Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Dozvolite u poruke stavljati linkove i e-mail adrese!

Ne znam živcira li to i vas, ali kad ne mogu upisati e-mail poruku u privatnim porukama, ili link... poludim!
2024 11 16
A šta kada vlastito ime prepoznaje kao link? :') Moje iskustvo ovaj tjedan kad sam ženi sat vremena pokušavala napisat ime i prezime uz iban za uplatu :,'( Nakon svih mogućih isprobavanja, jedino je prolazilo ovako: S i n i š a
2024 11 16
Da, sad se nemože linkati ni nešto sa krpica. A,email se napiše tako da se odvoji @gmail. com
2024 11 16
Ne mogu se ni slike upploadati! Baš se mora razdvajati link... ![]( http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e76edd11ff30fd371d73fd8e0546a950.jpg)
2024 11 16
![]( http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5368214e09f639a72bbc484eab5f60df.jpg)
2024 11 16
> malllaaaa: > Ne mogu se ni slike upploadati! > Baš se mora razdvajati link... > ![]( http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e76edd11ff30fd371d73fd8e0546a950.jpg) hvala na savjetu :) pomaže
2024 11 16
Maloprije sam jedva poslala poruku drugoj korisnici. Imam dojam da sve šteka. Sad već pomalo gubim strpljenje, živcira me to... 🥴 Mislim da je sad već nekih dobrih tjedan dana kako stranica ne funkcionira. I nikako da netko popravi. Joooooj...
2024 11 16
Ili kad pišem rečenicu,stavim točku i onda misli da je link.
2024 11 19
Stranica generalno ne funkcionira i ne razumijem kako ne vide da će ovakvim "poslovanjem" jednostavno - nestati, jer nitko više neće prodavati preko nje.
2025 01 19
Ta je mogućnost privremeno ukinuta zbog svih poruka s lažnim linkovima za krađu novca i podataka.
2025 01 23
To vam je odgovor? Svaki programer bi trebao znati napraviti distinkciju između linka sa matične stranice i vanjskog linka. Vidim da vam je namjera dobra, ali ne znam jeste li svjesni da ljudi ne uspijevaju poslati link na artikl koji vodi na VAŠU stranicu. Što se tiče e-mail adresa, razumijem da ste tu mogućnost uklonili jer botovi/prevaranti žele da im se netko javi na e-mail i trenutno nemam niti ja ideju kako doskočiti tome, a i dalje dati ljudima mogućnost da razmijene e-mail adrese za potrebe slanja, recimo, tiskom. Kada sam majci prije par mjeseci rekla da još uvijek povremeno koristim mojekrpice, iznenadila se. Prokomentirala je da ima osjećaj da je to nešto zastarjelo, nešto čime se još samo stari ljudi koriste. Navela me na razmišljanje :') Ja sam u dvadesetima i još uvijek sam tu, ali sam sigurna da mnoge korisnice bježe na druge, pouzdanije stranice za prodaju odjeće. To je malo tužno. I mislim da stvarno imate sreću da je toliko korisnika/korisnica još uvijek tu i pokušavaju vam ukazati na brojne bugove koje stranica konstantno ima.
2025 02 03
It's not a bug, it's a temporary feature. </ 3 Kad smo imali mogućnost slanja internih linkova su prevaranti mogli slati linkove na lažirane stranice Pošte. Budući da se tome nije moglo nikako doskočiti, cijela mogućnost je privremeno isključena.
2025 02 06