Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Međugorje-Mostar

Drage moje dame, Ne znam gdje bih drugdje pisala kako bih mogla doći do nekog iskustva/savjeta/mišljenja. Uglavnom, putujem uskoro u Međugorje(busom) te bismo voljeli otići od tamo do Mostara. Stoga me zanima da li itko od Vas zna postoji li bus kojim se može ići do tamo, gledala sam po int ali malo su nejasno definirani polasci, kao i sam povratak. Ukoliko itko od Vas ima neku info ili je putovao pa zna iz prve ruke ljubazno Vas molim pišite mi! Hvala unaprijed! 🌸
2023 03 12
Moji su iz grada pored Mostara no nikad busom nisam išla ni u Mostar ni Međugorje no izbacilo mi je stranicu getbybus, ukucate od do i datum i pokaže linije. Iskreno, najbolja opcija, kad dođete u Međugorje valjda u svakom restoranu, suvenirnici, kafiću znaju otkud polazi bus, pogotovo tako za veće gradove, i pitate odmah sve. Znam da su nekoć se karte mogle kupiti i u busu, no provjerite to još, kažem, kad stignete na odredište. Sretan put i ugodnu zabavu!
2023 03 13
I ja sam razmisljala o tome kada dodemo tamo pa pitati u restoranu,hotelu i slicno, ali reko mozda netko zna iz prve ruke ovdje pa zasto ne pitati, i isto mi je izbacilo get by bus ali samo jedan polazak pa neznam da li je to jedina linija na tom podrucju za Mostar. U svakom slucaju hvala Vam!
2023 03 13
Nema na čemu! Ma budete sve lako doznali kad dođete, bez brige :")
2023 03 14