Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Engleski, Španjolski, Francuski

Pozdrav svima, studentica sam međunarodnih odnosa i diplomacije s jakim programom stranih jezika, a njima sam okružena i cijeli svoj život, puuuno prije faksa. Učenje jezika predstavlja moj najveći hobi i veliku ljubav, otkad znam za sebe. Gotovo se svakodnevno koristim engleskim, španjolskim i francuskim jezikom pa bih voljela nešto znanja prenijeti dalje. Kako se bližimo ljetu i studentskih obveza je sve manje, opet nudim poduku iz istih. Sa školarcima već imam iskustva, s odraslima nemam, ali za sve postoji prvi put. 😆 Živim u Rijeci pa se na tom dijelu sve možemo dogovoriti, a možemo probati i online (premda s klincima i njihovom pažnjom nemam baš idealno iskustvo preko virtualnih platformi). Osiguravam sve potrebne materijale za učenje i prilagođavam se potrebama i željama učenika. To radim primarno iz ljubavi, tako da ne tražim ništa puno, ali koji eurić bi dobro došao da mojima olakšam financiranje iduće akademske godine, tako daaaa: 5€/60min. Toliko od mene, ako ste zainteresirani za vas ili vaše klince, javite se pa vam dam broj da se čujemo. 🥰
2023 05 23