Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

VIP darivanje -DŽ

Drage dame, Otvaram VIP darivanje za Dan žena. 🫶 Pitamo vas da nam opišete neku smiješnu i kratku crticu sa dečkima ili muževima. 👩🧔‍♀️ Najboljih pet osvaja VIP, a rado bih da vi odaberete pobjednice. 🤗 Početak je danas u 19, a završetak 08. 03. u 19.
2025 03 06
Odlična ideja, prisjetit ćemo se nečeg zabavnog!!
2025 03 06
Ako će biti natječaj za najbolju dramu,javim se,ovak mogu samo prepriĉati da je bio zgodan,visok,jak,al kad me prvi put nazvao i kad sam čula taj alt,taj neprivlačno visok ton glasa kojeg nisam mogla spojit s pojavom,a ja nenam baš nježan glas, dugo sam razmišljala dal mi se ide na rendes...mislila sam,možda će mutirati,al niš od tog🤣🤣🤣
2025 03 06
Ja i dragi odlučili jedan dan da pogledamo neku krimi seriju. Ne sjećam se imena, ali imala je samo 1 sezonu, možda 6 epizoda i zvala se po glavnom liku, detektivu. Recimo da se serija zove Detective Johnson za potrebe priče. I tako dok ja radim kokice, dragi nam namjesti seriju. Radnja odmah ide žestoko, ubačeni smo "in media res". Moj dragi se žali kako mu ništa nije jasno, ja ga kritiziram da samo treba pozornije pratiti i čitati između redaka, iako se slažem da te serija ne drži za ruku s ekspozicijom. Dođe scena gdje naš detektiv ruča sa ženom i svojim prijateljem, te optužuje njega za ubojstvo. Nakon toga, u zadnjoj sceni u epizodi, sam detektiv Johnson biva ubijen. Ja i dragi se gledamo, nije nam jasno što će se dogoditi u idućoj epizodi nakon što se sve ovo dogodilo u prvoj. Međutim, to je bila zadnja epizoda serije. Svjetlost mog života nam je namjestila zadnju epizodu.
2025 03 07
> Mimi1998: > Ja i dragi odlučili jedan dan da pogledamo neku krimi seriju. Ne sjećam se imena, ali imala je samo 1 sezonu, možda 6 epizoda i zvala se po glavnom liku, detektivu. Recimo da se serija zove Detective Johnson za potrebe priče. I tako dok ja radim kokice, dragi nam namjesti seriju. Radnja odmah ide žestoko, ubačeni smo "in media res". Moj dragi se žali kako mu ništa nije jasno, ja ga kritiziram da samo treba pozornije pratiti i čitati između redaka, iako se slažem da te serija ne drži za ruku s ekspozicijom. Dođe scena gdje naš detektiv ruča sa ženom i svojim prijateljem, te optužuje njega za ubojstvo. Nakon toga, u zadnjoj sceni u epizodi, sam detektiv Johnson biva ubijen. Ja i dragi se gledamo, nije nam jasno što će se dogoditi u idućoj epizodi nakon što se sve ovo dogodilo u prvoj. Međutim, to je bila zadnja epizoda serije. Svjetlost mog života nam je namjestila zadnju epizodu. Preodlično!!!! Nisam ni ja znala što bi se moglo dogodit kod vas do samog kraja. Ono, ležerna atmosfera, kokice, krevet....!!!!! Jednom je meni tako dopao u ruke 2. dio francuskog filma, nisam imala pojma da postoji dio 1. I par godina kasnije gledam ja tu jedinicu, sve mi nešto poznato, atmosfera, glumci, radnja (predradnja za mene) i idem ja guglat usred filma.....jao, koja konfuzija. Pogledala taj 1. i onda išla odmah 2.
2025 03 07
Ovo će bit dugo, ništa, čitajte ako vam se da. Taman je bio završio rat i mi počeli nešto petljat. Para nigdje, ni kod njega ni kod mene, tek se zaposlili oboje, al u drugim gradovima. Dođe gospodin u Zg i ja ga nagovorim da idemo u kino gledat ni manje ni više nego Romeo i Julija. Prazno kino u Ilici, skoro samo nas dvoje, neki rani termin jer on mora stić na zadnji vlak, sutra radi. Pošto noć prije nismo ni spavali (hm) on zaspe usred filma i počne hrkat. Troje ljudi koji su u kinu umiru od smijeha. Film završi i kako je platio karte za kino shvati da nema novce za vlak. Ok, izvadim sve što imam i dam mu, sva sreća imam još bonova za menzu. Tako se rastanemo, a najradije ne bi. Ja idem na neki događaj večernji koji se događa u nekoj privatnoj kući, žurim gore, kasnim samo tako, upadam usred klavirske sonate, odjevena ko šiparica, a svi uređeni. Ok, završi i to, jedva izdržim tu klasiku jer 3 dana glumim rokericu. Uhvatim neki noćni tramvaj i idem doma. Nosim neku ružu koju su dobile sve žene na domjenku poslije. I hodam ja s tom ružom, a On sjedi na mojoj izlazećoj tramvajskoj stanici udubljen u svoje misli. Pobjegao mu zadnji vlak i jadnik nema gdje spavat. Sanja, smiluj se. Ništa, idi ga opet švercaj da gazdarica ne vidi. U 6 ujutro idi u pekarnicu po topla peciva. Pomrvio je sve po krevetu. I to je bila ljubav. I kako ga možeš prepustit drugoj takvoga.
2025 03 07
Odlične obje priče,jako ste me nasmijale,ak ovak nastavi,bit će dijeljenja prve nagrade😊
2025 03 07
Davnih godina zivim ja u malom stancicu u Španskom,za mog dragog jos nitko nije znao,jer kako to biva,previse se ispituje odmah,tko,sta kako,kad ce svadba,i tako jedne noci spavamo mi,zvoni mobitel,mama me zove,a ono 2 h ujutro,javljam se ja,kaze mama ajde siđi ja sam ti pred zgradom,reko gdje si,kaze ispred vrata,ja onako pospana,budim njega,reko ustani dosla moja mama ispred zgrade je,skoci on iz kreveta,pocne setat vamo tamo,i kaze gdje cu,pa reko nemas kud,u ormar ne stanes,a balkona nemamo,i tako moj dragi upozna punicu u gluho doba noci,mozete mislit sou kad je pricao kako je punicu upoznao, Reko toliko njih ide na ruckove i vecere da se upoznaju,a tebi tvoja dosla u sobu
2025 03 07
> kozmetika88: > Davnih godina zivim ja u malom stancicu u Španskom,za mog dragog jos nitko nije znao,jer kako to biva,previse se ispituje odmah,tko,sta kako,kad ce svadba,i tako jedne noci spavamo mi,zvoni mobitel,mama me zove,a ono 2 h ujutro,javljam se ja,kaze mama ajde siđi ja sam ti pred zgradom,reko gdje si,kaze ispred vrata,ja onako pospana,budim njega,reko ustani dosla moja mama ispred zgrade je,skoci on iz kreveta,pocne setat vamo tamo,i kaze gdje cu,pa reko nemas kud,u ormar ne stanes,a balkona nemamo,i tako moj dragi upozna punicu u gluho doba noci,mozete mislit sou kad je pricao kako je punicu upoznao, > Reko toliko njih ide na ruckove i vecere da se upoznaju,a tebi tvoja dosla u sobu Preodlično, jel imao pidžamu?????? Prava dobra anegdota!
2025 03 07
> sanjaurban: > > kozmetika88: > > Davnih godina zivim ja u malom stancicu u Španskom,za mog dragog jos nitko nije znao,jer kako to biva,previse se ispituje odmah,tko,sta kako,kad ce svadba,i tako jedne noci spavamo mi,zvoni mobitel,mama me zove,a ono 2 h ujutro,javljam se ja,kaze mama ajde siđi ja sam ti pred zgradom,reko gdje si,kaze ispred vrata,ja onako pospana,budim njega,reko ustani dosla moja mama ispred zgrade je,skoci on iz kreveta,pocne setat vamo tamo,i kaze gdje cu,pa reko nemas kud,u ormar ne stanes,a balkona nemamo,i tako moj dragi upozna punicu u gluho doba noci,mozete mislit sou kad je pricao kako je punicu upoznao, > > Reko toliko njih ide na ruckove i vecere da se upoznaju,a tebi tvoja dosla u sobu > Preodlično, jel imao pidžamu?????? Prava dobra anegdota! Nije imao,da smo organizirali nebi komicnije ispalo nego sto je,sto je najbolje od svega nije ni spavao do jutra,valjda od soka :')
2025 03 07
Radila sam na mašinama za otkup ambalaže u jednom trgovačkom centru, a moj dragi na osiguranju istog. Moje zaduženje uz to bilo je i da počistim ako se nešto razlije ili razbije, vukla sam kolica sa jednog kraja parkinga na drugi, praznila kante itd. I tako, ako bi on primijetio nešto na kameri da nije u redu, znao je doći do mene i upozoriti me, tipa da počistim, maknem to i sl. I tako se on šeta okolo i kaže mi onako iz daljine "vidi hidrant, vidi kolica!", misleći na to da su kupovna kolica na šljunku kraj plavog hidranta (kupci znaju ostaviti stvari na sve strane, znala sam naći i po 2 € u njima, pospremim ih i počastim se sladoledom heh). Međutim, ja razumjela "vidi migrant, vidi mu lica!", i ja se okrećem k'o budala i razmišljam si gdje je taj čovjek, što sad sa njim?! Vratim se unutra, pita me on da li sam sklonila kolica iz zelene površine, ja njega pitam kakva kolica, spominjao mi nekog migranta ili? Kaže mi on da mi treba pod hitno godišnji hahahahaha I sada nakon 2 godine prođemo kraj tog hidranta, sjetimo se i opalimo se smijati 🤣
2025 03 07
Malla, odlična!
2025 03 07
Nema balkon🤣🤣🤣 pa,koliko godina si imala? Mislim,do koje godine se dečki skrivaju?😄
2025 03 08
Skrivaju se uvijek ako stanu u ormar!!!!! Znači bolje imat manje odjeće da i on onda stane unutra!!
2025 03 08
🤣🤣🤣ja nikad,moja mama je sve znala
2025 03 08
1 2 3