Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Plaćanje poštarine pri preuzimanju

Trebala bih malu pomoć, odnosno pojašnjenje, jer nisam sigurna u tu poštansku opciju i nisam tako dosad slala. Može li se poslati paket putem paketomata (ili neka druga mogućnost), a da primatelj plati poštarinu, znači bez ikakve otkupnine prema meni? Znači plaćanje pouzećem tako da se plati samo poštarina (plaća ju primatelj kod preuzimanja) i ništa drugo?
2023 07 26
Može, samo vam je tako skuplje. Ja obično ljudima platim slanje, oni koji žele pouzećem, pa im uvećam za taj iznos. Tako je jeftinije. Samo, to je moja dobra volja.
2023 07 26
> Vikili: > Može, samo vam je tako skuplje. Ja obično ljudima platim slanje, oni koji žele pouzećem, pa im uvećam za taj iznos. Tako je jeftinije. Samo, to je moja dobra volja. Hvala na odgovoru. Mislila sam samo tako, da primatelj plati poštarinu i to je to. I da ja nemam ništa više s tim. Niti da mi dolazi poslije neki iznos od plaćanja pouzeća. Osoba bi pristala na takav način, jer joj se isplati i ako je nešto skuplja poštarina pa sam zato htjela ispitati ako ikako postoji i takva mogućnost.
2023 07 26
Ma naravno da postoji ako kupcu nije puno.
2023 07 27
bude vam to za paket oko 6,7 E. to je skupo za neki prosjećan artikl.
2023 07 27