Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Gdje se može provjeriti autentičnos Louis Vuitton proizvoda?

Zanima me gdje mogu provjeriti radili se o autentičnom LV proizvodu? Probala sam s upitom na stranici Luxe second hand na fejsu, no administratori nisu objavili moj upit ni nakon drugog pokušaja. Pa ako netko zna gdje da pitam, bila bih zahvalna na informaciji.
2023 10 04
Pozdrav, ja svaki put na ovoj proveravam za lv torbice pa možda i Vama pomogne ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e9f17c0629daa32eeadf69e0b4d89f5a.jpg)
2023 10 04
Što se tiče Luxe second hand na fejsu, unazad mjesec dana su imali post i objašnjenje zašto takve upite više neće objavljivati, a imaju i pravo. To da ne objavljuju takve upite nalazi se čak i u pinnanom postu na vrhu grupe i u pravilima, tako da ne vidim zašto mislite da su bezobrazni zato što vi niste pročitali pravila? Jedno vrijeme su na dnevnoj bazi imali po par upita u vezi autentičnosti proizvoda, a često se radilo o teškim fejkovima gdje su zapravo neki samo htjeli vidjeti mogu li progurati fejk pod original i iskoristiti to kao "dokaz autentičnosti". Što se tiče provjere autentičnosti proizvoda, mislim da Vestiaire Collective nudi provjeru autentičnosti proizvoda.
2023 10 04
Starije torbe su imale neki batch kod, ove novije imaju čip koji se moze provjeriti samo u prodavaonici. Ali kako sam citala prije krivotvorili su sve pa i račune. Kupila sam LV torbu ove godine i nije mi se isplatilo kupovati rabljenu jel su cijene itekako napucane. Kupim novu bar znam sta sam kupila, za 200 e razlike po kojoj se tu na MK prodaje taj model torbe nije imalo smisla. Svi zele dobiti miljune natrag to s svojim novcem ne zelim podržavati. Da su cijene u preprodaji realne mozda i da ovako hvala ne.
2023 10 04
> lanah677: > Pozdrav, ja svaki put na ovoj proveravam za lv torbice pa možda i Vama pomogne ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e9f17c0629daa32eeadf69e0b4d89f5a.jpg) Hvala vam puno
2023 10 04
> ValkyrieBlue: > Što se tiče Luxe second hand na fejsu, unazad mjesec dana su imali post i objašnjenje zašto takve upite više neće objavljivati, a imaju i pravo. To da ne objavljuju takve upite nalazi se čak i u pinnanom postu na vrhu grupe i u pravilima, tako da ne vidim zašto mislite da su bezobrazni zato što vi niste pročitali pravila? > Jedno vrijeme su na dnevnoj bazi imali po par upita u vezi autentičnosti proizvoda, a često se radilo o teškim fejkovima gdje su zapravo neki samo htjeli vidjeti mogu li progurati fejk pod original i iskoristiti to kao "dokaz autentičnosti". > Što se tiče provjere autentičnosti proizvoda, mislim da Vestiaire Collective nudi provjeru autentičnosti proizvoda. Može link grupe? Hvala
2023 10 05