Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Pretplata u Telekomu

Pozdrav! Mene zanima ako uzmem mobitel na pretplatu i neograničeni internet da li mogu isplatiti mobitel i prije, a da nastavim plaćati neograničeni internet te dvije godine? Hvala.
2024 03 19
Znam da kad ugovarate ugovor mozete dati neki neodredeni iznos za mobitel da si smanjite ratu, ja sam tako dala 500 eura odmah, a ostatak sam placala sa tarifom naredne 2 godine, ali imate t com chat pa upitajte agenta meni dosta brzo odgovore! 🥰
2024 03 20
> PetrinOrmarrr: > Znam da kad ugovarate ugovor mozete dati neki neodredeni iznos za mobitel da si smanjite ratu, ja sam tako dala 500 eura odmah, a ostatak sam placala sa tarifom naredne 2 godine, ali imate t com chat pa upitajte agenta meni dosta brzo odgovore! 🥰 Hvala Vam! 🥰
2024 03 20
> Mimi999: > > PetrinOrmarrr: > > Znam da kad ugovarate ugovor mozete dati neki neodredeni iznos za mobitel da si smanjite ratu, ja sam tako dala 500 eura odmah, a ostatak sam placala sa tarifom naredne 2 godine, ali imate t com chat pa upitajte agenta meni dosta brzo odgovore! 🥰 > Hvala Vam! 🥰 Nema na cemu❣️
2024 03 21