Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

MartinaTonkovic prevarantica

Evo... nazalost nakon godina i godina ovdje i kao kupac i kao prodavac i ja sam naletila. Cura je imala sve pozitivne, ali ocito je u 3 mjesecu dozivjela nekakvo "preobracenje" i zakljucila kako su krpice pravo mjesto za popuniti kucni budzet. Pa nas je redom, vec 4 prijavljenih koje smo joj ostavile negativnke prevarila, uzela novce, nije poslala robu, i ocito ne kani novce vratiti vec se " pravi mrtva". Iako se u periodu od tih zadnjih mjesec dana uredno prijavljuje, izlistava robicu (tek jucer je adminka pobrisala sve artikle) i " prodaje" i dalje... Sada je trazila da joj se pobrise profil. Pa kao nikom nista. Ovih zadnjih mjesec dana nije se dogodilo😡 Otvaram temu na sugestiju adminke, a i da joj sramotno ponasanje ostane evidentirano javno.
2023 04 21
Ajme, pa što ljudima dođe da nakon toliko pozitivnih suradnji počnu s prevarama za male novce?! Baš mi je žao, nevjerojatno mi je da je netko toliko pozitivnih skupio i onda počne tako ,:(
2023 04 21
Prestane ih biti briga. Dogode se okolnosti koje im daju krila i skinu šminku. Bila je prije par godina slična situacija s onom Ivanom Rodrigues. https://mojekrpice.hr/ivana1988-21684 U jedan vikend uspjela je prevariti preko 30 cura. Ona nije prodavala nego je kupovala i slala fejk potvrde uplate i molila hitno slanje zbog ovih i onih razloga. Većina nas je nasjela, neke zato što su s njom surađivale i ranije, neke zato što je cura zbilja imala odličan nastup. Ona se na vikend akciju krađe odlučila jer se selila u Brazil pa je smatrala da nema šta izgubiti, a može si fino napuniti kofere. Jedino je bed što nije bila dovoljno bistra da zaključi da je prezime Rodrigues dosta gugljivo u Hrvatskoj i da se ostatak njezine obitelji ne seli s njom pa se tu malo preračunala. Bila je i tema na forumu, ali brisana je kasnije, mislim na zahtjev njezine obitelji.
2023 04 21
> Nocturama: > Prestane ih biti briga. Dogode se okolnosti koje im daju krila i skinu šminku. Bila je prije par godina slična situacija s onom Ivanom Rodrigues. https://mojekrpice.hr/ivana1988-21684 > U jedan vikend uspjela je prevariti preko 30 cura. Ona nije prodavala nego je kupovala i slala fejk potvrde uplate i molila hitno slanje zbog ovih i onih razloga. Većina nas je nasjela, neke zato što su s njom surađivale i ranije, neke zato što je cura zbilja imala odličan nastup. > Ona se na vikend akciju krađe odlučila jer se selila u Brazil pa je smatrala da nema šta izgubiti, a može si fino napuniti kofere. Jedino je bed što nije bila dovoljno bistra da zaključi da je prezime Rodrigues dosta gugljivo u Hrvatskoj i da se ostatak njezine obitelji ne seli s njom pa se tu malo preračunala. Bila je i tema na forumu, ali brisana je kasnije, mislim na zahtjev njezine obitelji. Ajme koja priča. Korisno za znati... Zbilja svašta ljudima padne na pamet 🤔
2023 04 21
Doduše i ja sam do sada imala par suradnji s korisnicama koje su imale dosta pozitivnih ocjena (više od mene) u kojima sam se čudom čudila kako su ih uopće uspjele skupiti toliko. Prema svim pravilima stranice nisu to bile suradnje za negativnu povratnu, ali je ostao gorak okus nakon njih. Sva sreća pa postoji i hrpa super curki, inače bih odustala od Krpica. Žao mi je što vam se to dogodilo. Ne znam što bih vam sad uopće savjetovala ukoliko je navedena korisnica sama zamolila brisanje profila. Očito je to radila svjesno. Kao neće je sad biti na Krpicama, pa nikome neće vratiti dugovanja. Možda jedino da stavite podatke za uplatu na crnu listu...
2023 04 21
Može mi netko pojasnit ko je glavni za brisanje tih profila. Zašto se obrišu? Na zahtjev!?!? Na zahtjev koga? Prevarantice!?! lijepo se obriše cijeli profil kao da nije postojao? Izbrišete cijeli trag prevaranta.? Čudno. Eto ne razumijem logiku
2023 04 21
Mislim da samo administrator moze pobrisati profil. I ja mislim da ga u ovom slucaju ne bi bilo ok pobrisati, a navodno je ona to trazila. Samo joj se daje prilika da otvori novi. A nas koje je prevarila nikom nista.
2023 04 21
Kako se nekoga stavi na crnu listu? Ja mislim da trebaju stajati negativne i biti na crnoj listi kao upozorenje da vise nitko ne suraduje s tom i takvim osobama.
2023 04 21
I mene je dotična prevarila.Nisam nikada imala nikakvo lose iskustvo na krpicama,kada kupujem na krpicama pogledam povrstne ali Martina Tonković me fino preveslala. Nakon sto sam ju pitala da li moze primopredaja napisala je da ima bolesno dijete pa da samo salje tiskom. Ne znam kako mirno spava i kako se dalje prijavljuje i ima obraza ali valjda takvih ima na ovom svijetu. Nadam se da ce ju admin obrisati sto ne znaci da nece otvoriti novi profil i opet krenuti sa svojim muljazama.😨
2023 04 22
Prije dvije godine sam kupila novu ck torbu, koja je došla oštećena, nakon natezanja s krpičarkom, vratila mi je novce, ja njoj torbu i svaka svakoj negativnu, da bi me nakon te dvije godine zvala da će me tužiti zbog negativne koja joj je sa strane mene čudom obrisana(ja nisam obrisala).... Čekam papire hoće li me tužiti, sreća pa i dalje imam slike torbe. I sad opet se dam u kupovanje ck torbe, i završim prevarena od Martine koja je imala 80 pozitivnih... A ja sam tip koji nešto proda da nešto kupi i tako ukrug, nemam viška novaca.
2023 04 22
> TihanaZec: > Prije dvije godine sam kupila novu ck torbu, koja je došla oštećena, nakon natezanja s krpičarkom, vratila mi je novce, ja njoj torbu i svaka svakoj negativnu, da bi me nakon te dvije godine zvala da će me tužiti zbog negativne koja joj je sa strane mene čudom obrisana(ja nisam obrisala).... Čekam papire hoće li me tužiti, sreća pa i dalje imam slike torbe. I sad opet se dam u kupovanje ck torbe, i završim prevarena od Martine koja je imala 80 pozitivnih... A ja sam tip koji nešto proda da nešto kupi i tako ukrug, nemam viška novaca. Oprostite, ali ovo je meni pre smiješno. Tužba zbog negativne koja je pritom obrisana?. Valjda za pokretanje tužbe treba imati valjaniji razlog od obrisane negativne na xy stranici za prodaju odjeće. Nemojte se u opće brinuti, neće Vas "tužiti" jer nema na osnovu čega, torbicu ste joj vratili, a ona Vama novac nakon čega je priča završila. Može Vas probati "tužiti" no neče imati na temelju čega, što više samo će se osramotiti.
2023 04 23
TihanaZec ne brinite ni malo za tužbu, nemorate čekati nikakve papire jer ih nećete dobiti, ako pokuša biće ismijana od institucija gdje se obrati, gdje bi sud bio da se još bavi i sa takovim stvarima presmiješno. Stvarno mi je žao da tako prođete pored ovih divnih žena ovdje valjda baš imate peh da naletite na takove, ali ne gubite nadu ni vjeru u ljude ima ih jako puno, ja sam zadnje vrijeme više nego oduševljena sa predivnim suradnjama i ženama koje sam ovdje upoznala, eto nasjeli ste i što se može idete dalje., nikome nije drago biti prevaren :s
2023 04 23