Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zašto nema više oznake 'odlično'?

To su ove McKinley?? Slikane odlično da se ne vidi oštećenja.....3 dulja planinarenja???? Pa da, mogla je ić na Himalaju mjesec dana i to je samo jedno planinarenje.....
prije 11 dana, 10:38
Ne,tommy hilfiger
prije 11 dana, 11:46
Da,ja organski ne podnosim tu kožu od najlon vrećica,i zašto ju uopće stavljati u kožnu cipelu? Je,i ovdje je slučaj prastarog artikla... ovako su cipele kao nove,ali to unutra,a i smrde mi po ustajalom. Još mi nije bed kad kupim neš kaj mi zapravo ne paše,stavit ću u prodaju,al ovo ja ne želim prodavat,to nisam ja...susramlje
prije 11 dana, 11:50
> Nitospitos: > Ne,tommy hilfiger Ima i jedne kožne gležnjače TH, piše NBE, a nosila mama. To je, u najmanju ruku, nepošten opis. Gdje im je etiketa? Ostala u kali....
prije 11 dana, 11:54
Jednom nošene... čak kaže kako mi ih je slikala na uskršnji ponedjeljak,zamisli ti to,obožavam vjernike kojima sve bude oprošteno,a nas ateiste ko šljivi🤣🤣🤣🤣
prije 11 dana, 12:41
Pa da, ona ode na ispovijed i ispovijedi sve laži, a šta ćeš ti?????? Šta ćeš sad? Uzet toljagu pa u Vodice.....??
prije 11 dana, 13:19
Ma,nekak sam u zenu za sada,za sutra nemogu garantirati. Admini mi ne odgovara ,malu boli briga za negativnu i blok jer ima 8 ocjena ... cipele su stajale u ormaru sa smrdljivom obućom, a to me više boli: zašto ljudima smrde ormari ?🤣🤣🤣
prije 11 dana, 14:06
Ja se nemrem načudit,evo,iz radoznalosti nešto gledala,cipelama koje cure prodaju,koje su odavno za smeće,dakle,potplat-nema ga,odvojeni,odljepljeni dijelovi cipele,to su najčešće brendovi,a koje cifre,najko mila aaa. Ja nema šanse da ovo kaj mi je stiglo oglasima kao poklon,a kamoli prodaja.
prije 10 dana, 06:52
> Nitospitos: > Ja se nemrem načudit,evo,iz radoznalosti nešto gledala,cipelama koje cure prodaju,koje su odavno za smeće,dakle,potplat-nema ga,odvojeni,odljepljeni dijelovi cipele,to su najčešće brendovi,a koje cifre,najko mila aaa. Ja nema šanse da ovo kaj mi je stiglo oglasima kao poklon,a kamoli prodaja. O, da! 😆 Znatiželja je bila jača pa sam malo prošla po oglasima. Sram me u njihovo ime.🫣
prije 10 dana, 07:17
🤣🤣🤣neću ni napisati cijenu
upload
prije 10 dana, 07:24
haha, štikla za sva vremena!!
prije 10 dana, 14:40
Dobro, di ste vi? Kaj su krpice na odmoru? Ova moja ispraznila ormar i nastavila na vintedu🤣🤣🤣
prije 10 dana, 05:30
> Nitospitos: > Dobro, di ste vi? Kaj su krpice na odmoru? Ova moja ispraznila ormar i nastavila na vintedu🤣🤣🤣 Triba to tuć, nema druge! Tu smo, bili smo u šetnji, 14 km, došli doma i sad pijemo kavu, jede se ručak od jučer, ima super recepata na Instagramu, to da se cikla i rotkvica peku sam saznala tek nedavno....ne triba kukat nego s ovo krpičarki koje su ostale napravit ugodno mjesto za druženje i šopingiranje, ko je otišao i vratit će se, al primamo samo one poštenih namjera, eto tako, ić na more na 3 dana je meni žešća besmislica i čekat na naplatnim 10 km kolone, zar nije lipše ležat doma i gledat film??????!!!!!
prije 9 dana, 10:00
Doma je najljepše,mrzim putovati,a i ti egzodusi su mi uvjek zanimljiv fenomen bili,moramo putovati,produženi vikend!🤣🤣🤣
prije 9 dana, 12:00
Ajmeeee, putovanja, to je meni koma, idem negdje samo kad moram ili zbog posla. Sva ta odjeća po koferima, smrad puta i asfalta, prljave ruke, nemaš pola stvari koje ti trebaju, truckanje sve te km, jao, hvala, ne bih. A onda hoteli, apartmani, tuđi kreveti, madraci, jastučnice, wc-i.....i taj umor od puta, a moraš građevine tražit i arhitekturu. Većina prosječnih ljudi voli putovanja, ali zašto bi nas dvije bile ko drugi, pa mi sve volimo obrnuto. Evo, ja više ne idem ni na ljetovanja, to je zamorno, prevruće, a more hladno po bubrezima, kao da će me infarkt strefit.....a lova ostane u džepu!
prije 9 dana, 13:20
1 2 3 4 5 6 7