolica. Mi imamo jolie. Odradila su Risnjaka i Plitvice, a nisu off road. Tako da preporuke za Jolie kišobran.
2023 03 03
A krevet kupili obični najobičniji Tad abio 1000 kn s madracem. Isto 3 djece u njemu. Iako moji samo prvu turu spavaju noću u krevetu, nakon 1 hranjenja su s nama, jer se meni ne da dizati. Bebe će kad Tad u svoj veliki krevet, s ja neću gubit noći. Nakon 3 bebe, najvažniji mi moj san, a ne treniranje spavanja kod beba.
2023 03 03
Čestitke i od nas 🥰 tako smo i mi od kumova dobili na poklon nova kolica jane sa svim dodacima. Iskreno super su ona, odlično izgledaju i služe obzirom da su poklon, no ipak da smo sami mogli kupovati ne bih sigurno ta kupila. Ne djeluju mi ultra udobno za bebu, glomazna su kada se i sastave, ni malo praktična. Najviše me od njih kao takvih oduševljava čvrstoća okvira i veličina kotača, eto.. Ovo sve drugo osrednje.
2023 03 03