Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarantica ili ne???

https://mojekrpice.hr/sanjasanjica89-419610 Uplatila sam joj prije 4 dana za set za nokte, napravila je on line najavu paketa (vjerojatno s netočnim podacima jer broj mobitela nije točan) ali ga nije poslala. Vidim na njezinom profilu da je prodala i neke čizme, pa ako ovo vidi cura koja ih je kupila, nek mi se javi da vidim jesu li podaci od prodavačice i jel je dobila čizme :) Možda se curi što desilo pa ne šalje paket i ne javlja se na telefon, ali čisto sumnjam da je to.
2023 03 17
Sanja Ivišić HR6423600003243420131 Na ovaj račun sam uplatila
2023 03 17
Sad je vjerojatno kasno... ali profilima s 0 povratnih stvarno ne bi trebalo uplaćivati prije slanja. Svi smo jednom bili početnici, ali onaj tko ima poštene namjere ne bi se trebao skanjivati da prvo pošalje artikal, a da mu se tek onda plati.
2023 03 17
Imala sam super suradnji i s curama bez povratnih tako da se nisam obazirala na to. A i poslala mi je dodatne slike, broj mobitela i stvarno je kulturno komunicirala tako da mi nije bila sumnjiva ni malo. Nadam se da ju netko pozna pa da dođem nekako do nje.
2023 03 17
Provjeravajte status paketa, a za podatke ne možete znati jesu li točni ili ne. A što se tiće te cure koja je od te gospođe kupila čizmice vjerojatno joj paket nije još stigao jer da je ili nije ostavila bi neku povratnu. Možda je gospođa u gužvi pa nije još odnjela paket na tisak. Neke krpičarke šalju odmah paket neke kroz par dana, neke kroz tjedan tako da budite strpljivi. Savjetujem Vam da se javite ovdje gospođi u pp pa da s njom vidite što je. Ako ste ju pokušali zvati na telefon vjerojatno se nije javila jer joj je broj nepoznat, mnogi se neće javiti na nepoznate brojeve.
2023 03 17
Našla sam ju na fejsu jer isti taj lot prodaje i na Marketplaceu, tamo joj piše da se zove Sanja Radić, datum rođenja 17.06.1986. Poznaje li ju tko?
2023 03 17
> Ketycaa: > Provjeravajte status paketa, a za podatke ne možete znati jesu li točni ili ne. A što se tiće te cure koja je od te gospođe kupila čizmice vjerojatno joj paket nije još stigao jer da je ili nije ostavila bi neku povratnu. Možda je gospođa u gužvi pa nije još odnjela paket na tisak. Neke krpičarke šalju odmah paket neke kroz par dana, neke kroz tjedan tako da budite strpljivi. Savjetujem Vam da se javite ovdje gospođi u pp pa da s njom vidite što je. Ako ste ju pokušali zvati na telefon vjerojatno se nije javila jer joj je broj nepoznat, mnogi se neće javiti na nepoznate brojeve. Paket nije poslan, status mu je da nije pronađen. Na broj se ne javlja, na poruku na krpicama, whatsup i mail ne odgovara. Imam strpljenja, nije problem da ga pošalje i kroz 10 dana, samo nek javi da ne stigne. Rekla je da ga šalje isti dan kako sam uplatila.
2023 03 17
Isti oglas je na Marketplace na Facebooku. Oglašivač je Sanja Radić iz Čazme. Probajte ju tamo kontaktirati. Ne mogu staviti link...
2023 03 17
Postoji i Sanja Ivšić i Sanja Radić i to nekoliko njih E sad pitanje koja je Razumijem da ne mogu svi odmah poslati paket,i sama nekad ne mogu 2-3dana,ali prvo se kupcu ispricam Da mi kupac kaze da ne moze cekati,vratila bih novac istog trena Nisu svi novi prodavaci prevaranti,ali na zalost velika vecina je
2023 03 17
> supermamica: > Isti oglas je na Marketplace na Facebooku. Oglašivač je Sanja Radić iz Čazme. Probajte ju tamo kontaktirati. > Ne mogu staviti link... Probala sam, ali ne odgovara ni tamo na poruke :( Nadam se samo da nije još nekoga prevarila i prodala to više osoba.
2023 03 18
> LadyNinochkaD: > Sanja Ivišić > HR6423600003243420131 > Na ovaj račun sam uplatila Ovo je broj rčn u ZABI.. neko ko ima zabin internet banking možda može provjeriti po broju ko je vlasnik računa.
2023 03 18
U Zabi možete provjeriti samo pravne osobe, fizičke ne. Dakle za različite tvrtke i javne ustanove možete provjeriti vlasnika ibana, ali za obične smrtnike ne izbacuje ime i prezime ☺️
2023 03 18
> SanjicaSanjci: > U Zabi možete provjeriti samo pravne osobe, fizičke ne. Dakle za različite tvrtke i javne ustanove možete provjeriti vlasnika ibana, ali za obične smrtnike ne izbacuje ime i prezime ☺️ Je, u pravu ste, tako je i u RBA. Sjetila sam se sad kad ste napisali, kad ispunjavam online nalog znam da kad upišem IBAN mi sam popuni ostale podatke (naziv, adresu..). Ali se to odnosi na pravne osobe, da.. Ali kako je to glupo napravljeno, uz svu digitalizaciju i međusobno umreživanje banaka da oni ne naprave istu stvar i za fizičke osobe, da se kod upisa IBAN-a automatski ispisuje ime i prezime vlasnika računa. Koliko bi to malverzacija spriječilo.. i uopće da se dopušta kod uplate (da li u banci ili online) da se upiše IBAN i ime koje ne pripada vlasniku tog računa. Pa ne mogu vjerovati :@
2023 03 19
A tesko je stvarno prevarantima predstaviti se imenom osobe na koju glasi iban.
2023 03 21
Dakle, cura kao da je u crnu zemlju propala. Ne prijavljuje se tu na krpice, niti na fejsu gdje je prodavala isti set. Ne znam uopće što bi rekla.
2023 04 03