Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

SHE IN - gubitak paketa

Pozdrav drage krpičarke, Sa SheIN-a sam naručivala milijun puta, i nikad mi se nije desilo da je paket stigao poslije roka, ali sada se dešava da opće ne znam gdje je paket, samo piše: We are trying our best to urge the transit for you, please wait for your parcel patiently. Da li se nekome dešavalo slično u zadnje vrijeme?
2024 10 31
Imate na fb grupu shein hrvatska, bas sam ujutro naletila na post od jedne cure koja ima isti problem i niste jedine po komentarima ostalih. Mozda da ih kontaktirate putem maila...
2024 10 31
Meni je to pisalo jednom cca tjedan dana ako ne i više,obratila sam im se pa su rekli da kao radi guzve traje duže,ugl došlo je onda nakon tjedan tjedan i pol... tako da vjerojatno radi guzve
2024 11 03
Ne podnosim smrad povratne ambalaze pogotovo od mlijeka i alkohola riga mi se gore je nego dok smrde noge nekome u zetovom autobusu po ljeti i jos kad su neraspani s crnom ispod nokta i gljivure koja se formira na palcu s dlakama to pogotovo kod muskaraca koji nose sandale uffffff smudi smudi uzasno smudi nego moje dame moje je pitanje kako ide prodaja vise se zaradi od ambalaze nego krpica nazalost to je zivot to je borba ali sta cemo podrska svima pa tako i vama pusa pusa i molim da perete svoje nogicice
2024 11 05
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f0625eee46c3ce42ea9ba1776e8b6e35.jpg)
2024 11 06