Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted pomoć

Može li mi tko pomoći, tek sam otvorila profil na Vintedu, i prodala artikl, pomalo pokušavam shvatiti kako funkcionira. Dobila sam broj za slanje, ali sad spominju nekakvu naljepnicu i bar kod, ne razumijem, gdje ju dobijem..?
2025 04 06
Ne treba naljepnica, samo radi sigurnosti napisite na paket taj broj za slanje koji ukucate na paketomatu.
2025 04 06
> vedranapv: > Ne treba naljepnica, samo radi sigurnosti napisite na paket taj broj za slanje koji > ukucate na paketomatu. Ok, hvala
2025 04 07
I koliko dugo vremena kupac ima za uplatu nakon što sam prihvatila njegovu ponudu, i što se događa ako ne uplati?
2025 04 07
Kupac može prihvatiti sve dok je artikl dostupan. A i ne mora prihvatiti. Ako ne prihvati, nikom ništa.
2025 04 07
> iskrica83: > Kupac može prihvatiti sve dok je artikl dostupan. A i ne mora prihvatiti. Ako ne prihvati, nikom ništa. I dalje mi nije jasno, zenska mi je za moj artikl ponudila manju cijenu, ja sam prihvatila, ali nije odmah uplaceno da se moze kreirat broj za boxnow, pa me zanima koliko se sad dugo ceka da ona uplati?
2025 04 07
Iako ste Vi pristali na cijenu, ona može,ali i nemora uplatiti. To se jednom meni dogodilo. Pristala sam na cijenu, ali osoba nije uplatila, nije ni javila da neće uplatiti.
2025 04 07
> iskrica83: > Iako ste Vi pristali na cijenu, ona može,ali i nemora uplatiti. To se jednom meni dogodilo. Pristala sam na cijenu, ali osoba nije uplatila, nije ni javila da neće uplatiti. Hvala na odgovoru. Onda valjda mogu prodati dalje, ako ne uplati za cca 5 dana
2025 04 07
> kbojana: > > iskrica83: > > Iako ste Vi pristali na cijenu, ona može,ali i nemora uplatiti. To se jednom meni dogodilo. Pristala sam na cijenu, ali osoba nije uplatila, nije ni javila da neće uplatiti. > Hvala na odgovoru. Onda valjda mogu prodati dalje, ako ne uplati za cca 5 dana Normalno. Možda netko kupi u međuvremenu po punoj cijeni dok se ona premišlja. To mi je super spram krpica. Ne čuva se artikl do unedogled. Čim artikl bude kupljen, u poruci kliknete za kod i stigne na mail i u tu poruku. Ispisete na paket/kuvertu i na tipkovnicu paketomata, stavite u pretinac i to je to
2025 04 07
> KreativnoSelo: > > kbojana: > > > iskrica83: > > > Iako ste Vi pristali na cijenu, ona može,ali i nemora uplatiti. To se jednom meni dogodilo. Pristala sam na cijenu, ali osoba nije uplatila, nije ni javila da neće uplatiti. > > Hvala na odgovoru. Onda valjda mogu prodati dalje, ako ne uplati za cca 5 dana > Normalno. Možda netko kupi u međuvremenu po punoj cijeni dok se ona premišlja. > To mi je super spram krpica. Ne čuva se artikl do unedogled. > Čim artikl bude kupljen, u poruci kliknete za kod i stigne na mail i u tu poruku. Ispisete na paket/kuvertu i na tipkovnicu paketomata, stavite u pretinac i to je to Hvala 😃
2025 04 07
> kbojana: > > iskrica83: > > Iako ste Vi pristali na cijenu, ona može,ali i nemora uplatiti. To se jednom meni dogodilo. Pristala sam na cijenu, ali osoba nije uplatila, nije ni javila da neće uplatiti. > Hvala na odgovoru. Onda valjda mogu prodati dalje, ako ne uplati za cca 5 dana Možete prodati dalje isti čas, nema nikakvog cekanja. Jedino ako se dogovorite u porukama da joj rezervirate artikal, mislim da onda postoji neki rok koliko se može držati rezervacija.
2025 04 07
> vedranapv: > > kbojana: > > > iskrica83: > > > Iako ste Vi pristali na cijenu, ona može,ali i nemora uplatiti. To se jednom meni dogodilo. Pristala sam na cijenu, ali osoba nije uplatila, nije ni javila da neće uplatiti. > > Hvala na odgovoru. Onda valjda mogu prodati dalje, ako ne uplati za cca 5 dana > Možete prodati dalje isti čas, nema nikakvog cekanja. Jedino ako se dogovorite u porukama da joj rezervirate artikal, mislim da onda postoji neki rok koliko se može držati rezervacija. 👍
2025 04 08