Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sto moze biti preporucena posiljka?

Pozdrav, Mozda glupo pitanje jer ne saljem cesto postom, ali me zanima moze li posiljka zapakirana u kutiji ili vrecici tipa about you slati kao preporucena posiljka ili jedino mogu pisma/koverte ici preporuceno?
2025 01 08
Može sve.
2025 01 08
Nisam odavno slala poštom,ali s obzirom kakve su im cijene,mislim da ne bi trebalo biti problema.
2025 01 08
Super, hvala! A koja je onda razlika izmedju preporucene posiljke i paketa 😂 Ja sam nedavno bila slala kutiju i naplatila mi je kao paket24, ali je bilo za posao pa mi nije bilo bitno kako ide. Steta, trebala sam pitati...
2025 01 08
> Desinićka: > Super, hvala! A koja je onda razlika izmedju preporucene posiljke i paketa 😂 Ja sam nedavno bila slala kutiju i naplatila mi je kao paket24, ali je bilo za posao pa mi nije bilo bitno kako ide. Steta, trebala sam pitati... Mislim da je razlika u težini. Pošiljka može biti do određene gramaže... provjerite točno na stranici HP
2025 01 09
Razlika je i u naknadi štete, ako se izgubi preporučena pošiljka ili paket. A što se tiče paketa24,on je skuplji. AKo nije ništa hitno, onda je jeftinije poslati kao običan paket, a ne paket 24. Treba i usporediti cijene na paketomatu,može se poslati na paketomatu, a da osoba preuzme u pošti,ako nema blizu paketomat.
2025 01 09
Najbitnija razlika je u naknadi stete ako se izgubi paket i vremenu dostave. Obicni paket ,najduze vrijeme dostave i najmanja odsteta. Preporucena posiljka (ide bez problema i kutija bar u mojoj posti jer sam i cizme u kutiji slala kao preporucenu) Naknada stete vam je placeni iznos za postarinu x 3 Vrijeme dostave je nekad 2 ali obicno 3 dana u vecini slucajeva Paket 24, najskuplja usluga. U vecini slucajeva probiju granicu od 24 sata ali u slucaju gubitka paketa dobivate puni iznos vrijednosti paketa. Dakle ako ste stavili vrijednost 300 eura i oni ga izgube ,dobivate natrag 300 eura. Ujedno i najskuplja usluga.
2025 01 09
Hvala svima na odgovorima!
2025 01 11
Preporučeno vam može ići sve ali do 2kg težine, iznad toga je paket, obavezno naglasite obična preporuka, običan paket...jer znaju stavit dodatne opcije i onda vam je cijena dosta veća.
2025 01 16