Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jel ovakva suradnja u redu/zaslužuje li negativnu ?

Lijepi pozdrav ! Želim Vas pitati jel ovo u redu? Unaprijed hvala na odgovorima . Imala sam suradnju koja je počela prije 9 dana .Bila sam u hitnoj potrazi kupnje mobitela za moju kćer . Nismo tražile ništa skupo tek toliko da joj posluži za pripreme za maturu jer je ostala bez njega . Ugledam ovdje mob i javim se s pitanjima o njemu . uglavnom rečeno mi je da je mob kao nov bez kutije i uz njega ide punjač . Pitam kolika mu je memorija 64 ii 128 gb i stiže potvrda da se radi o 128 gb. Odmah mi je ponuđeno gratis slanje bez mog pitanja .Pristajem na kupnju jer mi hitno treba i odgovara mi sve. Uplaćujem i šaljem podatke . Javlja da šalje prekosutra no kada je stiglo prekosutra javlja da nema punjača te ako želim može slati odmah bez punjača a ako ne da će ga pronaći ili kupiti zamjenski za 3 eura . Ne želim zamjenski nego plaćeni jer je rečeno da mob ima punjač te da pronađe pripadajući mogu čekati još jedan dan . Sutra pitam da mi se javi do kud je došla ? Javi mi šifru za praćenje bez odgovora o pronalasku/kupnji punjača i sa objašnjenjima da sadašnji mobiteli nemaju uopće uz sebe punjač itd . te ako nađem mob za te novce da joj se javim . Nisam trebala takvo objašnjenje nego odgovor šta mi stiže u paketu a taj odgovor nisam dobila . Čekala i paket i odgovor al prije stigao paket / koverta nego odgovor . Javljam joj se odmah čim sam ga podigla i otvorila kovertu. Ovo je moja poruka po primitku : prije 3 dana (kopiram) Pozdrav! Podigla sam paket(kovertu) Mobitel i ,,punjac,, stigli. Uključen i radi Odmah otisla na provjeru podrske za uređaj i blago reći šokirana. Rekli ste mi da uređaj ima 128 gb memorije a ima 64 gb Ne mogu poslati sliku ne znam zašto, ne dopušta mi stranica al Vi vrlo dobro znate koliko memorije ima mob koji ste mi poslali. Molim Vaše obrazloženje na pitanja prije kupnje tj date odgovore , i poslano? Nije u redu ali evo obrazložite ZAŠTO ?
2024 11 11
3 dana čekam odgovor i jutros ostavim negativnu povratnu . Odmah ju i ja dobivam kao i odgovor koji glasi ovako : (kopiram) Ja sam napisala sto pise u papiru Nema problema pola novaca vam vracam vratite mobitel I odite kao sto sam rekla u trgovinu a ne tu za 50 e traziti ne znam sta. Mobitel je kao nov i ne smatram da ste i u jednom djelu prosli lose! Ako cete vratiti samo javite jer nemam vremena tu se baviti ovakvim komentarima i vrjedjanjima Cak ni postarinh niste platiti ali ok Ne mozete si priustiti skuplje ali za vrijedjanje vidim da itekako imate obraz Javite broj racuna ,pola novca vracam odmah i vratite mobitel na tisak . Odgovaram molim? pročitajte što ste napisali . Gdje to ja Vas vrijeđam ? Ako jesam ispričavam se . i super hvala što ste se udostojili javiti jer da Vam nisam ostavila negativnu ne bi se ni javili. Čekam Vas skoro 3 dana da javite zašto ste lagali o unutrašnjoj memoriji. Rekli ste da mu je pohrana 128 a dobila sam mob sa 64 gb. Nisam komentirala ništa drugo nego laž o pohrani jer evo vjerujem na riječi pa sam vjerovala i Vama. Ni na kakvom papiru niste mogli pročitati da mob ima pohranu 128 gb kada podržava 64 gb. mislim da ću se javiti ostalim članicama na forumu i adminu ali tenutno nemam vremena pa da nam pojasne tko je u pravu. Ako želite drugačije stojim na raspolaganju. Po meni ova suradnja je za negativnu koju skoro pa nikada nisam dala ali tražit ću pojašnjenje i lako ju maknem. od tada je tišina pa Vas molim ako tko može da me prosvijetli ;) Dug post isprika i hvala na čitanju / odgovoru bilo kakvom. Admin je kontaktiran čekam odgovor
2024 11 11
Uglavnom pitala sam da mi se obrazloži zašto mi se lagalo o memoriji a nisam tražila povrat novca od kada sam paket zaprimila.
2024 11 11
Ma, komentari su suvišni, već stvarno deprimira ovakvo ponašanje. Ok, prevarila sam te, kriva sam, slučajno, namjerno, vraćam lovu uz veliku ispriku! To je sve što čovjek traži, a ovo napadanje je stvarno uvredljivo. Javit adminiju da ju kontaktira i pobriše osvetničku.
2024 11 11
Da upravo tako. Desio se propust,isprika ajmo rješiti. Ljudi smo. Napominjem da sam samo tražila odgovor zašto me slagala ništa više. Nisam uopće mislila vraćati kupljeno ali nisam htjela ostati šutke na laži . Zbog ne javljanja odgovora dala sam negativnu . Ne pada mi na pamet vraćati ga za polovicu uplaćenog novca ne znam odkud joj to . Nisam tražila novac natrag nit gratis pt. Ne tražim ništa osim malo kulture i konkretan odgovor na pitanje ,,zašto se lagalo?,,. Admin ima poruku!
2024 11 11
Ma, kakva polovica novca? Kakva je to računica? Ovo joj je četvrta negativna i po riječniku se vidi da je baš, blago rečeno bezobrazna i nepismena. Bojim se da s takvom niš od dogovora, ona niš ne čuje, samo sebe, tak da neka adminka proba i nek ti pobriše ocjenu.
2024 11 11
Još u koverti šalje mobitel... BESPLATNOOOO, WOW!
2024 11 11
Odvratno ponašanje i svjesno uvaljivanje. Ne brinite, adminka će vam obrisati negativnu i urgirati kod prodavalice za povrat, ali to potraje koji dan.
2024 11 11
'...Ne mozete si priustiti skuplje ali za vrijedjanje vidim da itekako imate obraz...' Wtf?! Ovo je najniže što čovjek može pasti! 🤮
2024 11 11
Majko mila! :( Itekako za ovo treba ostaviti negativnu. Vama će adminka sigurno obrisati njezinu osvetničku... a možda bi i blok bio primjeren.
2024 11 12
Ček, jesam li ja to dobro ubrala... prodavačica traži da joj vratite mobitel koji vam je prodala, a ona će vama vratiti pola uplaćenog iznosa, a drugu polovicu ostaviti sebi? Jer ako je tako, onda je ovo za objavu podataka, crnu listu i blok k'o kuća velik. Zbilja svašta gmiže po krpicama.
2024 11 12
A, najjače su mi varalice koje u nekoj svojoj paralelnoj dimenziji vide kupce kao beskućnike i sirotinju koja treba biti zadovoljna kupljenim smećem jer nema novaca za kupnju u dućanu. Grrrozno! Stvarno ne vidim kak bi krpice funkcionirale da smo svi 'bogataši', tko bi kupovao na krpicama? I zašto se kupce često gleda kao nekog tko nema, a prodavači su oni koji imaju...? To mi je živa enigma🧐
2024 11 12
> Nitospitos: > A, najjače su mi varalice koje u nekoj svojoj paralelnoj dimenziji vide kupce kao beskućnike i sirotinju koja treba biti zadovoljna kupljenim smećem jer nema novaca za kupnju u dućanu. Grrrozno! Stvarno ne vidim kak bi krpice funkcionirale da smo svi 'bogataši', tko bi kupovao na krpicama? I zašto se kupce često gleda kao nekog tko nema, a prodavači su oni koji imaju...? To mi je živa enigma🧐 Čista glupost. Kupuju i oni koji imaju, jer se neke stvari mogu zaista nači samo ovdje.
2024 11 12
Nisi skužila poantu uopće vikili, ili pročitaj ponovo...
2024 11 12
Hvala Vam na svim komentarima . Vidim negativna je maknuta s mog profila. Nisam kupac zanovijetalo poruka/dvije i to je to. Ovdje sam imala par pitanja o mobitelu odmah u prvoj poruci i kada mi je se na njih odgovorilo odmah sam pitala podatke . Žicala nisam ni smanjenje cijene nit plaćanje pt. Zato me nekako sve to dirnulo. Ne znam iz čega je isčitano da sam sirotinja al eto joj tamo. Javila se meni nije više nakon gore napisane zadnje poruke o povratu mobitala a da će mi vratiti pola novca. 😀 Baš evo sad ću . Ako sam po njoj sirotinja nisam glupa , a možda je mislila da sam i takva da joj nisam ostavila negativnu. Sve u svemu život bi mogao biti puno ljepši da ga mi činimo lijepim. 🥰
2024 11 12
1 2