Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Osvetnička negativna - do kad ćemo tako?!

![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2232d45a4ba3d02adf7debac709c8f7b.jpg) Da ne duljim previše, ali dobila sam osvetničku negativnu jer sam ostavila realnu negativnu povratnu (a i prodavačica mi je sama rekla da joj slobodno ostavim negativnu). I sad ja dobijem osvetničku negativnu jer sam kako kaze prodavačica očekivala proizvod kao iz dućana. Nee, nisam. Vrlo dobro znam kako funkcioniraju krpice,ali ako ste rekli da nema oštećenja onda takav proizvod očekujem. A ne kasnije 'pa očistila sam oštećenje,pa nisam to ni primjetila '. I još mi kaže da mi ju je prodala za 'simboličnih' 50€ i da ih mogu prodati za puno veću cijenu. ?!?!? Bez isprike što je poslala oštećen proizvod (za koji je izričito tvrdila da je bez oštećenja) nego odmah opravdavanja i da ona ne primjećuje 'sitna oštećenja'. Oštećenje je oštećenje bez obzira na veličinu i količinu. Ajde da jedno nije primjetila,ali tri oštećenja su previše da ne primjetiš. Inače, korisnica već ima negativne iz istog razloga. Zato sam i tražila dodatne slike (kasnije u negativnoj tvrdi da sam bila naporna jer sam trazila dodatne slike), ali gospođa je oštećenja vješto sakrila. Javila sam se administratoru. Zar ćemo prestati davati realne i zaslužene negativne ocjene iz straha od osvetničke negativne?! Zar ovakvi ponavljači ne zaslužuju blok i crnu listu?
2023 11 04
Fascinantno je da takve prodavačice u situaciji kad kupac dobije proizvod s oštećenjima koja nisu bila navedena, uvijek, al uvijek imaju istu priču.. pa kaj si ti očekivala za tu cijenu, ak hoćeš novo, odi u dućan pa kupi. Kaj sam očekivala? Istinu! Pa ću onda ja odlučiti dal mi to paše ili ne. A 'simboličnih' 50 eura nek vrati, i tak su njoj 'simbolični'. Čisto uvaljivanje i zaslužena negativna (njena naravno). Inzistirajte na povratu 'simboličnih' 50 eura.
2023 11 04
Tako je. Ali ja ni u jednom trenu čak nisam ni zatražila povrat. Već su počele spike.. I da joj slobodno ostavim negativnu. Ne odustajem od davanja ZASLUŽENIH negativnih povratnih. Ne bojim se osvetničkih negativnih jer ako je ova prva zaslužena administrator bi trebao izbrisati osvetničku. No, zar prodavači ne zaslužuju blok ili crnu listu koji već imaju par negativnih iz istog razloga?! Mislim, cura se meni nije ni ispričala što 'nije primjetila' oštećenja nego odmah opravdavanja I da ju mogu prodati za puno više novaca. O da, luda sam. Preprodavati ću oštećeni proizvod za duple pare. 🙄
2023 11 04
Prvo i prvo preprodaja je ovdje ZABRANJENA! Link na profil: https://mojekrpice.hr/anamarija214-3530 Osvetnička negativna: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/efeee58a57a1a48e45dc9872aa5d9f38.jpg) Sorry, ali 50 € NIJE simbolična cijena jer nije pronađeno na cesti, već zarađeno i tako omalovažavati svog kupca je stravično! Ako je gđi to simbolično, neka taj sitnjiš vrati svom kupcu + pišljivih par eura za povratnu poštarinu. I nemojmo zaboraviti na laž u vidu toga da je mrlja uspješno skinuta, a NIJE! Još ih je pronađeno! Pa takve stvari ja poklanjam, iz sramote da ne dobijem kritiku, a ne prodavati, za mene, dosta velike novce. 3 zaslužene negativne recenzije su sasvim dovoljne za blokadu profila, čak i prema pravilima portala: https://mojekrpice.hr/help/27/koji-korisnici-ce-biti-blokirani Zar se treba čekati i četvrti razočarani kupac da se nešto poduzme??
2023 11 04
Upravo zato je i ova tema napravljena. Zar ćemo čekati da dobije još koju negativnu da napokon dobije blok? Tko zna koliko ih je još zaslužila, a nije dobila jer se nezadovoljne korisnice boje osvetničke povratne?!
2023 11 04
Mozes misliti kako nije uocila oko rubova ostecenje itekako je znala, ali to je ono ako prođe prođe. Ne znam zasto se ljudi vole praviti ludi pa kao nisam vidio ostecenje. Valjda znas kakav artikl posjeduješ i kakav šalješ. Xd
2023 11 04
Upravo to - ako prođe, prođe. Zbog prethodnih negativnih sam tražila dodatne slike (zbog čega u svojoj negativnoj navodi da sam bila naporna). Ali gospođa je sve nedostatke vješto sakrila. Dugo sam ovdje i ne brige me osvetnicka negativna, ali kad ce te pizdarije prestati?! Vjerujem da ima hrpa korisnica koje bi rado nekome ostavile zasluženu negativnu, ali se boje upravo te osvetničke negativne. Ova gospođa po meni zaslužuje blok ili crnu listu jer joj je ovo već treća negativna iz istog razloga (neutralne nisam čitala),a vjerujem da ih je zaslužila još i više,ali djevojke joj nosu ostavljale iz gore navedenih razloga.
2023 11 04
Eto još negativna poslije vas, bili ste u pravu. A bila je bezobrazna i bahata, jer je bila uvjerena kako joj nećete ostaviti negativnu. Ali dobro da jeste jer ste uostalom i svima nama učinili uslugu da znamo s kime ne surađivati, hvala. Sad će vjerojatno biti blokirana.
2023 11 04
Sve dok nećemo ostavljati realne I zaslužene negativne povratne, ovakve muljatorice će i dalje operirati.
2023 11 04
I ja sam danas od doticne preuzela paket kupila sam guess ruksak za 60 eura naglasen kao nov a docekao me kaos. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/dd9c98faa963eae75dd1d93c4ac9e157.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ff2cc6629a16d58ff3dd58aa70911529.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/608f241770d1ca492164dd91d08eb22c.jpg)
2023 11 04
Dobro da vam nije rekla da ruksak možete prodati za puno više novaca. 🙄🤬 Zar ovo nije dovoljno za blok I crnu listu?!?!?
2023 11 04
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c464706ab77cbc36237921e48fc497c2.jpg) Inace, imala bi i 5 negativnih iz istog razloga, ali ju je ova djevojka kasnije prenamijenila u neutralnu jer joj je vratila dio novaca. Cura očito ima problem sa uočavanjem očitih oštećenja na proizvodima što prodaje. 🙄
2023 11 04
Past će blok zasigurno, a Vi je ne zaboravite ostaviti na Crnoj listi sa IBAN brojem ako se opet ovdje pojavi sa svojim "neoštećenim" stvarima...
2023 11 04
> malllaaaa: > Past će blok zasigurno, a Vi je ne zaboravite ostaviti na Crnoj listi sa IBAN brojem ako se opet ovdje pojavi sa svojim "neoštećenim" stvarima... Smijem li to napraviti (objaviti njene osobne podatke i iban) zbog zaštite podataka? Čekam admina da mi odgovori. Definitivno blok nije dovoljan jer curama poput nje to ništa ne znači jer će sutra otvoriti novi profil i operirati na isto način. Btw,kad sam joj spomenula crnu listu , ona (prevarantica) se ismijavala iz toga - crna lista za rabljenu robu. Njoj je to smiješno. Očito ne kuži što je crna lista.
2023 11 04
Nisam do sada imala potrebe, ali napisala bih sočnu negativnu nekome tko je to zaslužio. Potrošila bih vjerojatno puno vremena dogovarajući se u inboxu jer uvijek računam da žena može promisliti i prespavati. Te torbe od umjetne kože se vrlo brzo počnu guliti, vijek trajanja im je cca 2 godine, iste više ne kupujem. Samo pravu kožu i tkaninu. No ne trebate se ustručavati oštećene stvari stavljati na MK. Naglasiti i slikati oštećenje. Ne kupuju se ovdje stvari samo za nošenje, ima i drugih potreba. Jednu starudiju od torbe sam dala za jedan performans gdje je trebalo spaliti torbu. Računamo i na kostimografa koji treba odjenuti npr. beskućnika. Neki ćete se sada smijati ali pišem samo ono što provjereno znam, inače napišem kako nisam sigurna. Meni je problem što mi se ne da tražiti te negativke kod nekoga i čitati, zato bi bilo dobro da se napravi da su negativke na vrhu. Što, ismijavala je crnu listu? Ako ovo završi onako kako treba bit će njoj do smijanja..
2023 11 05
1 2