Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Upozorenje na korisnicu Lana Vukas

Pozdrav, ovim putem želim upozoriti na korisnicu Lanaavukas, kojoj sam uplatila novce za nekoliko artikala prije 2 tjedna, dok dotična nije izvršila slanje. Cura nije na crnoj listi, ima par pozitivnih, logirala se tijekom tih 2 tjedna, jednostavno ne šalje. Ukoliko netko ima njen kontakt broj, rado ću joj se javiti (: Ovaj post je zadnja prilika prije ostavljanja negativne i prijave za krađu..
2025 03 20
Ne kuẓ̌im kaj se čeka s negativnom i prijavom adminiju.. ona vjerovatno nezna da postoje više sile ovdje nego misli da se tek tako može muljati.
2025 03 21
prijavila sam adminu, evo govorim zadnje upozorenje i šansa da ipak pošalje i ispadne fer..
2025 03 21
Fer neće biti nikako jer ti je priuštila dva tjedna nerviranja,a ako pošalje-super! Držim fige!
2025 03 21
hvala i da - istina, bezobrazluk i pravo da drugome uzmes vrijeme i novac su ispod svakog nivoa
2025 03 21
Prevarantica ( mojekrpice.hr/lanaavukas-437347 ) sa 2 dodatna lažna profila, opisi identični, kao i mjesto : Trilj! - mojekrpice.hr/kataana-442443 - mojekrpice.hr/lanaas-462716 Nadam se da će joj adminka sva 3 profila skinuti.
2025 03 21
Jako sumnjiv profil, očito napravljen samo za ostavljanje povratne ocijene : mojekrpice.hr/lena3199-462225
2025 03 21
Odlično...
2025 03 21
Šta, opet se invazivna vrsta pokrenula????
2025 03 23
> sanjaurban: > Šta, opet se invazivna vrsta pokrenula???? Ne prestaju takvi,svaki dan se ovdje novi profili otvaraju,ukradene slike sa drugih stranica,"prodaju"naivnima koji me znaju provjerit slike,uplacuju ,nikada ne dobiju placeno,logicno jer to niti nemaju za prodaju,i tako svaki dan 100-200 eura,ako ne i vise,ne moraju niti ici na posao,kad zarađuju na prevarama
2025 03 23
> kozmetika88: > > sanjaurban: > > Šta, opet se invazivna vrsta pokrenula???? > Ne prestaju takvi,svaki dan se ovdje novi profili otvaraju,ukradene slike sa drugih stranica,"prodaju"naivnima koji me znaju provjerit slike,uplacuju ,nikada ne dobiju placeno,logicno jer to niti nemaju za prodaju,i tako svaki dan 100-200 eura,ako ne i vise,ne moraju niti ici na posao,kad zarađuju na prevarama To je dok ne nalete na pravu igračicu
2025 03 23
Ja joj naivno išla neku spiku prodati,al ðubretance ne odgovara... moramo osnovati neki "tim pravednika",s podružnicama u svim gradovima,onda ih negdje sačekamo i zaljepimo selotejpom za neki stup,ili ih skinemo do gola da vide kako se osjećaju prevarene cure,to je veći gušt neg dobit pare natrag😅😅😅
2025 03 23
Slazem se, hvala vam na odgovorima i potpori, i evo mali update - gospodja se javila, cak ispricala (!), i rekla da je poslala (mada na pitanje o kodu za pracenje nije odgovorila). Inzistirala sam na uplati, i sutra navodno kad sjedne plaća. Ako se ne desi, ja stvarno idem na prijavu i ne pustam svoje iz principa. Hvala vam jos jednom na profilima i pokusajima slanja, cijenim!
2025 03 25
Ajd,možda je proradio neki centar u mozgu,nadamo se...Al baš da je i poslala paket i vraća lovu,teško. ..
2025 03 25
> Nitospitos: > Ajd,možda je proradio neki centar u mozgu,nadamo se...Al baš da je i poslala paket i vraća lovu,teško. .. Ti si ko nevjerni Toma!
2025 03 25
1 2