Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Bakterijska vaginoza

Pozdrav! Prije godinu dana sam imala upalu mokraćnog mjehura i doktorica mi je dala da pijem klavocin. Nakon toga me počelo dole peckati i imala sam iscjedak ribljeg mirisa pa sam otišla kod svoje privatne ginekologice i utvrđena mi je gardnerella vaginalis pa mi je dala vaginalete Macmiror i nisu mi pomogle jer su simptomi i dalje bili prisutni pa sam joj se opet javila i preporučila mi je vaginalete Vagisan. Prošli tjedan sam opet bila kod iste ginekologice na pregledu nakon godinu dana i poslala mi je nalaz papa testa i napisala da je nalaz dobar, a u nalazu piše da imam upalu i gardnerellu vaginalis pa mi nije baš jasno kako onda nalaz može biti dobar. Rekla sam joj da me opet dole počelo peckati, a neugodan riblji miris mi traje već godinu dana pa mi je opet preporučila Vagisan vaginalete. E sad mene zanima kako ona misli da se ja riješim te bakterije bez antibiotika, ne vjerujem da će mi Vagisan baš nešto pomoći. Da li da promijenim ginekologa? Je li imao netko možda ovakvo iskustvo?
2024 12 07
Opcenito nakon koristenja antibiotika,bilo kojega,valjda 90%zena dobije gljivicnu upalu,jer su antibiotici prejaki,pomognu oni za ono sto trebaju,ali je posljedica uvijek gljivicna upala,vjerujem da bi Canesten vaginalete trebale pomoci,kupite one sto se 3 dana koriste i kremu,ako ne pomogne odite opet kod ginekologa Antibiotici se ne propisuju cesto jer tijelo postane imuno na njih
2024 12 07
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0b8323816702eb7a473c633504a365e8.jpg)
2024 12 07
Kupi si ovaj irigator sa šumećim tabletama za ispiranje i riješi jednostavno svoj problem bez antibiotika i bez kojekakvih drugih stvari koje ne pomažu već se samo uzalud bacaju novci. Kad potrošiš šumeće tablete u prilogu uz irigator, stavi u irigator čajnu žličicu jabučnog octa i natoči vode do vrha i sa tim ispiri pa će se isprati i pobiti sve loše bakterije i gljivice, a osim toga u jabučnom octu se nalaze probiotičke dobre bakterije... u roku mjesec dana ,čak i prije ima da miriši ko ruža, a ne po ribi. ,:) svaki dan je potrebno ispirati dok ne bude bolje... a osjećaj koji bude već nakon 2-3 ispiranja je osjećaj lakoće, olakšanja. Ovo ima za kupiti skoro u svakoj ljekarn, možda čak ima i u DM-u.
2024 12 07
> tratinchica123: > Kupi si ovaj irigator sa šumećim tabletama za ispiranje i riješi jednostavno svoj problem bez antibiotika i bez kojekakvih drugih stvari koje ne pomažu već se samo uzalud bacaju novci. > Kad potrošiš šumeće tablete u prilogu uz irigator, stavi u irigator čajnu žličicu jabučnog octa i natoči vode do vrha i sa tim ispiri pa će se isprati i pobiti sve loše bakterije i gljivice, a osim toga u jabučnom octu se nalaze probiotičke dobre bakterije... > u roku mjesec dana ,čak i prije ima da miriši ko ruža, a ne po ribi. ,:) > svaki dan je potrebno ispirati dok ne bude bolje... > a osjećaj koji bude već nakon 2-3 ispiranja je osjećaj lakoće, olakšanja. > Ovo ima za kupiti skoro u svakoj ljekarn, možda čak ima i u DM-u. Svakako ovo poslušajte, kod Klavocina mi je ovo poznato , uzimanjem njega obavezno udari nuspojava kao kod Vas. Doktorica unatoč tome što Vam to ne pomaže i dalje Vam to gura jer ima naputak što da prepisuje , zato odite Vi ovim putem kojim je savjetovala tratinchica123, i poznate vaginalete nekadašnje Canesten i Geonistin, a ovo što Vam uvaljuje to i neznam što, ustvari znam novi proizvodi koje treba doktorica gurati radi sebe i farmacije., dovoljno da joj kažete da nema poboljšanja stanje isto a ona i dalje ih gura , ah , pomozite Vi sami sebi sa savjetom tratinchica :)
2024 12 08
Ali, gardnerela je bakterija, i liječi se antibiotikom. Neznam kojim, al najbolje nečim jačim pošto je dugo prisutan a. Ako imaš partnera, onda oboje. Ja bih za početak stavljala tampone umočene u koloidno srebro ili kantarionovo ulje, dok ne dobiješ terapiju.
2024 12 08
Mislim da canesten vaginalete imaju i protugljivično i protubakterijsko djelovanje, al nisam ziher, treba pročitat na 'kreni zdravo' sajtu. Da, ovo sa ispiranjem je super!
2024 12 08
Prirodne ljekove naših baka pa i novije treba probati, koljeno izliječila listovima zelja, ciklom izliječila anemičnost i slabokrvnost, tako da nikad ih ne podcjenjujem, treba probati a još ako se dobije dobar rezultat kud ćeš bolje, osobno to mi bilo smiješno, ali kad dođete u situaciju da Vam se kaže operativni zahvat, probaćete sve da bude bolje, tako sam ja probala i uspjela, koljeno mi je poslije vađenja vode gorilo, zelje je čuda radilo, tako da poslušajmo i probajmo. :)
2024 12 08
Kupus je čudo, ČUDO!!
2024 12 08
U vezi teme evo još nekoliko ideja....može se skuhati neki čaj pa ispirati iznutra, pa se može izmiksati u blenderu 2 češnja češnjaka, procijediti da nema mrvica pa sa tom vodom ispirati pomoću irigatora ili u običnu vodu dodati 1 kap eteričnog ulja čajevca pa ispirati. Drugi način bi bio tampon natopiti u ulju kantariona pomiješanog sa par kapi eteričnog ulja čajevca.
2024 12 09
I eterično ulje lavande ide u kantarion, mislim da ide 20 kapi na 1 dcl ulja.
2024 12 09
> tratinchica123: > U vezi teme evo još nekoliko ideja....može se skuhati neki čaj pa ispirati iznutra, pa se može izmiksati u blenderu 2 češnja češnjaka, procijediti da nema mrvica pa sa tom vodom ispirati pomoću irigatora ili u običnu vodu dodati 1 kap eteričnog ulja čajevca pa ispirati. > Drugi način bi bio tampon natopiti u ulju kantariona pomiješanog sa par kapi eteričnog ulja čajevca. Evo to su dobre stvari, treba pokušati, nekad je bijeli luk našim bakama bio zamjena za antibiotik, znaju liječnici za puno dobrih ljekova iz vrta i prirode ali nesmiju i nece govoriti, pouzdano znam sigurno, više liječnika kumova je oko mene. Ako ce netko riješiti neki želučani problem popracen proljevom ili ima virozu koja ima takve simptome , neka uzme žlicu običnog mljevenog rogača i riješiti ce problem, često mi je suprug pio dosta razno raznih tableta dok mu nije jedan liječnik to savjetovao i super djeluje odmah ili jako brzo,više nisam bez rogača u kuci, a istovremeno mnogima sam to rekla i svima djeluje pa zašto ne. Bilo bi dobro da i same podijelite nešto prirodno što Vam je pomoglo. Ljekovi su svud oko nas samo ih treba pronaci i slušati bake. Ima na internetu puno toga ali ja više vjerujem bakama nego internetu. Podijelite nešto što Vam je pomoglo jer ce te tako i drugom pomoci, sad ja ispadam alternativac,ali volim te prirodne stvari. Ljekovi iz Božije ljekarne od Marie , koja ih je detaljno opisala treba svakako pročitati i pronaci nešto što nam treba.
2024 12 09
Slažem se da treba probati sve što je moguće iz narodne medicine. Sva današnja medicina počiva na narodnoj i od nje još uvijek uzima znanja. Ako je problem lakši mnoge će stvari djelovati. Ali bakterije su gadne i antibiotik pomaže. Ako ideš na put, imaš važan događaj ili moraš obavljati stvari, često se nema vremena za prirodne lijekove jer oni djeluju dosta sporo. Je li vam dala Urifos? On je čudo. Imala sam baš veliki projekt na kojem nije moglo biti da me nema. 2 vrećice po 3 g- granule, uzimaju se oralno. Doslovno djeluju preko noći.
2024 12 10
Eto dobrog savjeta, znam Sanja , nekad nemožemo bez antibiotika, bez kirurga, ovisi tko se sa čime bori, ali preventivno se mogu neke stvari koristiti koje smo totalno zanemarili. Pozitivna iskustva uvijek treba podijeliti, možda nekom pomognu🥰
2024 12 10
Ja sam se godinu i nešto mučila sa gardnerellom, taj macmiror sam valjda 3 puta uzimala. Na kraju sam dobila vaginalete na bazi eterečnih ulja, neka apoteka na Trešnjevci. To mi je jedino pomoglo.
2024 12 11
1 2