Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Užasno svrbe tabani od Guess tenisica

Cure, je li koja od vas imala sličan problem? Imam još od prije par godina nekoliko modela Guess tenisica i stvarno do sad nisam s njima imala nikakvih problema, dapače, tenisice su vrlo udobne i kvalitetne. Sve dok nisam kupila model Tallya i Tesha. Naime, prilikom i nakon nošenja navedenih modela počinjem osjećati nesnosan svrab tabana koji zna potrajati i do tjedan dana. Po noći ne mogu spavati jer se stalno grebem i osjećam kao neke žmarce i vrućinu u stopalima. Spomenute tenisice imam već skoro 2 godine a problem se javlja nakon svakog nošenja (svaki put mislim da možda nije do tenisica ali svakim sljedećom nošenjem potvrdim svoju teoriju da ipak je). Imam hrpu druge obuće (i kožne i od umjetnog materijala) te nikad nisam imala problem s bilo kojom obućom. Nedavno sam obavila i pregled dermatologa te je nalaz potpuno uredan i eliminirane su sve vrste bolesti koje zahvaćaju stopala. Alergije su također eliminirane. Evo, čisto me zanima je li se još kome dogodilo slično jer već mislim da sam pomalo luda :') Trenutno ih izbjegavam nositi jer mi se ne da opet prolaziti agoniju od tjedan dana... Razmišljala sam i o kožnom ulošku ali su mi dosta "knap" pa se bojim da će mi biti tijesne ako stavim uložak.
2024 02 08
Nije mi se nikad tako nešto dogodilo, ali da je, svakako bih prestala nositi te tenisice. Vidim da se radi o dva dosta slična modela pa možda taj kalup ne odgovara vašoj anatomiji. Ili vas iritira npr. ljepilo koje koriste, a prije možda nisu.
2024 02 08
Jel mozete izvaditi njihov ulozak pa staviti svoj? Ja imam guess tenisice i ulozak se moze izvaditi, nije zalijepljen za dno. Pretpostavljam da je problem u ulosku.
2024 02 08
Neki umjetni materijal koji vas po sastavu iritira, može biti. Probajte sa jako tankim kožnim ulošcima, neće vam zauzeti previše mjesta u cipeli, ima ih u dućanima s obućom, tražite najtanje, oni bi mogli spasiti stvar. Također, čarape, ja ne mogu nositi ni sintetičke ni najlonke, to mi je užasno
2024 02 08
Iskreno najvjerojatnije od ljepila ja ih nebi nosila iz razloga sve sto Vam ostane na kozi tesko ce se izlijeciti i moze ostaviti dugotrajne posljedice. Imala sam jedne japanke koje sam skupo platila i bio isti problem da sam na kraju dugo lijecila crvene plikove te mi ostavile takvu neugodu da sto sam god obula imala grozan osjecaj i na kraju sam ih bacila. Zato nebih preporucila da to nosite a poslije obilazite doktore i lijecite noge.
2024 02 16