Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Badic za male grudi

Bok cure, gdje naci badic za ljesnjake? Da bar malo prividno djeluje da sam zensko 🙈 Prosle sam godine platila push up u Calzedoniji kao suho zlato, to pici voda iz njega kad izadem iz mora kao da kantu izlijevam. Da ne pricam da se susio po 2 sata 🤦‍♀️ Plus sto su mi ostale bijele fleke na njemu valjda od soli. Nikad vise. Kakav preporucate i gdje? Mislim na dvodijelni. Slobodno stavite primjere :) Voljela bih ga isprobati pa Asos, About you i sl. otpadaju.
2023 06 20
Pozz,Tezenis vam ima male brojeve badića i tamo ih svojoj kćeri kupujem. Ja opet imam problem sa velikim grudima i teško nalazim gornji dio. Nikako ne valja😂
2023 06 20
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a8c9e88a76b2987f8e01072f4e56e177.jpg) Isto kao grudnjaci, koji ti paše najbolje, taj nosiš, meni je naj zadnji u prvom redu, svatko ima neki svoj model. Iako, ljeto je, ne želiš nikakve pretjerane spužve i umetke, pa to ima 8 kg kad se namoči, pa silne trake, vezice, čvorovi. I da, najbolje je bez njega, sloboda. Za situaciju koju ste opisali, taj moj je za porazmisliti (slična situacija). Jednom je moja sestra kupila te silikonske. Meni je to bilo za umrit od smija.
2023 06 20
Tezenis im male brojeve, kako je već navedeno. Baš veličina 1. Ima ih sa više spužve iznutra, manje.
2023 06 21
ja sam imala jedan koji ima umetke, mogli su se izvaditi, ali da, morate ih iscijediti jer se natope s vodom. inace volim kupace iz H&M, ali se brzo pokupe i nemaju sve modele u svim velicinama. Tezenis je isto dobra opcija
2023 06 21
Ja sam kupovala u Lisci i Triumphu, par puta u Benettonu, isto bila iskompleksirana i pokušavala spužvama prikrit mjesto gdje bi trebala biti sisa. Sad me više nije briga, kupujem obične trokute, nema cijeđenja, sušenja cijeli dan, i realno često se i vidi da u tom nema sise pa je još smješnije. Uglavnom mi je žao što nisam i ranije prihvatila tijelo kakvo je i bacila push up badiće i grudnjake. Nismo svi iste građe niti trebamo biti. Niti nas veća sisa čini ženom.
2023 06 21
@Fraagaria U pravu ste skroz! Što će ti ogromne sisurine, kada se trebaš podojiti, ne ide, patiš sebe i dijete.... Samo lijepo na oko, a nefunkcionalno. Kod mene slučaj. :s
2023 06 21
Ljepše su manje grudi. 🙋‍♀️
2023 06 22
Jedino Tezenis grudnjake i nosim. Sjecam se da mi se dizajn proslogodisnjih badica nije svidao, mozda ove godine bude sto bolje. Otici cu svakako :) Nadam se da misle nekad otvoriti i webshop za Hr.
2023 06 22
> malllaaaa: > @Fraagaria > U pravu ste skroz! Što će ti ogromne sisurine, kada se trebaš podojiti, ne ide, patiš sebe i dijete.... Samo lijepo na oko, a nefunkcionalno. Kod mene slučaj. :s Svatko zeli ono sto nema, nista nova. Ja bih se recimo rado malo udebljala, mnogi su mi predlagali da mi daju svoj dio pa ono win win situacija, ali ebiga kad ne ide 😂
2023 06 22
> Fraagaria: > Ja sam kupovala u Lisci i Triumphu, par puta u Benettonu, isto bila iskompleksirana i pokušavala spužvama prikrit mjesto gdje bi trebala biti sisa. Sad me više nije briga, kupujem obične trokute, nema cijeđenja, sušenja cijeli dan, i realno često se i vidi da u tom nema sise pa je još smješnije. Uglavnom mi je žao što nisam i ranije prihvatila tijelo kakvo je i bacila push up badiće i grudnjake. Nismo svi iste građe niti trebamo biti. Niti nas veća sisa čini ženom. Skupila sam ponesto godina i prosla tu fazu davno, ali da bih voljela imati malo vece grudi, bih. I nije nikakva tragedija, samo kazem :)
2023 06 22
Sve su dobre ako služe svrsi i ako se ne srame samih sebe. To je isto da se sramim što mi je ruka dulja ili kraća, ili noga. Ak možete spavati na njima i trčati da se previše ne treskaju, to je odlično. Lakše je kad ne smetaju previše, ali to znaju samo žene s velikim košaricama. Tako je glupo željeti ono što nemaš, ali u to se istinski uvjeriš tek u nekim zrelijim godinama. Da nam je svima ova pamet s 50 u 20-im. Ali to ne ide tako....ispočetka si glup, slijep, podložan raznim utjecajima. Onda postaneš čvrst, odlučan i puno siguran u sebe. Ne želiš više tuđe stvari, organe ili tuže živote. Da mi date sad najljepše lice na planeti, ja ne bih, hvala. Treba se čovjek saživjeti sam sa sobom. Nadam se da se slažete.
2023 06 24
Najvažnije je da su zdrave. Push up - zašto ne? Ja uzmem Liscu.
2023 06 25