Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Krpice nekad i sad

Ženskice drage, ma koje je to mrtvilo na ovim krpicama, kaj se dešava i u čem je problem? Deset sam godina članica, kad se samo sjetim koje je to ludilo bilo...koliko se tema otvaralo, komentiralo. Toliko smo se nasmijale, isklafrale, vladala je neka pozitivna energija, nisam mogla dočekati novi dan da otvorim krpice i vidim kaj se dešava. A sad? Ima li pomoći, ili će i ova stranica otići lagano u zaborav? Lijepo vas pozdravljam, budite dobre, vesele i nasmijane ;) Pusek od vaše Winxice :")
2023 04 14
da svi su to primjetili i komentirali po temamam ali neznamo zaštooo i očito još rješenje nismo našli što se dogodilo da je nestao taj šarm kojeg se svi sjećamo i žao mi je zbog toga.. happy, smile peetak jeee ..
2023 04 14
> Winxica: > Ženskice drage, > ma koje je to mrtvilo na ovim krpicama, kaj se dešava i u čem je problem? > Deset sam godina članica, kad se samo sjetim koje je to ludilo bilo...koliko se tema otvaralo, komentiralo. > Toliko smo se nasmijale, isklafrale, vladala je neka pozitivna energija, nisam mogla dočekati novi dan da otvorim krpice i vidim kaj se dešava. > A sad? > Ima li pomoći, ili će i ova stranica otići lagano u zaborav? > Lijepo vas pozdravljam, budite dobre, vesele i nasmijane ;) > Pusek od vaše Winxice :") Zašto ste prestali dolaziti na forum?
2023 04 14
Neki novi klinci sada haraju. :) I ja se sjećam tih prije vremena, bilo je i manje prevara a puno veselije po forumu.
2023 04 14
Desava se to da je previse prevaranata na stranici Onih koji uvaljuju kopije pod original Pa tek oni sto svaki par dana otvaraju temu:Rasprodaja,selim se,rijesite me viska,izbrisani su mi artikli,zasto Mislim da su svima dosadile te teme Prije je more veselih tema bilo,od toga sto kuhati,sto obuci,gdje otici na vikend,na izlet Nebi skodila koja vesela tema Ali bez onih:pogledajte kod mene,snizeno 50% itd Petak je,uzivajmo koliko se moze :-)
2023 04 14
I ja sam 10 godina na krpicama. I volim skoknuti na forum. Moramo se svi potruditi da nam bude bolje.👋
2023 04 14
Nisam toliko dugo na krpicama kao Vi, ali se slažem s Vama da "vlada mrtvilo". Puno previše je tema o prijevarama, a jako malo onih vedrih i veselih. Da se razumijemo, potpuno mi je okej otvoriti temu i upozoriti na prijevaru, no forum ne služi smo i isključivo za takve teme. Fali nam vedrih tema. Primijetila sam da su teme o prijevarama posjećenije od onih svakodnevnih što je pomalo tužno. Ukoliko se ovako nastavi ovaj forum će ići u kategoriju onih toksičnih foruma. Skrolajuči po forumu, našla sam na jako zanimljive teme od prije nekoliko godina koje su danas mrtve. Mentalitet ljudi je totalno drukčiji i što više vrijeme odmiče to je sve gorje. Možda s vremenom ove krpice živnu, a do tada uživajmo u svakom danu i ne gubimo nadu u bolje sutra.
2023 04 14
Nisam dugo koristila krpice jer su uzasno stekale, gust mi je bio ujutro sjesti i piti kavu uz forum. Drago mi je da u komentarima vidim legende krpica ❤️❤️ i da, nekako mi se cini da smo zbog tih prevara svi malo posustali i zaboravili na lijepa iskustva i divne korisnice s kojima smo surađivale. Pozz curke❤️❤️☕️☕️
2023 04 14
Dobro jutro cure ! Prošlo je skoro desetak godina ali nikad neću zaboraviti temu na forumu " Kad se zebre napiju " 😂 😂 😆 💔 Kakve to su bili komentare! Smijala sam se do suza! Najbolje humoristične šou na TV mogu odmarati. Pretpostavljam da najpametnije cure su otišli s MK ili blokirane na forumu iz nekih razloga. Jako dobre komentare na forumu je pisala korisnica " cipelitza ", slažem se ponekad njezine komentare su bili grube i nagle ali uvijek pametne i u cilj . Druga stvar, zadnje vreme to ne primjećujem ali 2 - 3 godine prije ovdje na forumu počeo harati nekakav "klan". I ako, ne za daj Bože, netko napiše komentar suprotni mišljenju koji ima ovi "klan" to je bila prava katastrofa, stvarno bolje da " mama rodi mene natrag ". Meni se čine da to je još jedan razlog da forum prestao raditi kao bi željele. pozdrav i ugodan vikend svima :")
2023 04 15
Da je komunikacija bolje, bilo bi i prodaje :( Danas sam se bas napricala s jednom korisnicom, prodala joj stvari koje nije ni planirala kupit, snizila cijene jer mi je simpa, to mi je zakon. Napricale se i usput napravile prodaju :')
2023 04 15
> ivanamdd: > Da je komunikacija bolje, bilo bi i prodaje :( Danas sam se bas napricala s jednom korisnicom, prodala joj stvari koje nije ni planirala kupit, snizila cijene jer mi je simpa, to mi je zakon. Napricale se i usput napravile prodaju :') Odlično! Eto ne kaže se bezveze da lijepa riječ otvara svaka vrata, pa i ona virtualna. :")
2023 04 15
Volim otići na forum,pogledati što ima novo. Ali me smeta što se na temama o prevarama raspiše po 10 strana,a na nekim pametnim temama svega nekoliko komentara.Radije bi da se otvore teme s pohvalama korisnica.Postoje korisnice s kojima sam već nekoliko puta imala suradnje. Evo,npr. bila je i neki dan tema o kolačima,svega par komentara.(Da li uopće pečete koače ili kupite gotove ili ne želite komentirati) Smeta me i što se krivo tagira,samo da se privuče pozornost.Ali što se mene tiče,ja ću radije kupiti ovdje nego u trgovini.
2023 04 16
S obzirom da ni vi vise ne pisete na forumu, vjerojatno iz istog razloga kao i drugi, vi najbolje znate odgovor zasto. No ono sto ja mogu primjetiti je da forum nije nikako moderiran, otvaraju se iste teme svako malo i na krivim podforumima, te ja jos uvijek ne kuzim svrhu pojedinih podforuma jer su sve teme svugdje, a nitko ih ne mice i ne brise. Hrpa tema sa reklamiranjem vlastitih profila i generalno jako malo konstruktivnih tema u moru beskorisnih. Jako je neuredno i nepregledno.
2023 04 16
> Desinićka: > S obzirom da ni vi vise ne pisete na forumu, vjerojatno iz istog razloga kao i drugi, vi najbolje znate odgovor zasto. > No ono sto ja mogu primjetiti je da forum nije nikako moderiran, otvaraju se iste teme svako malo i na krivim podforumima, te ja jos uvijek ne kuzim svrhu pojedinih podforuma jer su sve teme svugdje, a nitko ih ne mice i ne brise. Hrpa tema sa reklamiranjem vlastitih profila i generalno jako malo konstruktivnih tema u moru beskorisnih. Jako je neuredno i nepregledno. Bok draga ženskica 😘 Prestala sam komentirati na ovoj temi zato kaj sam imala ludi vikend, jurnjavu, feštanje i manevre da nisam znala kam bi prije 😉😉 Al eto danas, kad se juhica krčka, meso je u pečnici, nedjelja je i sve je nekak laganini, eto mene kod vas. Uvijek sam otvarala teme, baš sam u petak prije nego kaj sam ovu temu otvorila gledala i brisala stare teme skužila da sam bila jako, jako aktivna...čak i previše 🤣🤣🤣🤣
2023 04 16
> Desinićka: > > Winxica: > > Ženskice drage, > > ma koje je to mrtvilo na ovim krpicama, kaj se dešava i u čem je problem? > > Deset sam godina članica, kad se samo sjetim koje je to ludilo bilo...koliko se tema otvaralo, komentiralo. > > Toliko smo se nasmijale, isklafrale, vladala je neka pozitivna energija, nisam mogla dočekati novi dan da otvorim krpice i vidim kaj se dešava. > > A sad? > > Ima li pomoći, ili će i ova stranica otići lagano u zaborav? > > Lijepo vas pozdravljam, budite dobre, vesele i nasmijane ;) > > Pusek od vaše Winxice :") > Zašto ste prestali dolaziti na forum? Dođem ja, al prestala sam otvarati teme iz razloga kaj nema interesa i rijetko se koja ženica uključi u razgovor. Imala sam osjećaj zadnjih par tema da sam kak dvorska luda 🤣🤣🤣🤣 A imala bih materijala uvijek i stalno mi neke pizdarije padaju na pamet. 😃
2023 04 16
1 2