Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

GLS kurirska služba - pomoć

Poštovane, Nemam iskustva sa kurirskim službama, pa bih trebala pomoć. Da li je po Vama ovo realna priča. Javila mi se jedna gđa za usisavač koji prodajem na MarketPlace i predložila mi je sljedeće: "Plaćam narudžbu na web stranici kurirske službe, novac dobivate na svoju karticu, a zatim će vas kurir kontaktirati i dogovoriti dostavu. Da organiziram sve što mi treba vaša adresa i broj telefona" Da li da nastavim razgovor sa njom ili je u pitanju prevara?
2023 04 01
Slobodno preskočite tu "prodaju", radi se o muljaži...
2023 04 01
Prijevara. Meni gotovo da u zadnje vrijeme dolaze samo te ponude i vjerujete mi znaju biti toliko uvjerljivi da ni ne služite da je riječ o prijevaru sve dok ne dobijete tu famoznu poruku. Ne otvarajte nikakve linkove i ne ostavljajte podatke. Ignorirajte upit i ne obazirite se na takve poruke.
2023 04 01
Žene, hvala Vam puno na pomoći. Nisam se još susretala sa ovim, pa mi nije bilo jasno zašto inzistira toliko na gls-u, kada sam predložila dobru staru poštu.
2023 04 01
Svaki drugi upit na marketplaceu mi je ovakav. Sad sam počela obraćati više pažnje na profile pa ako posumnjam da je lažni profil, pitam ih odmah treba li slati GLS-om i više ne odgovore na poruku.
2023 04 02