Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zašto nema više oznake 'odlično'?

🤣🤣🤣a,meni se nejde,neka nervoza me ćopi,tjeskoba. Nisam voljela ni ići na more svake godine. Al mora se. Nejdem već godinama i ne fali mi,jedino bih voljela imat kuću i ići van sezone,uživat u toj ljepoti
prije 10 dana, 15:12
Al ste me nasmijale sa putovanjima. Ja sam u situaciji da ne mogu ići, jer brinem o starcima i ne mogu ih ostaviti. Da bar mogu otići na put umjesto vas..i to samo na dva - tri dana. Naravno, bliža lokacija kad se ide na kratko. 🙈
prije 7 dana, 14:29
Uvjek je to tako,ali svaka ti čast što brineš o roditeljima,lijepo je za čuti... da te utješim,ja sam 2005 prestala ići na more zbog pasa,i tako sam i skužila da mi ne fali
prije 7 dana, 18:11
> sanjaurban: > Ajmeeee, putovanja, to je meni koma, idem negdje samo kad moram ili zbog posla. Sva ta odjeća po koferima, smrad puta i asfalta, prljave ruke, nemaš pola stvari koje ti trebaju, truckanje sve te km, jao, hvala, ne bih. A onda hoteli, apartmani, tuđi kreveti, madraci, jastučnice, wc-i.....i taj umor od puta, a moraš građevine tražit i arhitekturu. Većina prosječnih ljudi voli putovanja, ali zašto bi nas dvije bile ko drugi, pa mi sve volimo obrnuto. Evo, ja više ne idem ni na ljetovanja, to je zamorno, prevruće, a more hladno po bubrezima, kao da će me infarkt strefit.....a lova ostane u džepu! Ne zanima ni mene putovanje i sav taj umor, pogotovo autom 😵, ali me zanimaju destinacije i kad mogu nesto novo lipo vidit😆
prije 6 dana, 10:19
To se sve može vidjet u dokumentarcu i igranom filmu. Ne treba se mučit, ležiš, jedeš kokice, a redatelj i snimatelj su se mučili za tebe, znojili možda mjesecima i godinama. To je meni nešto kao i utakmica. Sve bolje vidiš na TV-u jer imaju 16 kamera ili koliko već imaju. A ti tamo imaš samo jedne oči. Baš u trenutku kad je gol tebi se može kihat....!!
prije 6 dana, 13:26
Kad bih se mogla teleportirati ili svuda otići avionom, i ja bih rado putovala. Neke trenutke koje ćeš pamtiti cijeli život ti nitko ne može prenijeti. To je isto kao interna šala između ljudi, nitko van tog kruga neće ju shvatiti.
prije 6 dana, 13:55
A,kako osjetiti miris borove šume prek telke? I ja bih se baš tak,teleportirala vez prtljage, nervoze... a,kvragu,valda budu za našeg života zmislili više stroj za teleportiranje,nije to bezveze u mašti filmaša i pisaca...
prije 6 dana, 14:39
Gledam Mućke i sjetim se ove teme, ne znam zašto...🤔
prije 6 dana, 17:59
> Dana23: > Kad bih se mogla teleportirati ili svuda otići avionom, i ja bih rado putovala. Neke trenutke koje ćeš pamtiti cijeli život ti nitko ne može prenijeti. To je isto kao interna šala između ljudi, nitko van tog kruga neće ju shvatiti. E to mi treba, zivila teleportacija!! 🤣
prije 6 dana, 17:59
> Dana23: > Gledam Mućke i sjetim se ove teme, ne znam zašto...🤔 🤣🤣🤣
prije 6 dana, 20:52
x-) x-) x-) Smišne ste skroz! Al neka se mi razgovaramo na temi o ocjeni "odličan"!!!!
prije 6 dana, 21:30
A,čuj,jedna od mojih nerijetkih mana je skakanje s teme na temu,a kad smo već kod temua🤣🤣🤣 frendica mi veli evo,ja sam si kupila ove cipele za šetat psa(ak su to cipele,ja sam astronaut) i reklamirala sam ih jer nisu nepropusne,pa su mi poslali druge i rekli da ove zadržim,evo ti oba para. Mene to sram obući i u neku favelu,to su neke šlape kaj bake nose jer više niš nemogu navući na te stare umorne noge. Cure,prestanite trošit novce na taj šrot i trpat ormare. Svi kukaju kak nemaju love,pa nemaju jer troše jednim klikom jer je "jeftino" To je stvarno uvredljivo
prije 6 dana, 06:34
Sve što sam kupila na Temuu, a nije odjeća mi je odlično i 7 puta povoljnije. Evo, mužu sam kupila "zaljubljene daskice" za 20 eura, nisu ni jeftine, neko čvrsto drvo, pisalo je i koje ali sam zaboravila, to nisam vidjela kod nas. Znači ima stvari kojih u Hr nema......odjeću ću preskočit jer je lutrija što ćeš dobit....obuću bez probe ne kupujem...
prije 6 dana, 07:54
Ja sam s Temua kupila jednu haljinu i jednu majicu, baš za probu. Meni se pokazalo kao teški šrot. Kvaliteta gora od primjerice Pepca ili Sinsaya. Ali bitno da su nacrtane maćuhice pa me povuklo 😁 Kad uzmeš u obzir omjer cijene i kvalitete ispadne da i nije baš tako jeftino. Za obuću pretpostavljam da je isto tako, ali da ima tako ludih i otkačenih cipelica, zaista ima; sva se raspametim. Samo sam se uspjela suzdržati 😁😁😁 No zaista ima nekih stvari kojih nema u Hrvatskoj; naručila sam vrećice za špricu, plastične posudice za desertiće u čaši, pojilice za pčele. I to mi je ispalo čisto ok.
prije 5 dana, 16:10
A što se same teme i oznaka tiče, ja najčešće lupim po vrlo dobro jer kad stavljam stvari preko moba to mi prvo izbaci na listi. Sve što prodajem je fakat nešto što sam maksimalno obukla valjda dva puta, najčešće je to jednom pa skužim da izgledam debelo ili me stišće ili tako nešto... I jednostavno navedem tako u opisu, nošeno jednom. Mislim kako su stalno neke peripetije s tehnologijom na Krpicama, ne stignem se toliko upgrejdati...
prije 5 dana, 16:18
1 2 ... 4 5 6 7