Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Oglasi s vremenskim ograničenjem

Nije mi jasno zašto nestanu fotografije kad oglas označim kao "prodano"?
2024 10 30
> malllaaaa: > Nije mi jasno zašto nestanu fotografije kad oglas označim kao "prodano"? Isto i kod mene,do sada nisam primjetila,pa valjda ostavimo oglas da kad kupac primi stvar da se vidi da je kao i oglaseno,da tek onda brisemo,a ne da ne vidimo uopce,ova novost je bezvezna,hitno popraviti stvar,inace ce biti u oglasu je bilo tako,meni je doslo nesto drugo
2024 10 30
> kozmetika88: > > malllaaaa: > > Nije mi jasno zašto nestanu fotografije kad oglas označim kao "prodano"? > Isto i kod mene,do sada nisam primjetila,pa valjda ostavimo oglas da kad kupac primi stvar da se vidi da je kao i oglaseno,da tek onda brisemo,a ne da ne vidimo uopce,ova novost je bezvezna,hitno popraviti stvar,inace ce biti u oglasu je bilo tako,meni je doslo nesto drugo Da, korak unazad za sigurnost korisnica... Ne sjeti se svatko spremiti fotografije oglasa.
2024 11 01
Onda ne označavati kao prodano dok ne stigne do kupca
2024 11 05
> malllaaaa: > Nije mi jasno zašto nestanu fotografije kad oglas označim kao "prodano"? Ista stvar, meni je nestao oglas kada sam ga označila prodanim. S tim da ga ja vidim kada upišem u tražilicu taj artikl, ali mi nije vidljiv u mojim oglasima.
2024 11 05
Onda otkud tolike fotke po ormarima na kojima stoji PRODANO???
2024 11 05
Imam još jedno pitanjce, cure koje se rijeđe prijavljuju jer nemaju puno upita ne dobivaju poruke dok se ne ulogiraju. Dali će one dobiti obavjest o brisanju oglasa, tj o obnavljanju? To je vrlo za znati jer ima cura koje ne vise na krpicama kao ja... A, često čekam i po mjesec i više dana pa tek onda odgovore jer im ne stižu poruke
2024 11 06
> Nitospitos: > Imam još jedno pitanjce, cure koje se rijeđe prijavljuju jer nemaju puno upita ne dobivaju poruke dok se ne ulogiraju. Dali će one dobiti obavjest o brisanju oglasa, tj o obnavljanju? To je vrlo za znati jer ima cura koje ne vise na krpicama kao ja... A, često čekam i po mjesec i više dana pa tek onda odgovore jer im ne stižu poruke pisalo je da će oglasi biti aktivni 180 dana a onda još 30 dana neaktivni prije brisanja, dakle imat će 7 mjeseci da se ulogiraju nakon objave. meni je to ok
2024 11 06
Pa je... Nego, pokušavam obrisati artikl iz omiljenih i kad god ga obrišem on se multiplicira, pa kaj se to zbivaaaaa?!
2024 11 06
> Nitospitos: > Pa je... Nego, pokušavam obrisati artikl iz omiljenih i kad god ga obrišem on se multiplicira, pa kaj se to zbivaaaaa?! I meni. Otvorila sam posebnu temu na forumu u vezi ovog problema. Mozda Admin prije reagira ako se i ovdje javimo.
2024 11 07
Drage dame, problem s umnožavanjem omiljenih je prijavljen i kolege rade na tome da ga otklone. Usput nam se sinoć pojavio i snažan spam scam napad pa pripazite da ne klikate na linkove koji stižu u običan inbox.
2024 11 07
> Nitospitos: > Pa je... Nego, pokušavam obrisati artikl iz omiljenih i kad god ga obrišem on se multiplicira, pa kaj se to zbivaaaaa?! joj, i meni......
2024 11 09
A sad ni poruku ne mogu normalno poslati preko mobitela. Ne mogu kliknuti odgovori. Ne pamtim ovakvo rasulo stranice, što se dešava?
2024 11 10
Hvala na inovacijama. Mislim da će sada biti bolje na našim krpicama.❤️🌹👍
2024 11 12
Hoće da...puno je bolje😂😂😂😂
2024 11 12